Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 14. mars 2009

Turen

Du skulle få kjent både fingrer og tunge av meg da ja. Lenge, lenge og over hele kroppen din, mens jeg lekte med en isbit og blåste lett på de våte sporene som tegnet seg på den nakne kåte kroppen din. Slikket deg sakte ned over magen og blåste lett. Kysset meg vei sakte men sikkert ned til navlen din.

Puttet en finger i munnen din og ba deg suge på den lett. Kysset og slikket meg ned låret ditt, lekte med en isbit på innsiden, oppover. Sakte og ertende.


Ville spre beina dine hardt. Legge meg mellom de mens jeg lar tunga mi gli oppover det høyre låret ditt. Lage våte spor sakte oppover, kjenne hvordan du sitrer i kroppen og la tunge møte målet sitt oppe på venusberget ditt. Kysse ømt og forsiktig før jeg slikker sakte nedover og finner kjønnsleppa di som jeg slikker deilig og bestemt over og inn mellom leppene dine. Kjenner hvor våt du er, smaker på saftene dine som gjør meg vill, bare lar tunga gli inn i deg. Roterer litt, før jeg trekker den ut og finner klitten din, lar tunga leke sakte med og rundt klitten mens jeg lar to fingre glir glatt inn i den våte kåte fitta di. Kjenner du suger til deg fingrene mine og omfavner de. Lar de gli inn og ut av deg mens jeg lar lillefingeren leke med analåpningen og slikker bestemt på klitten din.

Hvisker deg i øret at jeg vil ha deg helt naken, og vrenger av deg t-skjorta og lar munnen min suge til seg venstre brystvorta di mens tunga glir rundt og smaker. Biter lett og nyter den herlige kroppen din og kjenner jeg blir kåtere og kåtere der du ligger helt naken forran meg og sitrer og skjelver.

Nå når jeg har fått deg helt naken tar jeg bestemt tak i armene dine, låser de fast over hodet på deg og binder de sammen og fast i sengestolpen. Du forsøker å protestere lett, men jeg tar en bred teip bit og teiper over munnen din før jeg setter på øyebind så du ikke skal se noe, binder benene dine fra hverandre i hver sin sengestolpe og ser deg ligge der vakker, kåt, våt og sitrende. Nyter synet lenge mens jeg lar den nihalete pisken leke lett over kroppen din så du kjenner alle berøringene som kiler deg oppover låret, opp magen og over brystene dine, og opp halsen og ansiktet. Kysser deg lett i nakken og lar tunga gli ned og fanger brystvorta di igjen før jeg legger fra meg pisken og ruller vekk og forlater deg ensom.

Etter 10 minutter triller jeg så lydløst inn til deg, legger meg over deg så forsiktig jeg kan, uten at du vet eller ser hva jeg gjør, trenger hardt og brutalt inn i deg med den harde kuken min som vil ha sitt. Trenger hardt inn i deg noen ganger før jeg lar det overgå i et rolig tempo og støter sakte inn og ut av deg. Biter deg lett i nakken mens jeg støter men nå i et økende tempo da jeg merker kroppen din rører mer på seg og pusten din begynner å gi tegn på at du nærmer deg. Lar deg kjenne pikken min jobbe seg inn og ut i fitta din som suger den til seg og klemmer hardt rundt den og merker at jeg snart ikke klarer mer. nyter hvert jukk jeg gjør mot deg og som du tar imot med høylydte lyder. Merker at du snart kommer og øker tempoet stadig raskere og raskere. Jukker hardt inn i deg og kommer med et skrik samtidig som jeg kjenner kroppen din eksploderer og klemmer meg hardt sammen i den stand du kan det der du ligger fastbundet og eksploderer sammen med deg. I en enorm nytelse hvor alt står stille og verden stopper opp, før jeg sakte men sikkert løsner armene dine og bena dine og tar forsiktig bort teipen over munnen din og øyebindet, smiler mot deg og sier: en gang til? :-)

torsdag 12. mars 2009

Sub'en kom nettopp etter 8 dagers orgasmenekt

Det var noen sterke orgasmer og hun brukte ikke lang tid på seg. Masse opplagret energi og kåtskap brakte henne til topps på null tid!

onsdag 11. mars 2009

Merking innen BDSM

Har hentet litt stoff fra nettet og skrevet det mer med mine ord, der jeg synes det passet. Har ikke tatt med alt. Linken finner du under stykket. Var noen tilleggs linker som ikke fungerte, så la inn dem jeg fikk opp.


Collar/krave/halsbånd:
Som nevnt over, er dette et symbol som oppfattes på svært mange måter. I det virkelige liv, kan et collar ha flere former.
Noen bruker et solid halsbånd som fint kan kjøpes i dyrebutikker, type hundehalsbånd. Eller et halskjede som er blitt smidd sammen hos en gullsmed. Dette er fordi at det ikke skal kunne fjernes igjen uten at det ødelegges.
Det finnes steder man kan få kjøpt ferdige collars. Dem kan være laget i metall, skinn, eller en kombinasjon. Noen er smale og beregnet til daglig bruk, andre er brede. De kan også være store som kun er egnet for bruk i spesielle situasjoner. Dette er for å frarøve subens bevegelsesfrihet.

For meg personlig vilel et collar som jeg bar daglig, være et symbol på eierskap av Master. En kan under lek bruke et halsbånd av "nødvendige" grunner, som f.eks. å feste
subens hender til halsbåndet. Det vil funke som et hjelpemiddel til å tydeliggjøre suben i den spesielle situasjonen. Det kan være ute, offentlig som er en del av "leken". Da vil det kun brukes i den enkelte situasjon, og ikke være et fast symbol som brukes hele tiden. For meg er det et sterkt symbol, og ikke noe man leker med.

Innen BDSM brukes det en mange symboler får å signalisere tilhørighet, "eierskap", status, underkastelse. Noen er svært enkle, andre betyr en permanent merking av den dominante's "eiendom".

Oppfatningen av symbolenes betydning, varierer. Et collar er f.eks. noe enkelte bruker så snart de leker, andre bruker det ikke før forholdet når en karakter hvor
collaret mer utgjør symbol på linje med en giftering. Hver og en må selvsagt få legge det de selv ønsker i disse symboler. Mitt syn vil det å bære et Masters merke noe jeg vil gjøre med stolthet. Det skal vise at jeg mener alvor med min subrolle. Og det kan symbolisere at Master viser alvor ved å bruke sitt merke på suben sin.


Tatto:
Noen velger å bruke en tatovering som symbol, hvor det enten er plassert lett synlig, eller på et helt "privat" sted. Motivet kan være et som betyr noe for Master og suben, eller det kan være f.eks. "Property of XX", "Owned by XX" osv. Tatoveringer er å anse som permanent merking, selv om de kan fjernes ved hjelp av laser eller kirurgi. Har selv et submerke tatovert på skulderen. Min måte å si fra for meg selv at jeg hadde våkna. Endelig.


Piercing:
Piercing er også brukt som merke eller symbol på "eierskap" innen BDSM. Dette blir å betegne som et permanent merke, selv om man sikkert kan la hullene gro igjen om man angrer. Denne form for merking kan også ha andre funksjoner; Mange sier at en piercing i f.eks. brystvortene øker følsomheten. Og noen lager flere intime piercinger, som under "lek" kan festes sammen med lenker, fra f.eks. brystvorter til underliv. Piercing finnes i mange former; Ringer, staver, barbareller. Mange av smykkene og måten de er satt på kroppen, har egne navn. Enkeltstående piercinger brukes, eller flere hull som kan kobles sammen med et eller flere smykker. Se linken til scaring, dette utføres ofte av de samme mennesker.


Scaring/scarification:
Scaring er å påføre kutt/sår i huden, og å sette dem inn med noe som gjør at det blir synlige arr, i et ønsket mønster. Scaring kan utføres med skalpell, damå man
være nøye med og ikke snitte huden for dypt. Meningen er kun å gi grobunn for en ønsket arrdannelse. Noen fyller fargestoff i kuttene, slik at arrene også kan få farget mønster. Dette blir en slags blanding av tatovering og scaring. Scaring er å betegne som et varig merke,. selv om det kan dempes, evnt. fjernes ved hjelp av kirurgi.

Link til side om scaring (Tips søkeord; scarification.)
Link: http://www.tribaltouch.com/


Branding:
Branding er å påføre et brennmerke/svimerke i huden som setter synlig arr. Her er det vanligst med den Dominantes initialer, eller et lite "bu-merke", som en ring, et
kryss, eller et annet symbol man lager. Man lager en figur man ønsker i metall. Varmer den så opp til riktig temperatur. Det er viktig å sørge for at brannsåret går gjennom overhuden, lærhuden og ned i underhuden. Ikke så dypt at det går ned i underliggende vev. Både før og etter merking er det viktig å kjøle ned med mye is, så ikke forbrenningen fortsette ned i dypere lag. Huden må smøres og holdes jevnt fuktig, så ikke arrvevet vil stramme. Branding er å betegne som et permanent merke, selv om det kan dempes ved hjelp av kirurgi. om man angrer.


Kyskhetsbelte:
Noen velger å utstyre sin sub med kyskhetsbelte. Dette finnes både for kvinner og menn. Det er mest vanlig for kvinner. Beltene finnes i mange typer. Skal det brukes på permanent basis, over lang tid, bør det bestilles etter mål. Hensikten med et kyskhetsbelte er å hindre seksuell omgang. De fleste vil også forhindre masturbering/onani.

Link:
http://www.chastitybelt.net/


Smykker generelt:
Mange bruker spesielle smykker, som symbol på tilhørighet. Det finnes egne slaveringer, gullsmykker med SM-symboler. En kan velge å bruke noe som har spesiell betydning for den det gjelder. Noen velger å gå til en gullsmed, og få smidd sammen en lenke som sitter rundt hals, håndledd eller ankel, og som ikke kan fjernes uten at det ødelegges.


Midlertidig merking/symboler:
Noen velger å begynne med merking allerede på det tidspunkt hvor de opptar en underdanig som sin novise/traniee. En kan velge nesten hva som helst, poenget er at det er noe som kan fjernes uten problem. Ikke nødvendigvis synes for alle. Å oppta noen som sin novise/traniee er en prøveperiode som går begge veier. De mer permanente merkingene vil ikke være naturlig så tidlig. Man kan bruke spesielle farger på neglelakk, klær, sminke. Noen velger spesielle klær, eller noe som forbinder dem med rollen, som skjerf el. Master kan for eksempel stille krav til at suben skal gå f.eks. truseløs, eller med et korsett. Det kan være krav til frisyrer, eller spesielle handlinger. Bare å være kreativ og bruke fantasien.

Kilde: http://slavinn1.homestead.com/merking.html

tirsdag 10. mars 2009

Subspace - en myte eller fakta?

Subspace er det en TILSTAND? Hva skjer og hvordan skjer det?

Var så nyskjerrig at jeg gikk løs på nettet for å finne noe stoff om dette temaet.
Må ærlig innrømme at jeg ikke har hørt om det før, og det igjen pirret meg veldig til å få vite mer om det.

Ordet eksisterer ikke i den Norske ordboka, men er nok et uttrykk innen SM miljøet.
Sikkert fordi det ikke finnes et ord som presis definerer tilstanden, men det er sikkert mange forskjellige uttrykk som kunne brukes, for eks. kunne det være subtrance. Sub fordi suben som oppnår tilstanden – altså underkastet. Trance fordi tilstanden nærmest er en form for trance. Den beste infoen jeg fant var på en dansk sm side. Har prøvd å oversette så godt jeg kan. Så det er ikke min påstand eller mine ord som står under her.

Et utdrag fra siden om to stykker som har opplevd å få subspace, K@os og hans sub/Domina.
Se kilde under.

Når noen går i subspace så gjør dem det fordi de VIL eller har lyst, ikke fordi at det blir for mye. De kan bestemme selv, om de vil gli over i subspace. Tillit og trygghet er naturligvis en forutsettning, for at dem overhode skal kunne komme til det valget.

Når man er i subspace opplever en at ens egen vilje forsvinner HELT, man tenker ikke over at det er riktig og logisk – man bare adlyder.


K@os forteller: "Det er så stort å se gleden og lykken i øynene mine, de er helt tomme og uttryksløse, men opplever jeg at jeg ikke kan utføre det befalende, mens jeg er i subspace er det veldig tydelig på meg, for tårene kommer omgående – det er med andre ord ikke noe filter.

Fornemmelsen av smerte, kulde eller varme er også svak. Jeg har f.eks. aldrig opplevd å fryse mens jeg var i subspace tilstand. Heller ikke følt at noe gjorde vondt.

Normalt når jeg får ordre på å stå i en bestemt stilling, så har jeg det som mange andre, jeg blir følelsesløs eller f.eks. sliten i ryggen. Men når jeg er i subspace så merker jeg det ikke i det hele tatt, og kan derfor bli stående/sittene i samme stilling så lenge det skal være.
Litt av et ansvar for K@os, som skal være ekstra oppmerksom, på hvor han har meg og hvor lenge jeg ”pleier” og hvor lenge jeg kunne klare å stå i en bestemt stilling, eller få smækk med den kjempeharde pisken.

For konsekvensene av hans handlinger vender jo tilbake, når jeg glir ut av subspace igen!"

"Første gang jeg hadde SM setting med K@os (som den gang var sikker på at han var Master *S*), førte jeg HAN til subspace. En – for oss begge – meget sterkt, men også litt skremmende opplevelse.
Han lå heldigvis ned da det skjedde, for han ville ikke ha vært i stand til og stå opp. Arme og bena hans var som bly, og han klarte ikke å bevege dem.
I starten var jeg ikke klar over hva som hadde skjedd, hadde ”bare” opplevelsen av en enorm lystfølelse som gjennomrystet han. Han fortalte seinere etter at det – for han – føltes som om ALT lyst strømte fra føtter og hender og inn mot magen, og samla seg i en MASSIV varm kule av lyst, glede og kjærlighet. Etterpå var det som å få en lang og uavbrutt orgasme. En orgasme som ikke utløste sædavgang, men som blei varene og varene i det uendelige. Den svekket han totalt for krefter, og det varte ganske lenge, før han igjen kunne sette seg opp! Mens det stod på, hadde han kun én tanke utenom den enorme lystfølelse, og det var og adlyde meg."

"Opplevelsen var KJEMPE sterk, så sterk at han etterpå begynte å gråt. Ikke av sorg eller forskrekkelse, men av lykke over å ha oppnådd SÅ stor lystfølelse.
For han falt det mange uklarheter omkring S/M (som på det tidspunkt var VELDIG nytt), sex og kjærlighet på plass med denne opplevelsen."

"Siden da har vi hatt settinger med en del subspace, men det vi mest tenner på, er å se lysten i hverandres øyne, og nyter settingen og dialogen, er det ikke noe vi stresser for å få oppnå."


Ettertanke
Etter å ha lest og skrevet om stykket til K@os og hans Domina/sub, må jeg bare si at dette frister og tenner meg noe voldsomt.
Tror ikke jeg har vært helt i subspace, men det tror jeg Master kan svare meg bedre på. Smerte tenner meg kjempe mye, sikkert rart for mange, men sånn er det for meg.
Jo mer bank eller straff jeg får av Master, jo kåtere og våtere blir jeg. Får på en måte endorfinkikk, noe som passer meg kjempe bra. Blir vel nesten som å bli avhengig av et stoff på en måte. Tenker litt høyt nå, men endorfiner er jo kroppens naturlige morfin, og morfin er jo vanedannende narkotisk stoff. Og da blir en jo JUNKIE da, som min Master kalt det: subjunkie, må ha det....bare må ha det!
Men tror jeg overlater den beslutningen til Master. Det er han som vet hva jeg tåler og hvor langt han kan strekke meg.

Kilde:
http://www.slavinde.dk/sub.html

mandag 9. mars 2009

Breath Control eller pustekontroll og orgasme

Tenkte jeg skulle skrive litt om noen av mine opplevelser med pustenektelse, eller BC, Breath Control som det også kalles. Har hatt både gode og dårlige opplevelse med det. Tror ikke Breath Control nødvendigvis har noe med BDSM å gjøre, men det brukes kanskje oftere i det miljøet eller settinger, enn i et vanlig forhold. Skal ikke påstå noe, men det er den infoen jeg har funnet.

Litt om hvordan jeg føler det psykisk og fysisk:
Når Master nekter meg og puste, mens jeg prøver febrilsk gaper etter pusten, men det går ikke. Kjenner hvordan jeg blir svimmel, og jeg kjenner jeg begynner å miste bevisstheten. Det prikker foran øynene og jeg kjenner også at jeg begynner å bli desperat. Og den eneste som har kontroll og kan stoppe det er min Master. Når en er kommet så langt i et SM forhold at en føler en kan stole så mye på din Master at en er villig til legge sitt liv i hans hender, ikke bare si at en kan det, men at en faktisk gjør det på denne betingelsesløse måten, da finnes det ikke lenger grenser for hva en kan oppnå sammen. Da stoler en fult og fast på Masteren sin.

Mine erfaringer er både gode og dårlige.
Vet ikke helt når jeg oppdaget at det å miste pusten forsterket orgasmen min så voldsomt. Mener jeg kan huske det fra et av mine første forhold i ungdoms åra, men da var det ikke noe tanke på at det skulle være en kontrollert og noe med orgasme å gjøre. Tror nok partneren min gjorde det mest for moroskyld. Husker jeg reagerte veldig sterkt, men samtidig var det litt negativt da jeg nesten besvimte. Tviler sterkt på at han som gjorde det, hadde noe formening og hvordan jeg ville reagere, eller reagerte der og da.

I ettertid tenkte jeg at dette tør jeg ikke prøve igjen, men et av mine første møter med Master skjedde det igjen, men da med en helt annen følelse. Må bare legge til at da hadde Master og jeg snakket masse sammen før dette møte. Følte nesten jeg hadde gått i skole, og skjønte at Master var ute etter å bli så godt kjent med meg både fysisk og psykisk. Master hadde ikke spurt meg direkte om jeg likte det, men kjente meg meget godt og er meget erfaren og oppegående person. Flink til å lese mellom linjene, og stadig fikk jeg ulike oppgaver som jeg måtte gjøre. Så han hadde nok fått nødvendig informasjon om meg.

Husker ikke helt i hvem setting dette skjedde første gangen med Master. Vi hadde holdt på hele helgen og jeg hadde full tillit til Master. En annen ting som overrasket meg veldig, var at vi hadde ikke samleie eller brukte noen vibb eller dildo.

Master hadde hatt en lengre setting med meg, brøstene var glovarme og jeg var så klar som det gikk an å være. Så skjer det jeg ikke trodde var mulig. Master legger hånden over nesen og munn. Først er jeg ikke helt med, og etter noen sekunder begynner jeg å få små panikk. Men Master holder grepet og slipper ikke enda. I det jeg tenker at dette går ikke bra, Master må slippe nå, NÅ!!! I det Master slipper taket suger han tak i det ene brøstet mitt. Kjenner den varme våte tungen griper tak og jeg blir helt hinsidig, rett og slett helt borte.

WOW! Jeg går i bru og jeg kjenner orgasmen bare iler igjennom meg. Jeg blir så varm og kroppen er helt skjelven. Kjenner rykningene som bare ruller og ruller i meg. Det er så utrolig sterk opplevelse i det en bare forsvinner i orgasmen. Ja, det føltes som jeg var ”I” selve orgasmen. Kjempe opplevelse. Har ikke prøvd syre, hehe men kan tenke meg litt av samme opplevelsen. Den orgasmen satt i hodet mitt lenge. Husker jeg var så overrasket over at det gikk an å få en slik orgasme uten å bli stimulert med vibb eller dildo eller samleie. Var det virkelig mulig? Det kan jeg skrive under på at det var.

Har også hatt dårlig erfaring med pustekontroll med en Master. Det er ikke alt en kan bruke, for eks pute og ting som dekker hele fjeset. Poenget er ikke at en skal besvime, så det er viktig å stoppe i tide. Tror nok det er viktig for Master at han ser reaksjonen til sub'en, både farge, utrykk og kroppens reaksjon.

Litt om mine syn på hensyn ang. pustenekt.
Er nok ikke lang grense mellom ok og veldig farlig, så jeg kan ikke anbefale det for de som ikke har noe erfaring med det fra før. Mange ting en må ta hensyn til, for eks. om sub'en har astma, klaustrofobi, andre fobier eller epilepsi eller andre ting som gjør at det ikke er bra å bruke pustekontroll. Kan jo være at sub'en har opplevd negative ting , og som gjør at han/hun får skikkelig panikk. Pustenekt skal vel etter min mening være godt for sub'en også. Ikke bare en ting Master/Domina blir tent på.


Pustkontroll tenner meg også under straff.
Ikke bare når sub'en skal få orgasme.
Orgasmen er jo bare desserten.

søndag 8. mars 2009

Naken og kåt utenfor inngangsdøra.


Ja, så var det snart onsdag og jeg skulle til Master igjen. Ikke mer enn en uke siden sist, og de siste suvenirene var nettopp blitt borte. Våkner opp som vanlig denne dagen og vekker Master som avtalt. Kjenner med en gang på kroppen at det skal skje noe i dag. Master hadde truet med tvangs-shaving, og hva er ikke verre enn tre dager etter enslik barbering. Ting jeg ikke vet tenner meg sinnssykt, eller ting jeg ikke liker, men samtidig liker. Uff ikke lett dette, men noen ting er ok selv om det ikke er det der og da. Venta på dattera skulle komme, for hun skulle levere hunden min. Men nei da, hu kom ikke. Så da var det ny plan. Ikke fikk jeg tak i hu som skulle passe dyret heller, og jeg kjente jeg ble mer og mer stressa. Endelig, så så det ut som tingene gikk etter planen. Jeg skulle ta bilen bort, så for da ta bussen videre til byen der Master skulle hente meg. Det var en ting jeg ikke måtte glemme, og det var vibben. Den hadde jeg pakket i sekken kvelden før sammen med laderen. En vet jo ikke, selv kjører jeg dem tom
nesten hver gang.

Og hva har jeg glemt, i det jeg setter meg på bussen. Shit, sekken. Vet med en gang, at dette betyr trøbbel. Han som sitter ved siden av meg på bussen lurer på hva som er galt, men jeg prøver å virke så normal ut og sier at det er ikke noe. Tankene maler, fader altså. Så står jeg der da, ute utenfor stasjonen og venter på Master. Prøver å ta meg en røyk, men er så stressa og full av dårlig samvittighet pga viben at jeg ikke klarer å røyke.

Setter meg inn i bilen til Master og får refs pga feil buss tid. Sorry, men jeg er ikke vant med buss tider, og fikk bare beskjed om at den skulle gå ti på halv, og ikke ti over som den gjorde. Jeg tar imot refsen og tar den til meg, men inne i hue mitt jobber tanken på hva jeg skal si ang viben.
Velger å vente til vi er fremme, er redd jeg blir satt igjen i byen, så jeg får heller ta imot den straffa som kommer. Ikke det, straff er både vondt men også kjempe godt, men glemte ikke viben med vilje.

Vi er fremme ved inngangsdøra og Master er inne, men hva skjer. Og nei, har han ikke glemt det enda. Åh, jeg vet hva som skal skje. Nei, jeg fikser det ikke, også så kåt som jeg blir. Spenninga bare i det at det kan komme noen, gjør meg sprø. Master forlanger at jeg skal kle av meg naken før jeg får lov å komme inn. Og litt ironisk spør han meg om jeg vil ha kaffe. Festlig, så rolig, mens jeg står der uta for døra og nesten dauer. Åh. Ja ja, jeg trekker pusten godt inn, og sparker inn skoa først, så går genseren mens jeg hele tida titter over skulderen. Vet aldri når det kan komme folk, og hva vil dem tro da. Uff

Så er det bare å dra av seg buksa med truseinnlegg, ikke mye sexy, men hva skal jeg gjøre da. Kan ikke gå rundt med den våte kåte flekken heller. Pulsen jobber seg godt oppover og jeg blir andpusten, svett og ikke minst jævlig kåt. Her står jeg da, foran en lukket dør, kliss naken i en blokkoppgang. Sekundene føles som lange minutter. Endelig kommer jeg inn, og får beskjed om å ta med meg genseren inn, resten kan ligge.

Går inn som ingen ting, men hva ser jeg, fader gardinene!!!!!!
Og er det noen vinduer det er lett å se rett inn i, så er det disse. Vet jo at det er min jobb å trekke for, men akkurat der og da så glemte jeg dem helt. Smyger meg rundt stolen og bak gardina for å få trekker for. Endelig kan jeg sette meg ned litt. Kaffen kommer, nydelig er bra tørst og tørr i munn. Tar på å få pulsen så høyt opp. Vi skravler litt løst først, litt godt det.

Master henter frem kameraet og vil ta noen bilder av meg med genseren på. Netto under da, vet ikke om det var det som gjorde at bildene ble helt ræva. Klarer ikke å slappe av, ser nesten ut som jeg har en stokk i ryggen og smilet er kunstig. Uff Trøster meg med at det kommer flere ganger, ikke noe stress, en gang må det vel gå an å få tatt noen bilder som jeg liker selv. Gikk fint forrig gang jeg var hos Master. Tar en røyk og små prater og drikker litt kaffe.
Master har tatt frem tauene, og jeg vet meget godt hva som venter meg. Eller det vil si, jeg vet jo ikke hvordan han har tenkt å binne meg, er jo så mange forskjellige måter.

Starter med brøstene, etter tredje runden med tau, kjenner jeg det veldig godt, og Master fortsetter mange runder til. Brøstene skifter farge fra blek hudfarge til mørk rød. Det gjør så vondt at jeg står nesten på tå, men prøver å skjerpe meg. Får festa tauet i håret bak for derfra nedover, sånn at jeg blir stående i svai bakover. Ganske spess for jeg får ikke sett så mye. Armene er fri, hvorfor vet jeg ikke, men får bare være flink og ikke bruke dem. Kjenner det renner varmt i meg, er så forbanna kåt. Så tar han et godt tak bak i håret og trekker seg mot seg. Biter meg hardt i brystet og jeg kjenner ilingen, samtidig som jeg kjenner nok igjen at jeg blir våtere og våtere, samtidig som det er skikkelig vondt.

Jeg leker med tunga på Masters brystvorte, godt, men får ikke holde på så lenge, før han drar meg opp igjen. Er så godt bunnet rundt hals og hår at jeg bare føler lydig bevegelsene Master fører. Får beskjed om å sette meg, ikke så lett når en er bunnet så svai, men det går.

Master leker litt med meg, og pirrer meg til det ytterste, men får ikke komme. Han pisker meg hardt, samtidig som han stryker lett over den røde baken min. Jeg blir bare våtere og våtere. Herregud, hvor lenge skal jeg vente før jeg får komme da???

Brøstene får gjennom gå de også, og jeg kjenner varmen og brenningen i dem. Noen slag kjenner jeg så godt at jeg må trekke pusten godt inn og bite tenna sammen. Master slenger noe over fjeset mitt, rakk ikke ense var det var, men skjønte at jeg fikk ligge rolig. Hva skal skje nå?

Så kjenner jeg noe kaldt og våt renner nedover det ene varme brystet mitt. Tar litt tid før jeg får med meg at det er is, tror jeg da??? Varmt, kaldt, sårt og ømt og ikke minst veldig deilig. Får enda ikke lov til en antydning til en orgasme, og jeg jobber virkelig for å holde igjen. Om jeg fikk orgasme før jeg la meg på magen, er jeg litt usikker på. Ikke lett å holde tankene klare når kåtskapen rir så jævelig i en. Får lagt meg på magen, og Master fortsetter med baken min. Gnir og masserer klitten min, og jeg er så kåt. Herregud, nå må jeg komme, ellers blir jeg gal.

Ikke nok med at jeg er så klar som det går an, så bruker han g-punkt vibben og det blir ikke noe lettere, jeg kjenner orgasmen på vei oppover og grøssningene kommer og det begynner å svarte for meg. Men nei da, ikke denne gangen heller.

Jeg er ikke så flink til å skrive om mine orgasmer, da jeg blir helt hinsidig og det er ikke bare en som kommer men mange. Så her er det litt bruddstykker, men får med meg g-punkt orgasmen, for den er jævlig sterk denne gangen. Kjenner plomma svulmer opp mens Master jobber med den iherdig og så!!! Bare eksplodere det, det pittler og iler i hele meg, mens jeg kjenner det renner ut av meg. Varmt, vått og utrolig godt. Unner alle en slik opplevelse, men vet selv hvordan jeg sleit de første gangene, men Master er flink, så han bare rappa til meg på ræva akkurat i det jeg kom og da mista jeg helt kontrollen med å holde igjen. Nå føler jeg at jeg kan være litt med og presse på, istedenfor å holde igjen.

Master rister hånden over meg og væsken fra orgasmen drypper over kroppen min. Jævla Nigarafossen, hører jeg Master sier, før jeg forsvinner litt igjen. Litt fraværende her, men mener jeg fikk en g orgasme til. Kommer til meg selv i det jeg nesten detter på gulvet. Får stabla meg opp og satt meg i sofaen, gud så godt. Også så tørr i munn, hehe. Master er hensynsfull og henter et glass cola til meg. Godt å kjenne den kalde brusen gå nedover halsen. Sitter og slapper av litt, mens Master tar bilder av suvenirene. Ja for dere som ikke vet, så er det nok en litt sub-ting sånn oss i mellom det med at det skal være merke etter Masters straff og ris. Drar liksom ikke hjem uten at en har fått noen suvenirer en kan kose med etterpå. De varer i mange dager og bare en liten berøring av dem gjør meg kjempe kåt. Er nok mye visuell greie og, at en ser og det igjen forsterker smerten du kjenner når du tar på deg selv. Ligge under dyna og bare la hånden gli lett over brøstene og kjenne de gode varme og ømme brøstene. Ikke for lenge da, for da kan det fort gå ille. Ingen orgasmer uten Masters tillatelse.

Kvelden og timene går kjempe fort og det nærmer seg at jeg skal dra hjem. Får lov å kle på meg, og tenker at nå er vi ferdig med denne settingen for i kveld. Hm, hva skjer? Legg deg over stolen der, beordrer Master meg. Gjør lydig det Master ber meg om. Og så kommer slagene en etter en. Mange slag, med padden, pisken og kjeppen. Kjenner det svir godt, to tre slag på samme sted er nesten utholdelig. Kjenner Masters sterke hånd på ryggen og bare presser meg ned over stolen. Bare motstanden til Master gjør at det forsterker kåtskapen. Muligheten til å ikke komme unna. Faen…. slagene blir mer og mer intense og jeg kjenner det brenner godt på baken.
Samtidig som jeg kjenner jeg blir dødskåt. Noe Master vet veldig godt.

Tror ikke jeg orker flere slag, men de kommer tettere og tettere. Skal ikke gi meg, ikke søren. Vet at jeg fortjener den straffa jeg får. Kjenner hånden til Master tar godt tak i meg bakfra og så hard inntrening, igjen og igjen og igjen. Gud, nå sprekker jeg. Prøver å reise meg opp i det jeg kjenner ilingene og pulseringen i leppene. Det nesten verker i fitta. Føler at leppene står som en stor åpen port, vid åpen, dønn klar. Føler at jeg nesten revner. Master trykker meg bestemt ned over stolen og tar enda et godt tak, og så bare renner det nedover bena og på gulvet.
Er det mulig, varm, våt og heftig orgasme. Skal ta på meg buksa igjen og den er kliss våt. Godt at Master skal kjøre meg hjem, for jeg kunne ikke ha sittet på noe buss kliss våt av fittesaft.

Kanskje det var litt ok å glemme vibben i kveld??
Men tanken forsvinner fort, ikke lurt å gjøre samme tabba en gang til, selv om straffen var god.
Sitter i bilen på vei hjem, men suvenirer i alle farger på brystene og er så salig og godt forsynt etter en herlig kveld. Legger meg denne kvelden og sovner som en stein til dagen etter. Tror de siste tanken som fløy i hode mitt før jeg sovnet var vått, varmt, ømt, smerte og utrolig godt.

Skvatt litt når jeg sto opp dagen etter, i det jeg ser meg nedover, suverniene er ikke røde lengre, men mer blåsvarte. Baken kjennes som jeg har ridd i flere timer, eller blitt tak bakfra med et balltre. Går nesten bredbent, samtidig som jeg kjenner stoffet av buksa berøre den såre baken. Trøbbel med å sitte, så jeg sitter litt på den siden og litt på den andre.
Takk Master for de fine suvenirene jeg har fått.
Ser frem til neste setting…

Hva er det å være sub?

For meg er det å være Masters sub:

- Gleden ved å føle at jeg har gjort ham tilfreds eller at han er stolt over meg for den suben jeg er.
- Den gode følelsen jeg får ved å gjøre alle de små tingene for ham: alt han måtte ønske.
- Tryggheten ved å vite at han har den hele og fulle kontrollen over meg og han kan tilkalle meg når han vil på døgnet.
Vet aldri når.
-Den tilliten jeg har til ham, som blir bare bedre og bedre.
-Den sitrende følelsen når han setter håndmansjettene eller bruker tau/rep på meg og, et tegn på at noe vil skje resten av kvelden.…
-blikket hans, som sier "nå er det nok".., eller ”pingle” eller jævla fitte, går rett inn i sjelen min.
Kjenne en mest har lyst å grave seg ned i tastaturet av skammen over å ha gjort noe galt.
-Den gode følelsen av å få være "liten"…
-smerten, ydmykelsen og den underdanige følelsen etter en avstraffelse når jeg ikke har vært lydig mot han.
den trygge følelsen av å være suben hans, og ha gjort opp for meg når straffen er ferdig
-rødmen som brenner når han ydmyker meg
irritasjonen over at jeg blir sendt tidlig til sengs (når jeg hadde sååå lyst til å være oppe), blandet med den gode, trygge følelsen av at han bryr seg om meg og at jeg ikke må glemme at det er en straff.
-Følelsen av å være holdt - enten av blikk, tau, korsett eller lenker, eller to sterke hender rundt halsen.
-Og jo da. .følelsen av å være så kåt at jeg tror jeg skal eksplodere, ;-)
Gå i flere dager uten å få tillatelse å onanere, og plomma kjennes for hvert skritt jeg tar, eller når jeg sitter.
Ikke få lov å komme uten Master,s tillatelse.

Og når jeg fortjener det, og får endelig jobbet ut den orgasmen som har sittet i kroppen min i flere dager.
Bare kjenne det renner nedover beina, varmt og våt.

At Master bygger opp meg psykisk til ett eller annet.
Kommer stadig med noe nytt, uvitende som jeg er.

Takk Master

Klyper og pizza

Søndagskveld hos Master.
Forrige uke ble Master og jeg enig om at jeg skulle til han enten fra lørdag til søndag, eller komme på søndagen. Visste sånn ca at det ville bli litt sm-setting, håpa veldig på det iallefall og bare tanken fikk meg som vanlig ekstra kåt. Master har foret meg med ulike filmer den siste tida, bare det har gjort meg yr og kåt om dagene pluss at Master har hatt meg på cam og også bestemt når jeg kunne og når jeg kunne få orgasme og andre ulike ting jeg må spørre om. Det er mange ting som igjen gjør at jeg bare blir mer kåt av slike kommandoer.

Onsdagskvelden snakket vi via cam som vanlig, da det kommer opp en melding fra Master
om at jeg må stille opp naken utenfor døra hans, ellers kommer jeg ikke inn.
”What?”, er sikker på at hjerte stoppa opp et par sek. da jeg leste det Master hadde skrevet.
Måtte lese det flere ganger for å fordøye det. Det er ikke mulig, helt naken. Fader, Master bor jo i blokk, og med den heisen. Merker jo ikke at folk plutselig skulle komme enten ned trappa eller med heisen. Og jeg er jo ikke akkurat anonym heller. Ble helt varm og små fortvila. Prøvde å få tankene vekk, sånn at det gikk an å snakke videre sammen, men det malte i hue mitt hele tida. Hva om…. Osv. uff

Fredagen begynte jeg å bli små uggen med små feber. Dritt tenkte jeg, men det gikk fint å være oppe, bare slappe av på sofan sånn inni mellom. Lørdagen ble ikke noe bedre, da var jeg skikkelig dårlig. Nesten sånn jeg lurte på om jeg skulle ringe legevakta. Men hadde ikke så lyst til det heller.Master hadde sagt jeg kunne få kvelden for meg selv, kose med meg selv,
men frem til kl. 01.00. Ett? Hva skjer etter det tenkte jeg. Mener Master at jeg skal stille opp midt på natta. Ikke det, jeg måtte jo bare gjort som Master sa. Er da for fader lydig sub, prøver i allefall. Går fint an å være kåt selv om en har litt feber og magen står som en er 5 mnd på vei, litt nedtur det da. Men er ikke i form og Master ser det også, så jeg legger meg ganske fort etter at vi har snakket litt sammen.

Så er det søndag da, og jeg kjenner fortsatt at jeg er små varm. Fader jeg er nervøs.
To pc,er masse klær og kle av seg ute i gangen. Bare tanken får meg sliten og jævlig kåt.
Forteller Master at jeg ikke er i så stor form, og det blir mye å bære. Så jeg håper Master kan møte meg utenfor garasjen. Garasjen ja, så jobber tankene igjen. Mye som kan skje der inne da.
Master kan jo bare dra av meg klærne og der står jeg. Skjelver i beina og jeg kjenner jeg er helt på tuppa. Vet at siden jeg er så dritkåt, så tar jeg på meg truseinnlegg, ellers hadde jeg vært våt før jeg gikk ut av døra. Men bare den lille stønna jeg prata med Master på PC'en før jeg dro,
så måtte jeg skifte. Er det mulig å bli så forbanna våt da?

Så er det å starte bilen å kjøre utover. Ikke lange biten, men rekker fint å bygge meg opp.
Skulle tro jeg skulle ta eksamen i noe, for jeg er både spent, kåt, nervøs og skjelven.
Orker ikke ha noe musikk på, det bare stresser meg mer opp.

Så er jeg fremme, ringer deg opp og står uten for i snøværet og skjelver. Ikke fordi det er kaldt,
men fordi jeg er kjempe kåt. Tankene jobber som bare den idet jeg hører døra går opp. Hva nå, hva skjer? Vi går innover og jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, bare for å komme meg inn så fort som mulig.

Men sant, så var jeg ikke i kjempe form og håper Master tar hensyn til det. Det virket sånn ut iallefall der vi går bort til heisen. Den store garasjen, mange biler og kroker. Mye kunne skje der inne hvis Master befalte det. Heldigvis er vi ved døra, og går mot heisen. Phuuu, så langt.

Ut av heisen, så er det bare noen skritt bort til døra til Master. Og ups, hva hører jeg???? Kle av deg ellers kommer du ikke inn, sier Master. Og nei, det er ikke mulig, så nære og tankene hadde begynt å roe seg, men nå ble det full fart i tankene. Fader og, så kåt, nå ble jeg bare dødskåt
og jeg kjenner det renner varmt inne i meg. Jeg nesten ber på mine knær at jeg må få slippe, jeg fikser det bare ikke. Selv om tanken gjorde meg drit kåt og varm. Etter en stund så får jeg lov å komme inn. Pusta letta ut, tungpusten var jeg og, pc'ene var ikke så lette å dra på.

Starter med kaffe og småprat. Sitter på nåler for jeg vet liksom ikke når Master kommer med neste utspill. Små klypinga og blikket gjør meg kjempe våt. Får beskjed om å trekke for gardinene, ja da vet jeg jo at noe vil skje, men ikke hva. Kan ikke unngå å se kniven som står hogd ned i en pappekse da jeg går for å sette meg i sofaen. Er jeg sprø tenker jeg, men får så himla puls av det.

Master har bestilt pizza, og jeg kjenner jeg nesten ikke er klar for noe mat, men har ikke spist så noe må jeg få i meg. Føler at det bare bruser i hue mitt. Samtidig tenker jeg på at kroppen må være med meg. Slappe av, men det henger litt i den behandlinga jeg fikk av min forrige Mester,
rå brutal og veldig vondt. Ikke sub-vondt, men at ting ikke var som det skulle. Aldri kos etterpå, så jeg ble sittene så tom etter settingen.Var ikke mye likevekt, teit for jeg vet som sub at det ikke skal være sånn. Heldigvis tok jeg til vett og bare sletta kontrakten og alt.

Må ærlig innrømme at jeg ikke helt husker når første orgasmen kom, for de kom så mange i løpet av kvelden. Så er det frem med klypene, ikke to som før, men mange. Det iler fra topp til tå, samtidig som jeg kjenner jeg blir våtere og våtere. Jo mer vondt det føles, jo kåtere blir jeg.
Får beskjed om å kle av meg, mens klypene var på. Bare jeg dro inn pusten kjente jeg dem, spesielt en, den var intens i smerten. Må innrømme at jeg klarte ikke helt å slappe av, magen, luft, alt føltes teit ut. Selvbilde mitt er ikke akkurat på topp. Etter å ha fått pusten og fatninga tilbake setter jeg meg opp, skulle rulle meg en røyk men klarer ikke.

Vi spiser litt og prater, blir ganske slækk av orgasmen, men kvelden er nettopp begynt.

Bare det at du tar på meg forsiktig får meg til å riste. Hører svakt musikk i bakgrunn og bare lukker øynene og nyter. Våkner opp av et slag og er der oppe med en gang. Får vel ett par orgasmer da du stimulerer meg samtidig som du tar pusten min, gud hva jeg digger det. Bare å kjenne orgasmen kommer i det du slipper taket. Skal ikke mye stimulering til da før det går for meg. Virker som i det det begynner å svartne for en, så kommer det bare et blitzlys i det orgasmen kommer. Og den er så sterk.

Og ta av klyper er vel 1000 ganger verre enn å ta på, og dæven det gjorde vondt.
Beit tennene så hardt jeg kunne og prøvde å protestere, men da ga Master meg klar beskjed.
Det igjen gjør jo bare meg enda kåtere. Bare det å ta på brøstet, det er varmt og rødt og ømt.
Kjentes ut som om klypene fortsatt var på. Og hva skjer så, der sitter jeg dønn naken, jo da, der kommer Master med kamera. Og det er ikke noe vanlig pocket kamera nei. Diger linse, bare synet av den får meg skikkelig dårlig. Har alltid bare godtatt meg selv fra halsen og opp, resten vil jeg ikke vite om eller se. Men du minner meg fort på at jeg er sub, så jeg får jo bare sitte der jeg. Og det knipses og knipses. Merkelig så kjenner jeg blygheten forsvinne, sakte men sikkert.
Litt rart, jeg som har sånn skrekk for kamera. Master prater og jeg gjør som Master sier.
Til slutt klarer jeg å slappe nesten helt av. Ja kan si jeg slappet meget godt av til å være meg.
Ble litt småstressa om Master skulle ta noen intim bilder for å ha på PC'en, ikke det at det hadde gjort noe, men der og da var jeg ikke klar for det følte jeg. Må bli venn med det store beistet av kamera først. Bare å ha linsa så nær meg, var vanskelig. Så går vi bort til PC'en for å se på en av filmene Master hadde tatt opp.

Jeg står ved siden av Master, og kjenner at Master tar tak i meg bakfra. Etter som filmen går griper Master fingrene godt i meg. Vet nesten ikke hvordan jeg skal klare å stå på beina, men griper tak i data bordet, så det nesten tipper. Kjenner plomma eser i meg, shit hva godt. Jeg er så nær så nær ved å sprekke og så bare eksploderer det i meg. Kjenner det renner nedover låra og på beina og føttene. Den plomma der var ikke liten, for det er vått der jeg står.
Gud hva deilig. Jeg blir fylt av en rus, og kjenner bare hormonene bobler i meg som kullsyre.
Hører meg selv skravle som en foss, nesten sånn jeg ikke klarer å stokke ordene. Det er vanskelig å sette ord på en slik orgasme, den må nesten bare oppleves. Det er som ringer i vannet etter at en har kastet en stein i vannet, og hver ring har sin grøssninger som går mot klitten og innover. Du kjenner plomma eller g punktet vokser og blir hovent, og følelsen av å måtte tisse kommer. Det er da en må prøve alt en kan å bare gi på, slippe alle hemninger og la det gå til.

Setter meg ned, merker jeg her helt tom, samtidig som jeg føler jeg har masse energi. Skravler som en foss enda, og prøver å fortelle hvordan det er, sikkert mye surreprat, men det er så heavy opplevelse og følelse. Er som jul, nyttår og bursdag samtidig + enda mer.
Etter at jeg har fått roa meg litt, er det på,n igjen med nye orgasmer, og det blir ikke bare en.

Kan dessverre ikke skrive så mye om den siste timen, for jeg blir helt borte. Hinsidig fjern.
Alt er bare en rus av bølger. Etter all tiden naken foran Master, merker jeg at jeg er der jeg var en gang. Bare det er godt, Få fjerna den lille hemningen. Kan ikke garantere at den dukker opp igjen, men føler at det vil ikke ta lang tid for at den blir borte igjen. Klokka går utrolig fort og jeg må tenke på hjemveien. Får lov å kle på meg, og mens jeg kler på meg, skal jeg neimen ikke glemme at jeg er sub. Kjenner det svir varmt på baken og ryggen. Brystene føles enda som jeg har klyper på, godt kjempe godt. For ett par oppdrag til neste gang. Det er 4 meter tau x 3 og lage en liten padd på ridepisken. Tenker jeg gjør det i helgen, for da er Master opptatt mener jeg.
Så går vi ut av døra og inn i heisen, jeg er bra salig og små rusa.

I det vi står og venter på at heisen skal gå, drar Master ned blusen foran. Wow, jeg ble så kåt, også så skjelven. Det begynner å dirre i beina så jeg må bare sette meg ned. Oj det var spesielt. Får stabla meg opp og går med skjelvne ben ut i garasjen. Master minner meg fortsatt at han styrer, for så går blusen ned igjen. Håper inderlig at ingen kommer inn med bilen, eller at noen skal ut å kjøre. Det gikk heldigvis bra, men likevel var spenningen der. Og jeg kjente den veldig godt. Sier ha det til Master og går mot garasjedøra, ut i snøværet sent søndagskveld. Takk Master for en fin og innholdsrik kveld på godt og vondt.
Takk.

Drømmekofferten

Ting jeg ville hatt i min drømme koffert.

Pisker, med og uten knuter og ulike materiale.
Pisk med en liten padd på.
Dressur pisk
Padd

Tau til å bli bunnet.
Tape
Gladpack

Øyebind
Collar
Håndmansjetter
Fotmansjetter
Tørkle til å ha rundt munn eller annet en kan bruke
Bryst/fitte klyper med og uten kjetting eller lodd
Masse klyper til kroppen

Fjær til å kile med og ulike ting som kjennes på kroppen
Rissehjul
Kniv både slu og skarp. Sub'en vet ikke hvem av dem som er skarp
Stearin
Is hvis det er tilgjengelig
Spektrum, ikke nødvendig
Olje
Glidemiddel hvis nødvendig
Plasthandsker ikke nødvendig.
gips-bandasje, men hadde vært artig og prøvd.

Underlag

Skikkelig vibb
Egg
kuler
Ulike dildoer,
Ulike elektrostimuli-ting (har ikke prøvd det, så litt usikker)

Rull med papirtørkle
Rengjøringsmiddel til leketøy.
Nok med batterier.
Stor håndkle.

Filmene

Var kanskje litt dumt at jeg så filmene så fort jeg kom hjem etter legen. Var vel rundt halv to. Også sjekker jeg for sikkerhets skyld opp hva du har skrevet, for det hadde jeg lagra. Så ser jeg jo at orgasmen ikke kan komme før tre. Og jeg som var så hoven. Kjenner jeg er støl i armene fra i går, men shit, det stopper meg ikke fra å holde vibben.

For å få tankene på noe annet, spiser jeg litt middag. Sjekker hele tiden klokka. Vil ikke miste den pirre-følelsen jeg har i kroppen. Henter vibben og legger den klar på sofaen og danderer putene. Lurer på om jeg skulle sette på en DVD som drahjelp, men tror jeg er bra nok kåt for å få orgasme.

Så er klokka tre, på sekundet. Legger meg bakover i sofaen med det ene beinet på bordet. Vibben treffer best da, samtidig som jeg jobber med bekkenet.
Gud jeg skulle gitt mye for ett par fingre eller en stor dildo også i meg, Bare kjente at det verker skikkelig i fitta. Hver gang jeg vugger med hofta, kjenner jeg hvor hoven jeg er. Leppene er knallrøde og hovne og jeg blir bare våtere og våtere.
Bildene av alle filmsnuttene jeg har sett tidligere dukker opp som lynblink i hode.
Tvang, smerte, styring, vann, el., klyper, stearin, kroker, tau.
Virker som det suser i hue, og jeg begynner å se tåkete, er rett før det går for meg.
Så kommer ilinga i fra nakken og nedover og sprer seg mellom beina. Det skikkelig knyter seg i fitta, og plomma er så hoven. Akkurat i det går så er det så spesielt, det dunker og varmen sprer seg i leppene Åh, må konsentrere meg så jeg ikke går over, setter vibben rett på klitten og lar den jobbe frem og tilbake over klittestrengen. Kjennes ut som en streng, biter tenna sammen. Nå skal jeg komme, det rister i kroppen og nøkker i beina. I det det går, kjenner jeg at det renner, er sikker på at hver nerve i fitta er blottlagt, for jeg har på følelsen at jeg kjenner hver minste dråpe av væske i meg. Hører meg selv nesten små knurrer i det går. Svetten bare popper ut, svett i nakken, panna. Også så skjelven.

Får flere rykninger, før jeg slepper vibben. Klarer ikke å holde den der mer.
Bare en liten berøring på klitten nå hadde fått meg til å hoppe i sofaen. Den er så touchy, bare noen hadde blåst på den, er jeg sikker på at jeg hadde kommet igjen.
Jeg ligger rett ut, pumpa går og det føles så godt.

Bestemmer meg for at det er nok, en orgasme er en orgasme. Vet jeg kunne kommet igjen og igjen, men denne var sterk, ikke alltid at den er like kraftig.
Vet ikke hvor lenge jeg ble liggende på sofaen, men går og setter meg foran PC'en igjen, tar en røyk, etter masse knoting med å få rulla. Drikker litt cola og tørker svetten. Titter på klokka, 15.25. Tar den gjerne i reprise
Takk Master

Sub'ens fristed.

Her vil min slavinne publisere sine tanker og opplevelser.