Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 17. april 2009

Prøve noe nytt i helgen? FIGGING


Figging, anal-lek
(eller tortur ?) med ingefærrot, synes å være en glemt kunst. Muligens er det fordi det ikke finnes nok informasjon, eller fordi det finnes så mange nymotens salver, kjemikalier og annet som man mener kan erstatte ingefær, og mange BDSM-ere tar seg ikke den tida som er nødvendig for å preparere for denne aktiviteten. Uansett årsak, går de da glipp av en minneverdig opplevelse.
Det finnes bevis på at figging faktisk ble kjent når ingefær ble brukt samtidig med at man brukte spanskrør på noen, for å forhindre at den som fikk straffen, knep rumpeballene sammen under avstraffelsen, men å knipe sammen baken mens man har en bit ingefær i anus, utløser en brennende følelse.
Det er en svært lett teknikk å lære seg og mestre, men man må vite hva man gjør, og ta de riktige forberedelser.

I sin naturlige form, selges ingefær som en "hånd". Uheldigvis er det mange supermarkeder som kutter opp ingefær i småbiter og selger i pakker, for enkelhets skyld. Hold dere unna ferdigkuttet ingefær i småbiter. Finn et sted som selger hele "hender" (røtter
Kjøp den største "hånden" du kan finne, og ta den med deg hjem. Lagre den på et kjølig og tørt sted, til du skal bruke den.
Jo ferskere den er, desto bedre effekt får du, unntatt om du fermenterer den riktig
Når det er tid for å leke, foretrekker mange å ha suben bundet, med ansiktet ned på sengen, liggende over en pute…
- ingen blindfold her. De gjør et nummer av å la den underdanige se at de preparere ingefæren for bruk.

Å se subens økende spenning og forventning, spesielt suba aldri har opplevd det før, er herlig. Å se blikket, og kroppens reaksjoner, etter hvert som den dominante preparerer ingefæren, gjør det umaken verdt.
Du er nå klar til å kutte av en "finger" av ingefær-roten. Om ikke "fingeren" er svært lang, så ikke kutt den av der den er festet til selve "hånden". Skjær av "fingeren" ved å kutte inn i "håndflaten", så du får en lang, jevn "finger" med mest mulig ensartet tykkelse. Det er å foretrekke å bruke en "finger" som er minst 10 cm lang. Enda lengre er enda bedre.
Bruk en grønnsak-skreller, eller en liten kniv til å fjerne det brune skinnet på roten. Forsikre deg om at alt det brune skinnet er borte, og at alle dumper og knuter er kuttet bort, slik at den har en jevn, glatt overflate. Prøv å unngå å fjerne mer enn høyst nødvendig i underkant, siden du vil ha en så hel "finger" som mulig. Bruk god tid, vær nøye, og ikke forhast deg med dette.
Mens du jobber, skyller du roten jevnlig under kaldt vann, slik at du får skylt bort alle biter av brunt skinnet du har løsnet.

Ingefær har mye sterke fibre, så det kan ta litt tid å preparere den ordentlig. Duften er en sterk stimulans for suben også, den forteller hva som kommer, og ingefær er også kjent som et sterkt afrodisiakum i visse kulturer. Når du har renset roten så den er jevn og glatt, kommer den vanskelige biten; Med en skarp kniv skal du skjære ut en konkavitet (fordypning) rundt hele "fingeren", ca 2/3 opp på den. Denne skal fungere som en sikkerhet.
Akkurat som på en butplug, som har et smalere felt nederst, før den har en "fot" som skal forhindre den å gli helt inn, skal konkaviteten du skjærer ut, ha samme funksjon. Ikke lag ringen mer enn så vidt en cm bred. Husk å ikke skjære ned "fingeren" helt ned til enden; du skal kun ha den ringen/konkaviteten du skjærer ut 2/3 vei ned på "fingeren", som er ca 1 cm dyp, og full tykkelse både over og under denne. Skjær ikke ut så mye at du får en svakhet som kan brekke den mens den er i den underdanige; du trenger ikke en stor fordypning/konkavitet for å ha den som sikkerhet.
Når du er ferdig med disse forberedelsene, skylles "fingeren" godt i kaldt vann. Forsikre deg om at tuppen av "fingeren" er vel avrundet og glatt. Du kan alltids rette på "finish'n" i denne enden med en skarp kniv eller grønnsak-skreller.
Nå er du klar til å føre den inn i suba.
I motsetning til din egen finger, skal du ikke bruke glidemiddel på ingerfær-"fingeren". Glidemiddel vil fungere som en forsegling, og forhindre fuktigheten i ingefær'n å gjøre det den skal. I stedet bruker du kaldt vann for å holde "fingeren" våt.
Før så forsiktig "fingeren" inn i subens bak.
IKKE FORHAST DEG HER. BRUK GOD TID. Våt ingefær er glatt nok til å gli inn, om du utviser forsiktighet. Når baken åpner seg og aksepterer ingefær-"fingeren", så la den gli opp til fordypningen du har skåret ut, og la suben holde/knipe/lukke rundt den. Det fine med ingefær er at det tar litt tid før effekten setter inn…

Når effekten begynner, øker den gradvis. Mens Master venter på at showet skal begynne, kan han gå og vasker hendene sine… en vil ikke ønske å berøre hverken egne eller den subens øyne ved et uhell med ingefær på fingrene! Nå kan Master sette seg ned i en god stol, og nyte synet. (De fleste suber blir ganske vokale av seg, mens ingefæren gir sin virkning.)
Avhengig av subens styrke og følsomhet, kraften i ingefær-roten, og hvor mye "mind-fuck" (mental lek/mentalt spill) Master har bedrevet med suba på forhånd, vil vedkommendes reaksjoner variere. Noen svært få suber rapporterer at ingefær ikke har noen virkning i det hele tatt, men de er avgjort et lite mindretall. De fleste sier at effekten var større enn de hadde regnet med. Ingen er like, heller ikke her. Ønsker du å øke effekten, kan du få suba til å knipe sammen rumpeballene et minutt eller to. Dette frembringer en sterk, brennende følelse, og om det gjøres av og til, sikrer Master at den suben holder seg våken. Effekten fra ingefær-roten varer ca 20 minutter, og vil deretter raskt avta.

Noe av det fine med ingefær er at du aldri vil kunne skade suben, og effekten er kortvarig. Når effekten avtar, kan du bare fjerne "fingeren", og fortsette med andre aktiviteter. Ingefær har også en verdifull egenskap som ikke andre ingefær-wannebe-midler har; saften fra roten har evne til å frembringe en utrolig sterk seksuell opphisselse.
Mange suber har begynte å gråte av opphisselse, og tigget om å få noe i seg vaginalt, og å få en orgasme.
Reaksjonen forsterkes ti-dobbelt, om ingefærsaften kommer i kontakt med klitten. Kutt en liten skive ingefær, forsikre deg om at den har en jevn, flat side, og hold denne mot klitten. Avhengig av anatomi, kan noen kvinner holde den mot klitten uten hjelp, andre ikke. Tilfør ingefær på klitten samtidig som ingefærfingeren er på plass i baken, og se på showet.. Det er utrolig hvilken overraskende resultater man kan oppleve på suben, ved å bruke denne teknikken. Jeg har ingen perfekt, vitenskapelig forklaring på hvorfor ingefær gir en så utrolig afrodisisk effekt, men at den har det, det er sikkert!
Nå skal jeg si litt om det å "turbolade" ingefærroten, fermentere den for å forsterke effekten, som jeg så vidt var innom tidligere. Å bruke den så fersk som mulig, vil forsikre deg at du har mye effekt av den. Å lagre den over tid, vil fjerne mye av den effekten vi bruker i denne sammenheng. Men om du har ingefær igjen etter en lekestund, så putt den i en tett plastpose, og legg den i grønnsaksskuffen i kjøleskapet.
Nå skal Master, akkurat som ved lagring av vin, glemme den for en stund. Etter noen dager sjekker du roten. Om ting har gått bra, vil innsiden av plastposen ha dugg og fuktighet på seg. Om det i tillegg er kommet litt mugg på roten, er det på tide å leke igjen. (Hvis ikke, legges roten tilbake i posen igjen, til du ser lett muggdannelse.) Muggen er ufarlig og harmløs og trenger ikke gjennom det sterke, fibrøse brune skinnet på roten.
Rens og preparer roten som tidligere beskrevet, og lek som vanlig, men grunnet den prosess som har foregått i kjøleskapet, er saften i ingefærroten er kraftig forsterket. Om Master synes han hadde det mye moro når ingefærroten var ny, så bare vent til du leker nå! (Men etter dette punktet skal all ubrukt ingefær kastes.)

Så noen ord om forsiktighet:
Først; finn ut om din underdanige er allergisk mot ingefær. Det er sjelden, men det finnes noen få. Om en ingefærfinger skulle brekke av når den er i baken på suben din, så ikke bry deg med å dra til legevakten. De vil bare stille en masse ubehaglige spørsmål. I stedet kan du jo kaste suben i en wok, med litt kylling, og hygge deg. Nei, spøk til side… den er liten, og vil komme ut av seg selv ved neste avføring. Og effekten brukes opp etter 20 min uansett.

Kilde: Erotikknett

Hva kaller din Master/Mester eller Hesker deg?

Siden jeg var så sløv i går med innlegg må jeg være litt flinkere i dag, så Master blir fornøyd.
Har lenge prøvd å finne sub/slave navn som passer når en er snill eller når en er slem.

Vi er jo forskjellige suber alle sammen, noen tenner på søte navn, og noen på de mer frekke. Personlig er jeg av den som tenner på de frekke. Nesten sånn at jo frekkere de blir jo mer provoserer det meg og tenner meg.

Master`s favoritt er vel: Pinglefitte og onanistsvin. Tror jeg bare tillater at det er kun Master som tiltaler meg med det navnet. Merker piggene skyter ut så fort jeg ser navnet, men samtidig skjer det også noe med meg.
Det finnes jo en del navn som: sub - slave - tøs - tispe - hore (hore syns jeg ikke har noe med sm å gjøre, men det er min mening da).

Hva bruker din Master når han er sint på deg, eller når du har vært snill? Bruker dere flere navn?

Kunne tenke meg forslag til frekke sub navn, så kom med forslag. Alle blir tatt imot med takk.

Ellers vil jeg ønske alle suber en riktig god helg, håpe den blir litt smertefull. Selv har jeg fått FRI i kveld, så jeg lurer på om jeg skal be noen hit. Får se, eller om jeg tar meg en tur ut. Uannsett om det blir setting eller ikke på deg, så kos deg.

onsdag 15. april 2009

Bare en takk til Master

BDSM er:

smerte og nytelse......

å frykte smerten og på samme tid lengte etter den....

å legge sin vilje i hendene til sin Master.....

noen ganger straff......

å flytte grenser - bevisst eller ubevisst......

blind tillit til sin Master.......

å akseptere dine lyster og fantasier.......

å grine, selv om du ikke ønsker det......

å grine, når du har bruk for det......

å være tvunget til å be om pisk eller å si stopp.....

å beundre merkene i speilet neste dag......

at kjempe mot reimene og tauene, selv om du innerst inne nyter hjelpeløsheten.......

BDSM er, hva du gjør det til .......



Takk Master for at jeg kan gi meg fult og helt hen til deg. Det å få muligheten til å blomstre opp og bli den suba jeg er i dag. Svarer på alle spørsmålene jeg måtte komme med, i tide og utide.
At du tar deg tid til å høre på mine frustrasjoner til tider og har tålmodighet med meg. At du observerer mine fantasier og lar meg få strekke meg frem til dem og lukte på nye.
Takker for du hjalp meg med å få opp denne bloggen, det betyr utrolig mye for meg.

1000 treff på bloggen

Sitter her og tenker at dette hadde jeg aldri trodd for ett par mnd. siden, at jeg skulle ha min egen blogg og i tillegg at jeg skulle få så mange treff på så kort tid. At jeg ville klare å skrive om mitt sub-liv og de settingene jeg har hatt. Har aldri vært noen dikter, men føler at det går lettere nå. Siden tingene jeg skriver om av møter og settinger er selvopplevde, synes jeg det er lettere å skrive om dem, selv om noen ganger sliter jeg med å finne ord på de følelsene jeg føler der og da.
Det er veldig godt å få skrevet ned opplevelsene med Master etter en setting, blir som å skrive en slags dagbok.
Bare at her kan dere komme med innspill, lese mine innerste tanker og hvordan jeg opplever min kåtskap og orgasmer mm..

Det har vært og er veldig givende for meg å skrive her inne. Får gitt ut det en lurer på, tenker på og ikke minst det jeg tenner på. Selv de tingene som for mange føles som ”sykt” men for meg og mange andre er bare så rått, smertefult og ikke minst veldig deilig.
Vi er alle forskjellige, både i det å være sub, og hva vi tenner på og hva vi lar vår Master tillate å gjøre med oss. Så lenge begge er enige og utfyller hverandre må det bare være herlig. Det er viktig at ikke bare den ene parten får utøvd sin seksuelle tenning mens den andre mottar, det må være likevekt. At tingene er avgjort på forhånd hva en går med på og hva en ikke vil. Gjerne skrive det ned i en ikke sub setting, sånn at en er helt klar og kan tenke klart over hva en gir seg ut på.
Ser ikke poenget med en Master som bare skal huke beina av meg så fort jeg gjør noe, men han skal tenne meg, egge meg, styre meg og oppdra meg på en god, smertefull og ansvarsfull måte og jeg skal adlyde han så godt jeg kan. Belønning for meg kan være flere ting. En trenger ros, at en er flink sub, men "time-out" at suba kan få gjøre det hun vil og liker. Selv om jeg tenner på smerte, så svir selvfølgelig fysisk straff og jeg lærer av den også men straffen trenger ikke være fysisk vond bestandig. Den kan svi likegodt på en annen måte. Orgasmenekt funker jo bra, eller andre goder som blir fra tatt en.
Tross alt har jeg gitt meg helt hen til min Master.

Ser at det ikke har vært så mange som har skrevet kommentarer, men ser likevel at folk har vært innom og det gleder meg.
Siden er jo først og fremst for meg selv, men blir jo glad når jeg kan tenne andre med mine opplevelser. Og ikke minst min Master, som kan lese sin sub mellom linjene, selv om jeg tror han kjenner sin sub meget godt nå.

I dag skulle jeg vel egentlig hatt en magnumflaske med champagne og bare latt den renne nedover kroppen. Eller bare latt den spurte inn i meg og få kjenne kullsyra boble inni fitta mi. Det hadde vært noe det.

Kanskje du har et forslag til hvordan jeg må markere "1000 treff på siden"? Kom med det, ingen ting er umulig, så kom med dine forslag.

Ønsker faste og nye tittere fortsatt velkommen til bloggen og håper dere vil følge mitt subliv videre fremover.
Ikke vær redd for å kommentere bildene vi legger ut, liker å få både positiv kritikk og negativ kritikk. Hva kunne vært bedre, hva er bra osv. Det gjør lysten til å legge ut flere bilder av meg selv større. Er her for dere også vettu.

Bukker dypt og takker alle dere 1000 som har vært innom bloggen.

tirsdag 14. april 2009

Mystisk kveld med lys og grønn sand


Så var endelig søndagen kommet, noe jeg hadde sett frem til. Bare venta på at Master skulle kalle på meg. Som alltid er jeg bra stressa før en setting. Denne gangen visste jeg også at Master ville ta bilder av meg som jeg skulle få lagt ut på bloggen. Det er fortsatt noen timer til før han kommer og henter meg så litt tid i sola har jeg tid til.
Som vanlig har Master sine planer og ber meg først åpne de filene han har sendt meg. Åååå, så det er på denne måten ja, Master vil ha suben sin såååå klar. Sitter og lurer på om jeg skal se filmene før eller etter dusjen, men finner ut at det er like greit å se dem nå, ellers er jeg klissvåt før jeg går inn døra hos han.
Det er i alt seks filmer og den ene tar den andre, råere og våtere. En skiller seg godt ut, og må fortelle det til Master. Han gliser og sier: ”jaså du er i gynohjørnet i dag”. Vet ikke helt jeg, men det var rått å se på.
Så er det å få smurt seg inn og få satt seg ut litt. Merker kroppen pitler når jeg smører meg inn med sololjen, men jeg må bare roe meg det er tross alt enda en stund til.
Sola forsvinner dessverre fort, finner ut at jeg like godt kan ta en dusj, godt å få av sololja på kroppen.
Får beskjed av Master å finne frem ting vi kan bruke til fotoshoten. Virrer rundt i stua og prøver å se om jeg kan finne noe. Røsker tak i en stor pose telys, en pakke med gulelys, det er jo påske og gult er en varm farge. Så ser jeg fatet jeg har på bordet som er dekket med lysegrønn sand, wow det kan vi sikkert bruke. Videre er det frem med latexlaken, intim smykker med mer. Tar frem litt smink, litt usikker på om det er nødvendig. Kjenner jeg meg rett, blir jeg så svett at det vil neppe se noe delikat ut.
Har så vidt fått på meg klærne da det ringer på døra. Ikke besøk nå vel???? Puster tungt ut i det jeg går for å låse opp døra og der står naboen. ”Det er visst noen som venter på deg ute”, sier hun i det hun går. Venter på meg? Nå? Men Master har ikke sagt eller ringt og sagt i fra at han er på vei. Da kommer jeg på det siste Master skrev, "nå stikker jeg, skal bare innom minibanken." Åååå, at jeg ikke tok den, han dro selvfølgelig rett hit etterpå. Får røska med meg det jeg skal ha med, ikke lite tungt og labber litt små flau ut. Der ser jeg blikket til Master, ikke akkurat fornøyd der han sitter og venter. Virker nesten ut som jeg har med meg flyttelass, og som sub jeg er, så må jeg jo bare pent bære.
Endelig har vi kommet inn, får lagt fra meg pikkpakket og setter meg ned i sofaen. Merker jeg er sprekkferdig til å fortelle om møte med Duracell og Master virker fornøyd ut. Vi spiser litt og skravler litt om ting som har skjedd i påsken ellers. Viser meg de flotte tau prøvene han har fått og vi blir enig om hvem vi skal velge. Bare å ta på tauet gjør meg kåt, det er noe annet enn det jeg hadde kjøpt, men de duger enn så lenge.
Denne gangen hadde jeg ikke glemt noe og legger straffeloggen på bordet. Master tar og sjekker over at jeg har fått med meg alt.
Har så vidt fått i meg siste biten da Master forlanger meg opp og finner frem tau. Flenger av meg klærne og Master starter med å binde kroppen. Både kropp og brøster er godt bundet opp da Master drar tak i tauet foran og slenger meg mot salongbordet. Kjenner fingrene hans som glir over fitta som selvfølgelig er våt. ”Hvorfor er du våt da pinglefitta”? Fordi jeg er kåt, får jeg nesten stammet frem. Han fortsetter og massere klitten der jeg holder meg fast i bordet, nesten så jeg klorer merke i plata. Så tar Master skikkelig tak og borer fingrene i meg, og jeg kommer så å si med en gang. Det renner nedover beina og ned på gulvet. Phuuu kjenner bare masse deilige vibrasjoner i kroppen der jeg holder meg fast.

Master tar plutselig et godt grep i tauet bak i ryggen og fører meg mot stolen. Ååååå jeg vet hva som venter meg nå, STRAFFEN. 25 slag med den røde pisken. Får beskjed å telle og det ene slaget etter det andre kjennes vondere og vondere ut, samtidig som jeg kjenner det renner nedover låret mitt. Varm fittesaft som nesten pumpes ut i takt med slagene. Når Master kommer til 20 slag får jeg store problemer med å følge med å telle. Master stryker den øme røde baken min, ååå så godt, men rekker ikke nyte før nye piskeslag kommer. Slagene som treffer legger fra seg gode røde striper og er nesten utholdlige, samtidig som det er sååå godt. En kan nesten telle slagene på baken ved å se på stripene pisken har etterlagt seg. Skal til å reise meg, da Master forlanger at jeg får bare ligge, det er mer i vente. Så kjenner jeg bare en brennene følelse i det padden treffer baken. Det skal være 5 slag på hver side. Slagene merkes godt siden pisken allerede har laget sine merker.
Master drar meg opp og kjenner etter i fitta. ”Hva vi du da”? Komme får jeg stotret frem. ”Ikke enda pinglefitta mi, ikke enda”. Kjenner han masserer godt og jeg sliter med å ikke komme. Er vel rett før jeg skal komme, da jeg kjenner den smerten i skuldra. Det er Master som biter tak, og flytter konsentrasjonen litt vekk fra orgasmen som var på vei. ”Ikke enda suba, ikke enda” sier Master strengt til meg. Der står jeg og skjelver av kåtskap og kjenner det renner, også får jeg ikke komme. ”Hver så snill Master, hver så snill” ber jeg så pent jeg kan. Får nesten ikke summet meg da det blir helt mørkt. Master har slengt en genser over hodet mitt, så kjenner jeg et godt tak i håret bak som drar meg forover. Det går så fort og før jeg får med meg hva som skjer, har jeg hele kukken hans i munn. Dypt inn i meg, merker jeg får brekke følelse, men Master tvinger meg ned og drar hode mitt opp og ned. Rett før jeg føler jeg kommer til å spy drar han meg opp. Tårene triller og jeg puster tungt, men så tar han et nytt tak i nakken og trøkker meg enda lengre ned, hører det surkler i en blanding av slim og kukkesaft og jeg brekker meg på nytt, men Master jobber på. Fader det tenner meg også, selv om jeg føler det er rett før jeg spyr. Og akkurat som første gangen drar Master meg opp, svetten renner sammen med tårene. Tror aldri jeg har klart å ha kukken så langt inn og så lenge Master vet når det er på tide å ta meg opp, slapper jeg mer av og. Nå er jeg så kåt at nå må det skje noe snart. Master leser suba bra, for jeg får ikke tenkt tanken lenge før jeg kjenner fingrene hans i meg igjen. Dype harde tak og g-punktet er såååå hovent. I det jeg kjenner jeg kommer, merker jeg den varme fitte safta renner nedover lårene. Er så skjelven og pusten jager i meg.

Vi setter oss litt, må få i seg litt drikke og slapper av med en røyk.
Er så overrasket over at jeg får til g-orgasmer så lett nå, men det er vel en hjernecelle som er våknet, eller at jeg vet hvordan det kjennes i det den kommer og klarer å presse på. Det er i alle fall helt max, ubeskrivelig deilig og frigjørende. Skravla går i ett, men det vet Master, er litt av g-orgasmens verk det. Hører at jeg selv skravler i ett, men klarer ikke stoppe.
Master finner frem camera og tar noen bilder av tauverket, så beordrer han meg inn i gangen. Gangen???? Ja ja, jeg gjør jo bare som jeg blir bedt om og stopper i enden av gangen, men nei da, da går det opp for meg. Vi skal inn på badet, litt usikker på hva som skal skje, tar Master av meg tauet. Hva nå? Skal han shave meg eller hva annet kan en gjøre her. Master bare dytter meg forsiktig bakover og så går det opp for meg. DUSJEN, faen dusjen, er det mulig, skal jeg få oppleve waterbondage. Han setter massasje dusjen på hardeste stråle og spyler meg midt i fjeset. Videre går strålen via klitten og rett før det går, så er den opp i fjeset igjen. Får ikke puste der jeg står med vannstrålen midt i og så kjenner jeg den harde strålen på klitten igjen, og jeg merker jeg kommer og kommer. Forsvinner ikke helt som før, har kanskje noe med at en må konse for å få puste mellom strålen som fosser mot ansiktet. Dette gjentar seg igjen og igjen, så slår Master av dusjen og borte blir jeg.
Vet ikke hvor lenge jeg var borte, men når jeg kommer til meg selv har jeg fått et badehåndkle over meg. Tasser skjelven inn i stua der jeg møter Masters blide blikk. ”Så du har våkna nå da orgasmesvine mitt?” ”Du var lenge borte nå, nærmere 20 min.,”sier han. Borte? Jeg? Det var så merkelig, for jeg var jo med på orgasmene denne gangen, men så ble det svart. Det var helt rått og en kjempe opplevelse. Får satt meg og summet meg, vi blir enig om at vi må få tak i en litt dyp balje. Det tenner meg sinnsykt, det å ha hode under vann rett før en kommer, og i det Master drar en opp av vannet, kommer en så mye sterkere.

Master lager litt kaffe, og jeg får tørka meg litt. Etterpå er det den store foto tagningen, uff må innrømme at jeg gruer meg veldig. Får slengt noen puter på gulvet og sarongen over, så er det bare å få dandert seg til. Jeg lar Master styre, for detta har jeg ingen peil på. Merker bare at jeg blir så kald på ryggen. Og jeg kjenner det renner nedover ryggsøylen min. hmmm det er olje, godt. Master gnir meg godt inn før han strør de små grønne steinene over ryggen og baken. For ikke noe innblikk i hva som skjer, for jeg ligger med ryggen til. Det knipses og det blinker av blitsen. Wow, hva var det, en iskald spurt av vann, og det sprayes og sprayes, det renner av meg. Ikke så ulikt fuktighet etter orgasme turene. Så blir det tatt flere bilder.

Etter en stund er vi ferdig, og jeg puster litt lettet ut. Får ikke hvilt mye, for så setter Master i gang igjen. Jeg skvetter til for jeg er sikker på at han er full av grønn sand, og Master kjefter på meg. ”Nå må du lære deg å stole på meg suba, jeg hadde vel ikke tatt hånden i deg hvis den ikke var helt ren”. Jeg vet jo at det er sant, men det gikk så fort liksom. Klitten svarer med en gang og igjen kjenner jeg fingrene trykke inn i meg i det jeg spruter ut, en skikkelig g-spurt, opplada og nærmere eksplosiv. Wow, det dirrer i kroppen og stabler meg bort til sofan igjen. Gud for en kveld, ikke minst for en påske det har vært.
Master betrygger meg med at det ble mange fine bilder og jeg må også innrømme at jeg likte det jeg så på skjermen. Favoritt bilde ser du, det er det jeg har valgt å ha øverst.
Ja detta var noe av mitt påskegodis. Tviler sterkt på at jeg kommer til å glemme denne påsken.

mandag 13. april 2009

Langfredag, lånt ut til Duracell


Våkner opp etter en litt urolig natt. Vet ikke om det kommer av at jeg vet at Master har lånt meg ut til Duracell. En mann i slutten av trettiåra, men andre ord en mann i sin beste alder. Kjenner jeg er kjempe urolig i kroppen og stresser rundt i stua. Master følger med meg på webcam som vanlig, men vet ikke om han har stått opp enda, siden jeg ikke ser han. Etter å ha stressa rundt en stund, hører jeg at det kommer inn en sms. Det er Duracell som sier at nå er han på vei. Er jo en bit å kjøre fra Sørlandet og siden det er langfredag kan det jo være kø på E 18.
Finner ut at jeg må ta meg en dusj, for jeg føler at tida bare raser av sted. Har ikke tid til noe kos i dusjen i dag, så det er bare å få vaska seg godt.
Setter meg foran data`n og finner frem lotion. Litt selv pirring er godt. Vet jo hva som kommer til å skje i dag.

Klokka går og jeg har enda ikke hørt noe fra Master, han sover vel lenge i dag rekker jeg så vidt å få tenkt, i det det kommer en melding på msn. ”Du stresser fælt nå suba”. ”Jeg????” Prøver å virke så avslappet jeg kan, og skylder på at jeg smårydder før jeg skal på familie besøk senere på dagen. Tviler på at han kjøpte den unnskyldingen, for jeg er sikker på at jeg rødmet der jeg satt. Er tross alt første gangen jeg er lånt ut til noen, så jeg kjenner jo nerva også. Kan jo bli en nedtur også, hvem vet liksom.
Får på meg klær og håper sola snart titter frem. Setter opp stolen på verandaen og tenker jeg kunne sole meg litt før Duracell kommer, men det er jo bare en vits. Så stressa som jeg er, så er det bare å gi opp.

Plutselig er klokka blitt to og jeg får en meld om at han snart er her.
Setter frem glass og litt smågodt på bordet. Gule lys er tent på bordet, det er jo påske.
Så ringer det på døra og jeg kjenner det rykker til meg og blir helt heit samtidig som det iler i hele kroppen. Både av kåthet og spenning.
Vi setter oss og småprater, men tror ikke det gikk mer enn snaue ti minutter før vi begge var avkledd og lå i senga. Har lagt noen underlag opp på lakenet, i tilfelle jeg får g-orgasme. Er jeg heldig så får jeg gjerne 3-4 stykker til vanlig.

Han ber meg pent om jeg kan suge han, og selvfølgelig som den sub jeg er, gjør jeg det villig og lydig. Etterpå begynner han og kjærtegne fitta mi som allerede er dyvåt. Han tar tak i lårene mine og løfter dem opp og gli så langt inn i meg som mulig. Jeg
bare lukker øynene og nyter av fulle drag, for jeg vet det tar ikke lange tida før jeg blir hinsidig og forsvinner i orgasmerus. Det tar ikke mange sekundene før jeg ikke rekker å reagere på hva som skjer og i det han glir ut av meg og hører han bare sier: Og ja, ja og bøyer seg ned og jeg kjenner bare at det renner ut av meg. Han tar tak i meg og løfter meg litt opp for å ta i mot saften som bare renner ut. Wow, er det mulig? Så lar han fingrene massere klitten som er så stiv og følsom. Lar dem rotere rundt klitten sånn at det er rett før jeg får orgasme igjen. I det han igjen glir inn i meg og jeg må bare gripe tak i puta for nå kommer jeg igjen. Det suser i hodet og små rykker i kroppen i det jeg kjenner den varme safta spruter ut av meg igjen.

Det er klissvått på underlaget og tar tak i et nytt som ligger klart på nattbordet. Godt jeg hadde noen igjen i fra flyttingen. De var så fine til å pakke inn glasstøy i, nå kom dem virkelig til nytte.
Legger meg over på magen, griper tak i puta og biter tak i den i det jeg kjenner fingrene hans glir inn i meg. Det er så deilig når jeg kjenner han fister meg, tar lange dype tak. Ååååå jeg kjenner jeg kommer igjen. G-punktet er så hovent at det verker og denne gangen spruter jeg så hardt og mye at han blir våt helt opp på magen. Herlig hører jeg svakt han sier før han igjen glir inn i min egen verden og føler hver nerve i fitta, den er sååå følsom. Er det mulig, tar ikke mange sekundene igjen så kommer jeg igjen og igjen og igjen.

Høres nesten ut som det er for godt til å være sant, men hvis det er noe som heter: Som hånd i hanske, så må det være dette. Kukkhodet treffer akkurat på g-punktet mitt og jeg merker han vet godt hva han driver på med. Han ber meg legge meg på ryggen igjen, for han vil drikke mer av mine safter. Er så borte i orgasme rusen, så han bare snur meg og glir inn i meg igjen. Rygger drar seg opp i bro og så skjer det igjen. Igjen drikker han fittesafta som strømmer ut av meg. Hiver etter pusten og føler meg som i himmelrike, eller kanskje helvete. Så kjenner jeg den varme tungen hans leke med klitten min, har store problemer med å ligge rolig og trekker pusten godt inn. Tungen roterer rundt klitten og glir inn i fitta. Så kjenner jeg orgasmen er nær ved å komme, og i det den kommer, lar jeg den bare bølge seg i meg som ringer i vannet, igjen, igjen og igjen. Merker han glir inn i meg igjen og griper tak i puta for ikke å skrike ut og igjen spruter jeg. Den varme safta renner nedover baken min i det han igjen løfter meg litt opp for å drikke av meg. Resten er bare som en heftig rå reise.

Vet ikke hvor mange underlag vi skifter, men til slutt må jeg bruke et digert badehåndkle.
Og etter to timer med en reise i g-verden er håndkle så vått og tungt av fittesaft.

Blir liggene og kjærtegne hverandre en stund mens jeg prøver å komme til hektene. På gulvet ligger det en haug av klissvåte underlag og et dyvått badehåndkle og lakenet er slett ikke tørt.
Etter en stund må jeg på do, hmmm er det mulig? Det renner og renner, hvordan er det mulig? Trodde at det som var av væske i meg var tømt. Tar en god varm dusj og vi får kledd på oss klærne igjen. Begge er enig i at dette må bare gjentas om Master tillater det.
Mens vi sitter og småprater om vårt våte møte, sier jeg at jeg har ikke tall på hvor mange g-punkt orgasmer jeg fikk + vanlig, og sier bare et tall sånn for ikke å ta i og nevner ca. 30.
Ja minst 30 kommenterer Duracell og de andre. Blir litt små flau, for det er jo nesten for utrolig til å være tilfelle. Hvem ville trodd det om jeg sa det? Så jeg sier med et smil om munn at jeg må få tatt avstøpning av kukken hans og få satt den på fuckingsmaskina mi. Ikke rart han kan titulere seg med nicket Duracell fra Sørlandet.

søndag 12. april 2009

Påskegodis





Jaja.. nå sitter sub'en her i dusjen min og skjelver og er helt borte.

Waterbondage for første gang var visst en "VANN"vittig rå opplevelse.

900 treff på siden.

Det er så artig at det har vært så mange treff på siden hele 900, og siden den ikke har vært så lenge aktiv. Sitter nydusja, skrubba og smurt etter alle kunstens regler. Venter på at Master klikker på meg og ber meg være klar. Denne påsken har virkelig vært spesiell noe jeg vil skrive mer om til uka. Nå i kveld skal den store "påske-settingen" være. Bare tanken gjør med dødskåt og flyr rundt i stua her og stresser. Liv redd for å ha glemt noe denne gangen. Straffeloggen er printet ut og puttet i sekken. Kjenner jeg meg rett, er det vel ett eller annet jeg har glemt.
Bestiller en pizza på veien, ok å ha noe å putte i seg før det hele starter. Er jo ikke lite en forbrenner i setting, så litt påfyll skader ikke.
Tenkte hvis alt går etter planen at jeg skulle legge ut en del bilder når vi runder 1000. Det må jo markeres på en måte. Det kan jo skje om ett par dager, hvem vet. Følg med!!!