Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

søndag 5. juli 2009

Endelig kom Duracell på besøk

På kort forvarsel kom endelig Druacell på besøk. Var nesten sånn at jeg slapp det jeg hadde i hendene for å være klar. Må virkelig si at etter siste våte opplevelse med han, hadde satt sine spor i meg. Gjorde at jeg fikk fiksa maskina bra fort, for nå skulle jeg virkelig sprute. Og jeg har hatt god trening etter det, kan si det sånn at det har blitt en del væske.
Rekker så vidt å hive meg i dusjen før det banker på døra. Der kommer han inn solbrun og ikke minst sexy og fin. Min spreke "sexmaskin".
Vi finner begge fort ut at latexlakenet må legges på, for det ble bra gjennomvått sist.

Før vi starter spør jeg pent om han kan shave meg litt. Det er et deilig forspill og jeg kjenner jeg blir kåtere og kåtere jo lengre tid det tar. Deilig å kjenne han berører fitte mi, for å sjekke om han har fått tatt bort alt. Han er meget forsiktig der han lar høvelen gli over den våte glatte og ikke minst kåte fitta mi.
Så er fitta glattbarbert og er klar for bruk. Tar ikke mange minuttene før vi er i gang, begge er ut sultne på å ta hverandre.
Suger kukken hans godt mens han kjærtegner meg. Merker hvordan det nesten verker i fitta og jeg er bra våt. Han løfter opp bena mine litt i det han glir inn i meg, wow det er bare så deilig. Tar ikke mange takene før jeg får min første orgasme og det bølger på seg en etter en. Får to tre kjempe harde orgasmer som gjør at kroppen får kramper og den gjør at hele kroppen spenner seg, og jeg går i bru mens jeg tviholder i lakenet. Merker hvordan krampene rir i meg og han trekker seg ut og venter til den har gitt seg litt. Han glir inn i meg igjen og det surkler i lyden av fittesaft. Tar ikke lange stønna før neste orgasmen kommer, like hard som den forrige. Ryggen limer seg fast i latexlakenet der jeg ligger og spenner meg.
Etter en stund med mange deilige orgasmer, ligger vi ved siden av hverandre deilig og svette begge to og kjenner hjerte galopperer. Blir liggene og småprate litt, mens jeg kjenner at "plomma" fortsatt er hoven og godt fylt opp. Orker du mer, spør han meg forsiktig, og jada jeg er så sulten som det går an å bli, så bare kjør på du.
Legger meg på magen i det jeg kjenner han trer inn i meg bakfra. Det er sånn at jeg mer eller mindre eter opp puta jeg ligger på, for orgasmen som kom var så kraftig. Jeg spenner alt av muskler og svetten bare hagler av meg. Merker det prikker foran øynene mine og jeg føler jeg er i en deilig deilig rus.
Latexlakenet har klistret seg skikkelig på meg i det jeg skal gå ut av senga for å ta meg en dusj. Det er fult av fittesaft som ligger utover hele lakenet.
Etter en deilig dusj blir vi sittene å prate sammen. Godt å få pulsen litt ned og noe å drikke. Er ikke lite væske som kroppen gir fra seg, verken for meg eller han.
Duracell forteller at han har fått seg endelig bil, så nå blir det oftere treff. For begge er enige om at det kan ikke gå så lang tid som sist.
Noe ikke jeg er lei meg for. Så får en bare håpe at det blir vellykket treff med Master som kommer snart. Vet jo ikke før en har truffet hverandre, men så langt virker det veldig bra ut.
Er veldig gla for å ha Duracell også, sex er noe vi alle trenger selv oss suber.