Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 3. april 2009

Offentlig fornedrelse

Sub'en min har vært ulydig til de grader. Hun har brutt den værste regelen jeg har satt for henne. Hun får ikke lov å onanere eller komme uten å ha fått lov til dette først, og i dag tok hun ikke hensyn til dette!

Hun sendte meg en SMS i formiddag og spurte om hun kunne få lov å onanere, men jeg avviste hele meldingen og svarte ikke på denne. Senere glemte jeg denne da det var mye å gjøre på jobb.

Når jeg nå kommer hjem og spør så sier hun at hun onanerte uten min aksept! Snakk om å tråkke langt over grensen!

Jeg er meget sint, meget skuffet og kommer til å straffe PINGLEFITTA! for dette! Hun selv har fått beskjed om å sette seg ned å tenke over hva en passende straff for dette skal være, og så får vi senere se om dette står i samsvar med mine krav til straff for en slik handling!!!

Fy på seg!

Opptatt

Som dere kanskje ser, har jeg dessverre ikke fått lagt ut noe nytt de siste dagene. Det har vært litt familie og venner som har tatt min tid.

Ser at Bloggen har hatt 700 besøkende. Kjempe artig at både nye og faste følger siden.

Ønsker alle suber en "smertefull" god påske og god påske til alle dere andre som titter innom.

tirsdag 31. mars 2009

Offentlig rom

Det er mye Master kan finne på i det offentlig rom som ikke de som ikke vet trenger å vite noe om.
Selv har jeg gått med trådløs vibrator inni meg under en forelesning jeg hadde. Den hadde rekkevidde på 10 meter. Ikke så lett å skjønne hva som skjedde meg hver gang jeg gikk ned i knestående eller ble veldig varm og rød i fjeset. Meningen er ikke at vibratoren skal gå i ett, men bare en påminnelse at Master ser deg og har kontrollen. En kan gå med buttplug, vaginakuler, eller seletøy innenfor klærne. Ha på seg et spesielt halsbånd, ikke nødvendigvis et typisk BDSM sub bånd, finnes mye fint i dag både i dyrebutikken og H/M.

Master kan ha forlangt at du går truseløs, noe som hadde bydd på store problemer for meg, da jeg nesten er evig våt og kåt.

Når jeg tenker offentlig tenker jeg ikke nødvendigvis på seksuelle ting, men mer det å bli styrt av Master verbalt og med blikk.

Har ikke så stor og lang erfaring med BDSM i det offentlige, så har du noen smarte ideer, så kom gjerne med dem.

En annen ting er at når en sitter og spiser ute, så mister Master noe ned på gulvet og du må bøye deg ned for å ta det opp. Du vet veldig godt hvorfor, men de rundt deg skjønner ikke det.
Eller at en har fått beskjed om å tie, ikke snakke uten at Master har gitt deg lov.

Husker godt da Master tok meg i heisen, og heisen gikk oppover og stoppet og inn kommer det ei dame. Hun ante nok ikke hva som hadde gått for seg, mens jeg var svett, rød og drit kåt.
Det er jo mange steder ute som en kan ha det litt gøy. Det kan være bak noe, et sted der det ikke går så ofte folk, ute i naturen. Bare tanken på å bli bundet fast til en benk i parken får meg til å bli varm.

Master kan jo også styre en når en er ute på byen eller andre steder. Bare det at en får beskjed om å sette seg et sted å bli sittende der til du evt. får beskjed om noe annet. Du tenker på hva de andre tenker, hva har jeg gjort galt?, kjenner en føler seg ydmykt foran de andre. Tror nok ikke nødvendigvis de andre tenker så mye på hva som evt. skjer, men det hjelper lite det når det nesten står i panna di hva som skjer.

Arrangerte playrap er også en ting som får pulsen min til å fly i været, men tror nok jeg ville ha visst litt om hva som ville vente meg. Det kunne jo ha vært ekte voldtekt, og det blir helt noe annet.

Familie og nære venner er et fredet område, men Master kan fint bruke øya eller kremte så lenge det ikke går ut over familien min.
Har heller ingen erfaring med BDSM klubber, der det er flere suber og dominante sammen.
Tanken frister nok litt, men føler meg ikke helt sikker på det enda. Når den tiden kommer, vet vel Master best.

Nå nærmer vi oss våren og sommeren og det er tiden for å være ute i det offentlige rom. Jeg vil gjerne vite hva du fantaserer om og kanskje også har testet ut når det gjelder aktiviteter som en sub og Master kan bedrive utendørs og med fare for å bli oppdaget. Gi meg alle dine fantasier og erfaringer.

søndag 29. mars 2009

Ting en kanskje har i hjemmet.

Det er mye rart en kan finne i hjemmet som en kan bruke i en BDSM setting. Ikke alt trenges å kjøpes i en spesial forretning.
Mange av tingene er ypperlig til sanseleke, mens andre ting kan godt brukes som straffemiddel.
Har prøvd å finne frem noen ting som de fleste har.

Her er bare litt jeg fant i kjøkken skuffen:









Glapack
er en spennende ting som en kan surre rundt suben. Det gir en veldig varm og svett opplevelse, bare husk at suben får puste.

Isklump
som glir over huden til en heit og varm sub.








Stearinlys eller bivokslys da den ikke blir så varm. Husk og ikke drypp for nære, med mindre suben er vant med det. Test gjerne på deg selv først (underarmen)











Grillklype eller vanlig klype en bruker til å snu maten med kan jo være litt spennende. Slikkepotten smeller godt på baken. Pensel til å smøre bakeverk med, kjennes godt på huden. Og klesklyper kan brukes over alt på kroppen.












Tape av ulike slag, her må en også ta hensyn til hvor hardt tapen limer. Husk å ha en saks eller kniv i nærheten.







Børster av ulike slag kjennes godt på huden, både godt og mindre godt.














Støvesuger. Har ikke prøvd dette før, men siden jeg sitter her og prøver å være litt kreativ, tenkte jeg at dette må jo være noe. I dag som en kan regulere hvor hardt støvesugeren skal suge.
Kunne jo fint vært en brystsuger det, bare den ikke blir stående for lenge å suge.

Fjær. De fleste har vel hatt fastelavensris. Eller at en kjøper noen fjær i en hobby butikk. Ta flere fjør sammen og surr det fast på en pinne. Kjempe fin sanselek.

Massasjedusjen er vel min nest nest beste venn. Og med Master som styrer strålen og tempraturen på vannet, kan jo dette også bli spennende. Eller at Master er så grei og setter den harde strålen rett på klitten og lar den gå litt rundt. Så kan det gi en deilig orgasme. Snakker av god erfaring.













Kleshengere finnes i mange ulike slag. Her er to forskjellige. Begge egner seg som brystklemmer og en kjenner dem meget godt. Kan jo også feste noe tyngre ting på håndtaket hvis en føler for det.








Det er sikkert mange andre ting en en kan bruke. Har du noen forslag, så skriv dem gjerne opp.

Nattens siste test - Master presser meg hardt!

Whats your BDSM persona

submissive/masochist/Slave
You are mainly interesting in submitting. You may not like pain but that submissive personality is their. You like being used for someone elses pleasure. Id say if you havent already been punished, as a sub i recommend getting whipped a few times.

Take the quiz!
myYearbook.com

Enda en test Master ga meg





You Scored as bdsm and you. how kinky are you all these are in the form of the non dominate roles

bondage and discipline is a hush hush lifestyle and those who are in it tend to stay closed about it. kinda remind us about the gay and lesbian society doesnt it?





bdsm and you. how kinky are you all these are in the form of the non dominate roles


80%

Jeg er sub! suben testes på nett!





You Scored as submissive!

Yes, you're a submissive.
It's always turned you on to have a master/mistress hasn't it. The thrill of not being in control, getting bound gagged and whipped? Yes, thought so.




submissive!


80%



Neither!


10%



Dominant!


0%



TA testen her:

http://quizfarm.com/quizzes/Find+your+kinky+side/chemkitten911/are-you-a-closet-dominant-or-submissive/

BDSM-quiz




You Scored as Pleasure and pain

You love sadomasochism! Whether being beaten, being punished, squeezed, pinched, whatever, it turns you on. The sweat, the leather, the pain, you can't get enough.




Pleasure and pain


89%




Whips, chains and slaves


86%


Yes Sir/Ma'am!


86%


How dare you smack my ass?


86%




Tie those ropes tighter!


82%
Morro test! Har du lyst å prøve? Gå til

http://quizfarm.com/quizzes/new/mistresskitty/how-bdsm-are-you/

Fortell meg hva din score ble!