Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 28. mars 2009

Straffen kan være søt, men også hard.


Her satt jeg da... og venta...Hva kommer til å skje??
Har vanskeligheter med å vente, er ikke noe tålmodig sjel av meg. Blindfoldet og det at jeg var bundet hadde vært min idé. Og med mine kåte fantasier i bakhodet hadde jeg ivrig gått med på og leke Masters lille lek. Ikke visste jeg at han skulle bruke det som straffmedtode.

Så nå var jeg solid fastbundet i en av de rette og harde stolene som tilhørte spisebordet. Armene mine var hardt på plass bak stolen bundet med tau rundt håndleddene. Beina mine sto rett ut til hver side og var fastbindt ved stolens arm støtter og føttene hang over kanten. Fitta mi var åpen og blottet som en dyp tunnel. Jeg hørte hvordan Master gikk omkring. Så ble det stille, jeg var helt aleine å begynte å kjenne at jeg ble redd. Tenk om Master ikke kom tilbake? Panikken grep om meg, hva om det kommer noen ukjente. Herregud hvordan skulle jeg komme løs? Dette fikser jeg ikke. Så hørte jeg et stille pip fra mikrobølgeovnen så jeg skjønte at noe var blitt varmet opp. En liten stund seinere hørte jeg Master var tilbake i rommet.
Master var nære... Kjente pusten hans mot kinnet mitt.

"Er du klar?" Master hørtes myndig og bestemt ut i stemmen..

Ufrivillig nikket jeg. Svetten bare piplet ut av kroppen min og jeg fikk anstrenge meg for å fortsette å puste jevnt og normalt.

Den første berøringen var forsiktig som en liten flue hadde satt seg på kroppen min og som jeg trodde kanskje bare var noe jeg bare innbilt meg. Så kjente jeg berøringen enda gang til og stønnet. Jeg visste hva det var å begynte å ane hva planen til Master var. Dette var straffa for onaneringen jeg gjorde for noen dager siden, uten å spørre Master først om lov. "Vær så snill, ikke gjør dette mot meg" ba jeg samtidig som rissehjulet ruller forsiktig mot mine harde verkende brøstvorter.

"Ti stille!" beordrer Master meg...

Master stopper mine bønner med et slag med ridepisken. Hardt drar Master meg i håret og trekker hodet bakover og biter tak i brøstvorta mi.. Så kjente jeg igjen den torturlignende berøringen fra rissehjulet. Master konsentrerte seg om brøstene mine og brøstvortene, ubarmhjertig dro han rissehjulet over min varme kropp til den ristet. Samtidig kjempet jeg for å kontrollere det rene kåtheten som brant i meg og sendte ut hete vibrasjoner til fitta mi. Får et par slag til med pisken, og får beskjed om å skjerpe meg.

Et stønnende lyd kom ut av munnen min da rissethjulet ruller lett over klitoris. Det svimlet for meg og trakk pusten godt inn. Galskap... Master skulle virkelig å drive meg til galskap, det var hans plan. Alle tanker ble borte og forsvant da rissehjulet fortsatte å plage klitten min. Kroppen min var som elektrisitet og hver bevegelse med piggene fra rissehjulet fikk elektrisiteten å gi meg ett støt. Hjerte mitt hamret illsint i brøstet på meg, samtidig som fitta mi verket og saften renner ut av meg. Kjenner jeg blir våt i baken av fittesafta som treffer stolsetet.
"Ta meg nå.... vær så snill!" ba jeg og var nesten på gråten.
Jeg trengte Masters hender på kroppen min nå, inni fitta mi.

"Ti stille pinglefitte, du får bare vente. Skal du onanere mer uten å spørre om lov først?" Fikk bare frem et hikstende svar: "Nei Master, nei jeg lover."
"Vet du hva du er? Du er ei onanistsvin" kommer det hardt fra Masters munn samtidig som han slår hardt på brøstene mine med pisken.

Ennå en gang tar Masters pisken og drar den over ansiktet. Jeg stønnet når han bare slutter med den kontakten jeg så desperat ville ha.

Stillhet. Jeg var aleine igjen, tiden kjentes som en evighet. Stillhet kan være grusom, en vet ikke hva som kommer.

Plutselig kjenner jeg en varm, tykk masse dryppet ned på brøstene mine og brøstvorter og som rant videre nedover magen min, innsiden av lårene og rett på den heite vidåpne fitta mi. Massens duft var søt og kjent.... Sjokolade!! Jeg stønnet da jeg gjenkjente lukten av det. Så kjente jeg bare at den klissende lekkerheten smøres utover leppene mine, kinnet og nedover halsen. Tunga mi slikket over leppene for å smake på den smelta sjokoladen. Siden møttes munnen vår og Master slukte meg og den søte seige massen som Master hadde dekket ansiktet mitt med. Sjokoladen var varm og Masters munn var heit. Nå flyttet Master seg nedover kroppen min, tungen hans smakte og slikket rent, befølte meg og gjorde meg gal og sprengkåt. Til slutt var jeg så kåt og klar for å komme at jeg trodde ikke at jeg klarte mer. Master fortsatte å hisse meg opp med sin slemme tunge for å holde meg akkurat så opphissa og på grensen som mulig.

Endelig kom Master fram til den våte fitta mi. Den pulserte så at det kjentes ut som jeg hadde fått krampe og hørte meg selv skrike i det Masters tunge raskt glir over klitten som er hyperfølsom. Master slikker med korte, harde tak for å smake på den sjokoladedekte fitta mi og unngår klitten bevisst. Jeg er så nær kanten, bare ett eller to slikk til så ville jeg komme. Men Master hadde ikke noen planer om det og ville ikke gi meg den gleden enda.

"Master du gjør meg gal! Kan du ikke bare knulle meg nå?!!" Jeg skreik ut frustrasjonen min og hele kroppen min skalv av ren og skjær kåtskap samtidig som jeg kjempet mot tauene som bandt meg. Jeg ønsket at hendene var frie så jeg kunne styre Masters munn til det punktet som mest behøvde min oppmerksomhet.

"Min kåte pinglefitte. Dette styrer jeg, du gjør bare som du får beskjed om" sier Master strengt.

"Jeg klarer ikke mer, Vær så snill" får jeg presset frem.
"Du klarer det du får beskjed om" sier Master strengt tilbake.

Kjente at tårene presset på, kjente fortvilelsen, kåtheten som tok full kontroll over meg.
Masters varme berøring forsvant fra fitta mi. Plutselig var Master ved siden av meg, løsnet opp blindfoldet. Det tok noen sekunder før øynene mine kunne venne seg til lyset i stua. Når jeg endelig kunne se, så jeg Master ved siden av stolen.
Øyne mine gikk over kroppen hans, et lite stønn vokste fram i munnen min når blikket mitt fant Masters strenge ansikt og møtte de blå øynene som så tilbake på meg. Masters lange finger strøk ivrig videre på brøstvortene mine mens den andre hånden strøk i små sirkler over låret, langsomt oppover mot fitta mi som var klissvåt.
Masters varme munn dekket fitta mi. En, to, tre ganger slikket han over klitten som var så hoven. Kjente bare skjelvingen tar seg opp og kroppen begynner å riste skikkelig.
Masters blikk var rettet mot meg. Master ville forsikre seg om at han ikke ville mistet et eneste øyeblikk subens orgasmen som ville komme. Se desperasjonen som ville stå i øynene mine, rødmen og svetten som hagglet i ansiktet.
Jeg var helt sikker på at jeg skulle besvime da Master tar et godt grep i klitten min og klemmer til. Master visste godt når han skulle slippe taket på klitten min og da lot han en så to fingre gli inn i fitta mi – det ga meg en ny orgasme innen jeg forsvant inn i det hinsidige.

Kroppen min trakk seg opp i bro bort ut fra stolryggen samtidig som Masters fingrer fortsatte å jobbe hardt igjennom de siste orgasmebølgene og det bare renner en blanding av spurtorgasme og sjokolade og de til slutt dør helt ut. Med ett fornøyd sukk sank jeg tilbake i stolen.
Øynene mine flagret, etterdønningene av orgasmene red i kroppen min enda, og jeg hikstet etter luft.
Håret hadde klistret seg mot pannen og jeg var gjennomvåt av svette.

Når jeg våkner noen minutter seinere var jeg fri igjen, tauene rundt armene og bena var fjernet.
"Faen detta var vilt!" klarte jeg å stønne frem, imellom hikstene av pusten som gikk i hundre.
Eneste sporet etter straffen var spor av sjokoladen Master ikke hadde spist og merkene etter tauet. Røde striper som var godt synlig på huden.
Til neste gang.....

fredag 27. mars 2009

Gjestebok

Tenner jeg deg?
Blir du heit og svett når du leser bloggen min?
Kunne du ønske at det var deg som mottok straffen jeg har fått, eller er du den som ville gitt meg straffen?

Kanskje du har noen forslag til straff jeg ville like.
Er det noe som pirrer deg mer enn andre ting her på siden?
Eller er det noe du lurer på angående meg som painsub?
Tar imot det som måtte komme av innspill, og skal så langt det lar seg gjøre prøve og innfri dine ønsker.

Kanskje du har forslag til innlegg som jeg kan skrive om.
Ikke nøl, skriv en liten hilsen eller annet i gjesteboka mi.
Liker å få tilbakemeldinger på det jeg gjør, for det inspirerer meg videre i arbeidet med bloggen.

Link til gjesteboka finner du i spalten til høyre eller under her:

Til Gjestebok

Ulike tau og bindings måter innen BDSM

Må først si at jeg har liten erfaring med tau innen BDSM, men den siste tiden har Master brukt tau på meg og jeg både liker det og det tenner meg.

Fordelen med tau synes jeg, er at en kan binde suben uansett kroppsform. Selvfølgelig er det ikke alle metoder som passer alle, som for eks. å henge opp ned fra taket eller andre måter.
Tenker mer på om en er tynn eller kraftig. Hvor spenstig en er i kroppen. Personlig føler jeg at jeg får strekt ut en del muskler som er blitt stramme og utrente.
Tau er også fint til å bruke nesten overalt. Det kan være å binde til møbler, sengen, feste i taket eller ute i naturen for dem som blir pirret av det.

Har skjønt at hamp kanskje er den beste tau typen, men da ikke med for grov overflate ca. 6-8 millimeter tykt. Hamp er et levende tau, som det er litt strekk i.
Kjøpte noe tau på Biltema, men vet ikke om jeg var flink nok til å sjekke materiale og tykkelsen. Det ene er vevd sammen, mens det andre var tvinnet. De hadde rikelig med tau typer der og ikke så stive priser som det ofte er i en spesialbutikk. Det som er dumt med syntetisk tau er at knutene løsner og det er vanskelig å få feste. Kommer jo også litt an på hva en skal bruke tauet til. Er det til brøstbinding, må ikke tauet være for tykt og heller ikke for tynt. Skal en henge i tauet, trenger en nok kraftigere og tykkere tau.
Legger ut noen bilder av ulike måter å binde på, kanskje det vekker interesse hos noen.




Bikini harness---- Krydset bikini harness ---- Åget

Det er god forklaring inne på siden om hvordan du kan binde og hva slags tau en kan bruke.



Brystopbinding----- Brystopbinding


Ulike knuter.

Pelestikk Flagknop Slyngestikk

Har ikke lagt ut så masse forskjellige måter å binde på, men klikker du på bilde, så kommer du til den linken der jeg har hentet bildene fra.

Her er en liten tegning om en annen måte å binde på.



Håper det er litt info for oss som ikke har prøvd det så mye enda.
Husk å ha en kniv eller en bra saks i nærheten, hvis du ikke er kjent med hvordan knutene fungerer. En vet aldri hva som kan skje og bind heller for løst i starten, enn for stramt.

Her kan en få kjøpt bondage tau.



TwistedMonk.com har også noen fine videoer som gir deg en flott innføring i bruk av tau og ulike bindemåter.

TwoKnottyBoys.com er også et fint sted der en kan se videoer av hvordan en knyter ulike knuter.

Klikk på bilde eller linken under:

TwoKnottyBoys


Legger ved noen ekstra fine bilder som jeg liker godt.


Ikke dum denne, men krever en del meter med tau.


Dette er vel en drømmestilling......

Har du noen tips innen tau så skriv gjerne til meg på kommentarer, eller mail.
Tar imot alt med takk.

torsdag 26. mars 2009

Lang Natt


Du skulle få kjent både fingrer og tunge av meg da ja. Lenge, lenge og over hele kroppen din, mens jeg lekte med en isbit og blåste lett på de våte sporene som tegnet seg på den nakne kåte kroppen din. Slikket deg sakte ned over magen og blåste lett. Kysset meg vei sakte men sikkert ned til navlen din.

Puttet en finger i munnen din og ba deg suge på den lett. Kysset og slikket meg ned låret ditt, lekte med en isbit på innsiden, oppover. Sakte og ertende.

Ville spre beina dine hardt. Legge meg mellom de mens jeg lar tunga mi gli oppover det høyre låret ditt. Lage våte spor sakte oppover, kjenne hvordan du sitrer i kroppen og la tunge møte målet sitt oppe på fitta din. Kysse ømt og forsiktig før jeg slikker sakte nedover og finner kjønnsleppa di som jeg slikker deilig og bestemt over og inn mellom leppene dine.
Kjenner hvor våt du er, smaker på saftene dine som gjør meg vill, bare lar tunga gli inn i deg. Roterer litt, før jeg trekker den ut og finner klitten din, lar tunga leke sakte med og rundt klitten mens jeg lar to fingre glir glatt inn i den våte kåte fitta di. Kjenner du suger til deg fingrene mine og omfavner de. Lar de gli inn og ut av deg mens jeg lar lillefingeren leke med baken og slikker bestemt på klitten din.

Hvisker deg i øret at jeg vil ha deg helt naken, og vrenger av deg t-skjorta og lar munnen min suge til seg venstre brystvorta di mens tunga glir rundt og smaker. Biter lett og nyter den herlige kroppen din og kjenner jeg blir kåtere og kåtere der du ligger helt naken foran meg og sitrer og skjelver.

Nå når jeg har fått deg helt naken tar jeg bestemt tak i armene dine, låser de fast over hodet på deg og binder de sammen og fast i sengestolpen. Du forsøker å protestere lett, men jeg tar en bred tape bit og legger den over munnen din før jeg setter på blindfold så du ikke skal se noe, binder benene dine fra hverandre i hver sin sengestolpe og ser deg ligge der vakker, kåt, våt og sitrende.
Nyter synet lenge mens jeg lar den nihalete pisken leke lett over kroppen din så du kjenner alle berøringene som kiler deg oppover låret, opp magen og over brystene dine, og opp halsen og ansiktet. Kysser deg lett i nakken og lar tunga gli ned og fanger brystvorta di igjen før jeg legger fra meg pisken og går vekk og forlater deg ensom.

Etter 10 minutter kommer jeg så lydløst inn til deg, legger meg over deg så forsiktig jeg kan, uten at du vet eller ser hva jeg gjør, trenger hardt og brutalt inn i deg med den harde kuken min som vil ha sitt. Trenger hardt inn i deg noen ganger før jeg lar det overgå i et rolig tempo og støter sakte inn og ut av deg. Biter deg lett i nakken mens jeg støter men nå i et økende tempo da jeg merker kroppen din rører mer på seg og pusten din begynner å gi tegn på at du nærmer deg.
Lar deg kjenne pikken min jobbe seg inn og ut i fitta din som suger den til seg og klemmer hardt rundt den og merker at jeg snart ikke klarer mer. Nyter hvert jukk jeg gjør mot deg og som du tar imot med høylydte lyder.
Merker at du snart kommer og øker tempoet stadig raskere og raskere. Jukker hardt inn i deg og kommer med et skrik samtidig som jeg kjenner kroppen din eksploderer og klemmer meg hardt sammen i den stand du kan det der du ligger fastbundet og eksploderer sammen med deg.

I en enorm nytelse hvor alt står stille og verden stopper opp, før jeg sakte men sikkert løsner armene dine og bena dine og tar forsiktig bort teipenover munnen din og blindfoldet, smiler mot deg og sier: en gang til?

onsdag 25. mars 2009

Blider jeg liker 2

Flott bundet sub. Virker som hun står i skammekroken og må tenke over hva hun har gjort.

Bare blikket til suben sier sitt. Virker som hun ligger klar og Master står rett ved. Kanskje hun gruer seg til at Master skal ta vekk de kraftige brystklemmene. De kjenner jeg godt, bare ved å se på dem. Kjekt det underlaget, som en bare kan ta fra hverandre og to kosteskaft som en fester mansjettene i.

Dette er et bilde jeg liker veldig godt. Ser suben ligge innsmurt på silkepapiret, godt festet med kjetting. Ligger spent og alene. Venter på hva som skal skje videre der hun ligger helt blottet.


Bare synet av suben som ligger godt fastbundet og den innsmurte kroppen med olje, tauet og det røde underlaget. Godt tapet rundt munn og blindfold. Bare det at tapen er rød som underlaget og den mørke bakgrunnen gjør bildet ekstra fint syns jeg.

Wow, Sanselek er spennende. Flott den brøstklemmen. Kjenner følelsen av den kalde isklumpen mot huden, etter at kroppen er varm og svett.

tirsdag 24. mars 2009

Mine fantasier


Det er mye som svirrer i hodet på en når det gjelder fantasier.
Har jo skjønt i ettertid at ikke alle fantaserer trenger å være ulovlige eller urealistiske fantasier. Var jo nesten sånn at en ikke turte å tenke dem høyt, eller fortelle dem til noe. Om det hadde vært beste venninne eller partner.

Husker godt jeg fantaserte om smerter, det å bli dominert, låst inne for lenge siden. Før jeg i det hele tatt visste at det var noe som het BDSM. Så når den tida kom da en tittet i ulike sexblader, så jeg ikke noe som kunne minne meg om mine fantasier. Det jeg så var menn i svarte klær eller damer med svarte politikølle i hånden og de hadde på seg ulike uniformer. Mange av dem hadde masker på seg og høye støveletter. NEI sånn var ikke jeg. Ikke visste jeg om noe som het pain eller sub/slave og Master/dominant. Skjønte ikke hva det gikk ut på. Siden jeg ikke kjente meg igjen, ble det ikke noe mer titting den veien, siden jeg ikke var ”SÅNN”.

Ønsket bare oppleve smerte på kroppen, for jeg visste jeg ble tent av det.
Ble flau da jeg så filmer på tv`n der folk ble behandlet dårlig eller tatt grovt. Der satt jeg kåt og våt. Hva feiler det meg, er jeg i ferd med å bli gal. Verst var voldtekt, kjente det skikkelig i kroppen, at jeg ble våt og kåt. Synes selvfølgelig synd på jenta/dama i filmen, men det hjalp ikke meg når jeg kjente at jeg ble våt i fitta. Var jo ikke noe jeg gjorde med vilje heller, det skjedde jo bare. Følte meg skamfull og stygg. Tenk å reagere sånn, det var ikke normalt.

Er i grunn godt opplyst innen seksualitet, men BDSM hadde jeg bare skjøvet vekk fra hodet mitt for det gjaldt ikke meg.
Var godt over 40 da jeg endelig fikk oppleve noen av mine ”urealistiske” fantasier. Og oppdaget at det fantes en haug av folk som var lik meg. Oss ”painpig`ere”. Var som jeg våknet til live på en ny måte. Det var kjempe sterkt for meg. Følte meg mye sterkere som person også. Alt ble forandret, viste godt hva jeg søkte etter. Bare et vanlig forhold uten sm ga meg ikke noe lengre. Prøvde ett par ganger, men det manglet en stor del av meg. Følte meg ikke hel på en måte. Så da får jeg leve singel og være glad for at jeg har Master. Pr. i dag kan det ikke bli bedre. Må bare få tilføye at jeg fikk ikke min første g-punkt orgasme før etter å ha blitt pisket og straffet av Master. Det var en kjempe opplevelse.

Merker nå at jeg strekker meg videre når det gjelder fantasier, prøve nye ting. Noen av fantasiene som er prøvet ut, gir meg kanskje ikke så mye nå som de første gangene. Mange av tingene er jeg heller ikke så skeptisk for. Master skal nok ha en stor ære av det. At jeg stoler så fult på han, og det han prøver ut på meg, vet Master at jeg takler.
Bare det med pustenekt, at det skulle gjøre så mye med meg, hadde jeg aldri forventet.
Tenkt heller ikke at tau eller rep skulle gi meg så mye som det gjør i dag, men synes det blir bare bedre og bedre.

Det er jo fantasier som en ikke tørr (kanskje) å prøve, samtidig som det tenner en veldig.
Playrape er en ting, kidnapping, waterbdsm, elektro, mumifisering det kan være plast, gips. Bare tanken på at Master skulle låne meg ut til en annen Master, gjør meg nesten svimmel og drit nervøs, men kjenner også at det pirrer meg veldig. Helst ville jeg ikke sett personen, sittet eller stått/ligget klar til vedkommende kom. Bare jeg skriver om det, så kjenner jeg det knyter seg av spenning. Om jeg fikser det er noe annet. Der tror jeg at alt jeg ikke vet er best. Såpass stoler jeg på Master, og at han ville vite når jeg evt. skulle være rede for det.
Det samme er SM med en person av samme kjønn. Har en litt erfaring med det, men den ble dårlig. Tror og håper det kan være bedre, for tankene surrer fortsatt i hodet mitt. Fantasien om å få fisste ei jente/dame med hele hånden i henne. I perioder ligger den tanken og maler i hodet mitt. Blir utrolig kåt av tanken. Samme er å bli fisstet selv, men for min del må det nok trenes opp.

En annen ting er ute offentlig, bare tanken får meg skjelven. Ikke det at jeg vil at folk nødvendigvis skal se meg, men tenk om de gjør. Bare det får blodet til å bruse i årene mine.
Har hatt orgasme på et stort kjøpesenter en gang, det var heftig. Trodde jeg skulle spise opp jakkeermet mitt for å holde kjeft i det jeg kom.

Det å bli styrt av Master ute i det offentlige selv om ikke folk helt skjønner hva som skjer, men at en selv vet det meget godt. Kjenne at rødmen og kåtskapen brer seg i en. Hadde det ikke vært i et miljø der en er kjent, kunne det godt og strekt seg enda lengre. Man gjør jo som sin Master forlanger.

Tror kanskje det er lurt å bli enig med sin Master eller Domina om hvor langt en kanskje er villig til å gå. Skrive opp et skjema, der en kan notere hva som tenner en, og hva en overhode ikke går med på.
Ja dette var litt om mine fantasier, kanskje ikke så mange, men det popper opp stadig nye. Det som er deilig er at jeg har fått oppleve flere av mine . Men ikke alle fantasier trengs og oppleves, eller går å realiseres, men det gjør ikke noe, så lenge dem ligger i hodet ditt.
Takk Master for at jeg har fått oppleve mange av mine urealistiske fantasier.

mandag 23. mars 2009

14 dagers fortjent straff




Så var det helg igjen da. Ukene går jo så fort om dagen. Synes ikke det var lenge siden forrige helg da jeg var spent på hva som skulle skje. Meningen var at jeg skulle til Master og motta min straff, men det kom dessverre noe i veien. Må ærlig innrømme at jeg ble helt slått ut, men kom meg etter vært.
Ny uke, nye oppdrag og plikter kalte på meg og straffeloggen ble lengre og lengre. Tenkte mitt stille sinn at dette ville jeg jaggu kjenne, men vet jo at jeg både liker og klarer å ta imot en del smerte. Smerten går meg jo bare så kåt. Hadde fått kjøpt noe pinner i en interiør butikk. De var vel ment som pynt, men kjente på dem og de virket spennende ut. Også den billige prisen, så gjorde det ikke noe om de evt. ville knekke eller ikke var egnet. Testet skulle de.
Da var fredagen her igjen og Master hadde meg på webcam som vanlig. Får beskjed om at han henter meg dagen etter, og at pinnene, vibben, skjemaet og straffeloggen skulle tas med. Ups, tankene jobber i hodet mitt og kjenner jeg blir ekstra drit kåt med en gang. Prøver å tenke på noe annet utover kvelden. Ikke så lett når Master forer meg med kåtskap. Ingen orgasme i dag suba, du skal være helt klar til i morgen.
Lørdagen kommer, og ingen ting annet er i hodet mitt enn at jeg blir hentet av Master.
Prøver å gjøre noe fornuftig i heimen, men er så rastløs og ukonsentrert.

Klokka nærmer seg, så det er på tide å hive seg inn i dusjen. Ikke en millimeter på kroppen går glipp av såpe. Det skrubbes og vaskes til alle kunstens regler. Klarer til og med å ikke bruke massasje dusjen for lenge mot fitta, ellers hadde jeg kommet. Den dusjen forguder jeg.
Går ut av dusjen, det nesten damper av meg og får på meg klærne. Pleier ikke å sminke meg når jeg skal til Master, vet at det ikke har noe hensikt, men i dag hadde jeg litt lyst. Klokka nærmer seg tidspunktet Master skal være her og jeg stresser og stresser rundt. Pakker og dobbelt sjekker om jeg har fått med meg alt. Bestiller en pizza som vi kan hente på veien til Master.

Er fremme hos Master og vi sitter og småprater og spiser litt først. Master ber meg om å trekke for gardinene og jeg vet at nå er tiden inne. Kler av meg mens Master beføler kroppen min. Stikker en finger i fitta for å kjenne om jeg er kåt, noe jeg selvfølgelig er og putter fingeren i munnen min. Det smaker salt og godt. "Din jævla pinglefitte" sier han. Kåte tispe.

Master finner frem tauene og starter med å binne meg. Kjenner jeg begynner å skjelve og blir våtere og våtere. Måten jeg blir bunnet på har jeg ikke prøvet før og det virker spennende ut. Er så klar allerede at det skal ikke mye til før jeg kommer. Prøver å sette meg i sofa,n, ikke lett men får da satt meg. Master finner frem pisken og starter med å piske brøstene. For vært slag, blir fitta våtere og våtere., det nesten verker. Svetteperlene begynner å komme i ansiktet så håret klistrer seg fast. Master berører brøstene forsiktig og det pitler i meg, og hver nerve ligger helt utenpå huden. Brøstene strutter ut, de er røde og godt fastbundet.


Master tar tak i tauet og drar meg opp av sofaen, slikker meg pirrende rundt munnen og jeg er f…. så klar. Men Master ser strengt på meg: ”Ikke kom enda, du kan bare prøve deg” i det jeg kjenner han biter tak i skulderen min. Det får meg litt ned og jeg kommer til meg selv igjen. Som jeg har skrevet før, så blir jeg helt hinsidig når jeg får orgasmer, så det er en del tidspunker som blir borte for meg. Eneste jeg kan si, er at da er jeg så høyt oppe som det går an å komme, skulle gjerne ha skrevet om det, men hjernen blir helt borte.

Blir beordret over stolen og Master binner meg godt fast, ikke mulighet å bevege meg.
Det første slaget iler og svir litt mens det pitler i meg. Ikke så hardt, men vet det kommer mange mange slag til. Dette er jo bare oppvarming. Etter mange slag med padden, pisken så går han over med pisken. Jeg kjenner bare den intense sviingen på baken og ryggen, men biter tenna sammen. Svetten bare renner av meg der jeg ligger med hodet nedover. Fitta er ikke mindre våt, men får ikke komme enda. Kjenner slagen som smeller mot baken. Lyden av pisken, nesten som når de pisker på sirkus, den svisj lyden som kommer.

Skvetter til da jeg kjenner en brennene følelse som treffer ryggen og baken. Hva var det???? Så kjenner jeg følelsen igjen, det er stearin. Det svir godt når stearinen treffer den såre øme baken. Slagene kommer igjen og de blir enda hardere og hardere. Tårene drypper ned på gulvet sammen med svetteperlene.

Master stryker over den varme øme og såre baken min. Det er såååååå godt. Føler at det er rett før jeg bare forsvinner og at kåtskapen bare brer seg over hele kroppen. Til slutt klarer jeg ikke å la være å komme, og jeg kjenner det rykker i hele kroppen. Det er jo noe som heter naturlov også. Kjenner bare orgasmen kommer igjen, den starter liksom over hele kroppen og all energi strømmer mot fitta og små krampene i fitta starter. Kjenner det renner nedover låra, varm deilig fittesaft.

Men Master er ikke ferdig, ekstra straff i kveld. Av alle ting så glemte jeg selvfølgelig straffeloggen og den skal jeg jammen ikke glemme å huske på neste gang. Slagene bare renner på, og har ikke mulighet til å vri meg unna.

Så kommer det jeg ikke hadde håpet skulle komme, jeg måtte bare si ”rosa” ikke pga smertene men tauet rundt håndleddet strammer så det prikker i hendene. Tauet blir tatt av og det blir en liten pause, får drikke litt, blir jo litt væsketap her og det smaker med en røyk. Master små flirer litt da han ser hvordan jeg ser ut, maskaran som har rent nedover sammen med sminka. Skal nok ikke ta noe bilde av deg nå suba. Godt det da, og dumt av meg å være så dum å sminke meg før en setting.

Må ærlig innrømme at jeg tenkte at nå var settingen ferdig, men der tok jeg jammen feil.
Plutselig begynner Master å rydde vekk fra salong bordet. ???? skal jeg ligge der???
Skjønner fort det, da mansjetten blir satt på og Master ber meg legge meg ned. Tankene flyr i hodet mitt der jeg ligger og ser i taket. Armene blir bunnet i hvert ben av bordet og så bena.
Der ligger jeg og kan ikke røre meg av flekken. Kjenner Masters fingre begynner å massere klitten min, så inn i fitta. Kjenner bare fingrene glir inn i meg. Kjenner godt hver gang Master går over g punktet. Master vil kjøre suben hardt i kveld for nå kommer g-vibben og den store vibben.
Wow , det er klin umulig å ikke komme med begge de to samtidig. Kjenner Masters store hånd over ansiktet mitt og klemmer til og det bare eksploderer i meg. Videre er bare en lang reise med orgasmer og jeg kommer og kommer og kommer. Resten av reisen klarer jeg ikke å beskrive for her forsvinner jeg, hehe kan bare si at det er en vannvittig deilig reise.

Vet heller ikke hvor lenge jeg blir liggende på bordet før jeg kommer til meg selv, men kommer til meg selv i det Master tar tak i brøstvorta mi og begynner og massere den, også er vi på vei opp igjen. Master har fjernet mansjetten og tauene noe jeg ikke merket og får lagt meg på magen. Må bare få slappet av litt, men nei da. Da var vi på,n igjen, men nå kjente jeg g-punktet var så hovent at det nesten gjorde vondt. Så jeg jobbet med og kloret meg fast i bordet. Wow kjenner bare kroppen dirrer og kåtheten bare sprer seg over hele meg igjen. Og så var vi litt borte igjen. Sorry folkens, vet ikke hva det kommer av jeg. Ikke alle orgasmer får meg hinsidig, men særlig hvis det kommer flere på rad.

Får kommet meg ned fra bordet med skjelvene kropp. Det svimler rundt meg, så jeg må stå en stund og la det sige før jeg reiser meg helt opp og kommer helt til meg selv. Føler som jeg har løpt Oslo maraton i kveld.
Da kommer det fra Master: gå bort og len deg over stolen. ”Hva, enda en gang?” men som lydig sub jeg prøver å være, så gjør jeg som jeg blir bedt om. Og skal jeg ha mer straff så er det sikkert en grunn til at Master gir meg den. Der ligger jeg med baken i været og venter og venter på slaget som skal komme. Får et par kjappe harde slag, men så kommer ingen slag mer, men ser blitslyset av camera. Suverinene må jo bli tatt bilde av. Pinnene til 19 kr på tilbud, funket meget godt. Det var baken et godt bevis på.

Etterpå blir det små prat og kos. Deilig etter en hard setting. Drikker litt og bare slapper godt av i sofaen. Er rett før jeg sovner der jeg ligger naken hengslengt over sofaen.
Tar på meg klærne og ordner meg til å bli kjørt hjem igjen.
Det var neimen ikke så lett som jeg trodde. FARTSDUMPLER er tingen for en sår, øm og kåt kropp. Føltes nesten som jeg kom for hver dumpel og kan ikke huske at det var så mange av dem bort til meg. Virket som det var laget dobbelt så mange i kveld.
Takk Master

søndag 22. mars 2009

Mine hjemmelagede pisker


Her ser dere en samling av pisker jeg har laget. Grunnen til at jeg startet å lage pisker var at jeg var lei av dårlige pisker som var kjøpt på nettet. Når jeg driver og lager pisker, tenner det meg veldig, det får fantasien i sving.
Alle piskene blir testet på meg før de evt. blir solgt videre.
Har ikke vært så produktiv det siste året, men skal starte opp igjen nå.
Lager pisker etter ønske og behov så godt det lar seg gjøre. En kan få ulike antall haler i skinn og evt små bismark kjettinger (brukes kun med forsiktighet), knuter, pynt, ulike lengder på skaft.