Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 1. mai 2009

Litt "time out".

Som dere sikkert skjønner har det vært andre ting som har opptatt meg denne uken. Både for meg og Master. Derfor jeg har ikke hatt tid til å være så flink å oppdatere bloggen, men lover at det kommer noe snart. La inn et nytt bilde i albumet, for dem som har lyst å se det.
Ellers nyter jeg fin været på stranda her jeg bor og koser meg så godt jeg kan.
Fått nye tilhengere via chatten noe som er kjempe hyggelig. Koselig med morrakaffen der inne og kvelds chatten hvis jeg har tid.
Iler ut i sola igjen.

mandag 27. april 2009

Orgasme uka

Ja som dere kanskje har fått med dere, fikk jeg beskjed om av Master og onanere to ganger pr dag denne uka som har vært. Master mente da onanere og ikke antall orgasmer heldigvis.

Så på mandagen våknet jeg kvart på fire på morra, passe sur for at jeg ikke fikk sove lengre. Kjedelig når en egentlig er veldig trøtt, men en blir liggene bare å vri seg i senga. Ble sittene litt foran datan da jeg kom på at jeg kunne jo onanere litt, det blir en som vanlig litt trøtt av, så jeg satte igang min kjære dvdspiller og tok frem vibben. Kl. 5 hadde jeg da fått mine fire deilige orgasmer foran Master Costello.

Så ble det å vente på sola da, men mens jeg ventet gikk jeg en tur innom chatten. Sola er hos meg rundt halv to og klokka var vel rundt to. Men det ble ikke noe sol, så jeg ble værende på chatten å kjente at jeg fikk den oppvarminga jeg trengte. Så kl.15.00 var min andre runde ferdig. Det var jo nesten for godt til å være sant.

Tirsdag vekket jeg Master som vanlig kl. halv sju. Snakket litt med han før han stakk på jobb og surra litt inne på facebook. Skulle få besøk i dag av ei Domina jeg kjenner, hun skulle komme kl.9. Ups, 9 ja, men da må jeg jo bare få satt igang her tenkte jeg. For seinere på dagen skulle jeg være barnevakt, så her var ingen tid å miste.

Slang med ned på sofan, vibben lå der fra dagen før, det samme var dvd. Bare å trykke på play, så var vi i gang. Det siste jeg husker, var at Master Costello putter en kjempe dildo i slaven sin før jeg kommer. wow, denne gangen var det enda sterkere en dagen før. Kunne det være at jeg var kommet ti minutter lengre ut i filmen tro.I dag nådde jeg høydepunktet kl.8.30.

Stæsjer meg litt, sånn at jeg kan ta imot besøket og se ut som jeg ikke nettopp har hatt meg.

Domina og jeg tar en tur til byen, der jeg får kjøpt el settet og noen kjempe klemmer. Tida går fort, så hun må dra og jeg må begynne å tenke på neste økt.

Filmen er satt på pause, så jeg fortsetter å se videre der han trykker den store dildoen i henne, mens hun ynker seg. Det virker som om klitten min er hard og klar før jeg har startet, for det tar ikke mange minuttene før det går for meg. Klokka er blitt 14.00 og jeg må gjøre meg klar for barnevakt. Litt ironisk så får jeg beskjed om at jeg ikke trenger likevel, kanskje litt godt å, for jeg blir bare mer kåt jo mer jeg holder på og går rundt å virrer med en hard klitt mellom beina.

Onsdag har jeg bestemt meg for å rydde litt. Skal bli hentet av ei venninne rundt to tiden, så jeg timer inn at jeg får ta min første økt rundt halv ett. Sitter litt på youtube og ser på bondage, det gjør godt. Litt små oppvarming, for Master Costello kan jo nesten bare se på meg så kommer jeg. Legger meg tilrette på sofan og noen min etter er jeg i syvende himmel igjen. Oj, en blir bra svett, håper jeg går litt ned denne uka, hehe.

Fin måte å trimme på i allefall tenker jeg, før jeg hiver meg i dusjen.

Neste økt denne dagen har jeg ikke fått notert tidspunktet, men vet det er på kvelden. Etter å ha blitt ertet litt opp på nettet, som igjen gjør at jeg føler at det er behov for en orgasme eller fler. Tror jeg har på disse tre dagene nå sett ca. 15 minutter lengre av dvd filmen. Lurer på om jeg får sett slutten en gang.

Torsdag våkner jeg tidlig og bestemmer at jeg skal være litt flink. Master har beordret meg til å ta husvask i dag, inkl. vasker klær, gulv mm. Er passe sliten, men tenker at en orgasme går en ikke glipp av, så klokka var vel rundt halv elve da Master Costello nok en gang tok meg opp i høyden. Denne gangen kom jeg til der han pakket inn slaven inn i glapack stående, mens han masserte klitten hennes med en metall vib i gullfarge. Baken var bar, så han hadde fin plass til å piske henne. Rompa har blitt varm og rød ser jeg og jeg bare lukket øynene og føler slagene på min egen bak i det jeg kommer. Så hvordan svetten randt nedover ryggen på slaven under glapack plasten, mens jeg selv måtte tørke svetten fra panna mi. wow, livet er herlig da.

Etter den siste deilige orgasmen fikk jeg ikke mer muligheter for å onanere. Har hatt besøk som har overnattet, og det har vært andre ting som har gjort det veldig vanskelig. Kjempe synd når en endelig har mulighet og har fått lov av Master, også går det ikke. Men samtidig har jeg vel aldri fått lov å komme så mange ganger pr. dag over flere dager, så jeg kan ikke klage.

suba skal grilles.


Ja, her er pakka da, som vi har fått kjøpt oss. Må si jeg sitter med en litt skrekkblandet fryd. Føler endelig litt nerver samtidig som jeg kjenner det pirrer og frister noe veldig. Spent på hvordan det funker både på brøstene og fitteleppene og eller hvor Master måtte finne på å sette det. Regner nok med at vi må utvide litt etter vært. Var ikke så mye som fulgte med pakka (4 padds), men ok det sånn for å ha prøvd det og se om det er noe som tenner oss begge. Noe jeg nesten kan si på forhånd at vi gjør.
Må si det frister med en el dildo, bare kjenne pittringen inne i fitta, mmmmm. Og blir det ingen nytelse, så er det jo en fin straffemetode for Master.

Vet noen har dårlig erfaring med dette, men da tror jeg nok at det har blitt vist lite hensyn. En må jo prøve seg frem litt forsiktig. Det er tross alt snakk om strøm. Så får en heller øke styrken etter vært som en ser det funker.
Moro om det er noen som har noen ideer til bruken som selv har brukt dette før.