Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 13. mars 2010

HURRA bloggen er 1 år.


Hvem skulle tro at jeg skulle sitte å skrive på denne bloggen for ett år siden.
Det har vært litt tungt å klare å få ut det jeg har inni meg, men synes det har løsnet etter vært som jeg har skrevet. Ikke minst tilbakemeldingene jeg har fått har gjort at jeg blir inspirert til å skrive mer om ting jeg opplever og mine tanker..

Takker alle Følgere og tittere nye som gamle for det året som har gått og håper det blir mange år til.

fredag 12. mars 2010

Spennende kaffebesøk

Ja nå sitter jeg og venter på et spennende kaffebesøk. Dette var ikke helt planlagt, men det gjør det jo bare enda mer spennende. Domina og hennes slave kommer en liten tur for å hilse på.
Så får vi se da, om det blir noe mer skriving på bloggen når kvelden er omme. Hvem vet??

**--**--**

Det er vel egentlig på tide å komme seg i seng, men har fortsatt ikke landa etter kveldens opplevelser med mine gjester.
Veldig hyggelig og tøft gjort av slaven til Domina og komme hit. Slaven er ganske fersk som sub, så Domina tok hensyn til det.
Flaks for meg, så hadde slaven veldig peiling på data, så han ble satt igang til å gå over pc,n min. Noe som var på tide. Dette tok nok mye lengre tid enn vi hadde regnet med, så slaven slapp nok litt lett unna i kveld. Litt pisk fikk han nok smake og div. klyper.
Snakket med Master før gjestene kom, og fikk beskjed om å være disponibel for Domina hvis hun ønsket det.
Fordi jobben med datan tok så tid, så går tida mye til datan og klokka går. Blir enig om at vi må prøve å sove litt. Domina på den ene sofan og jeg på den andre. Slaven lå inne på soverommet, men tror han var veldig spent på hva som skulle skje, siden han ikke fikk sove.

Får beskjed av Domina at jeg skal gå inn å legge meg ved siden av slaven og be han gi meg orgasme. Har ikke blitt dominert av noen Domina før, men gjorde som jeg ble bedt om.
Slaven ble nok litt paff, men Domina kommer inn og får satt han i gang.
Mens jeg blir slikket, som en hund drikker vann, ble slaven straffet med pisken hvis han ikke gjorde bra nok jobb. Det var utrolig deilig og bare ligge der og ta imot. Kjenne den varme tunga jobbe iherdig mot den stive klitten, mens fingrene hans jobbet iherdig i fitta. Mens tunga til Domina slikker brystene mine. Det er bare så uvirkelig og så digg, ligge rett ut dyvåt og kjempe kåt.
Etterpå må slaven ut i stua for å jobbe videre med datan. Det er da Domina tar en strap-on og kjører i meg, samtidig som hun leker med klitten min. Her skal det ikke hviles, og jeg kjenner en ny bølge av ilinger som krabber nedover ryggen og gir meg deretter små kramper mens orgasmen er på vei.
Prøver å henge med så lenge jeg kan, og tror jeg får med meg tre orgasmer før jeg blir helt borte.
Og det går og det går. mmmmm Får noen korte korte pauser, til å trekke pusten litt, før hu setter igang igjen. Hun vet hva jeg er go for, så det er ingen vits å slutte enda.
Som dere kanskje vet, så klarer jeg ikke å henge med lengre, for orgasmene bare ruller i vei.
Domina mista også tellinga på orgasmene.
Egentlig samme hvor mange orgasmer en får , så lenge alle de en får er gode.
Får summet meg og får litt å drikke av Domina, snill sånn, hehe
Stabber meg etterpå ut i stua. Domina synes det gikk mye bedre nå, og at jeg klarte meg bra. Tenkte jo på hva Master hadde sagt til meg tidligere på dagen, og ville gjøre han fornøyd. Håper Domina kan skryte litt av meg til han.
Så er pc,n er ferdig fiksa og jeg må bare få takke slaven så kjempe masse for hjelpen. Håper han likte seg her, selv om han ikke fikk så mye goder som jeg fikk i kveld. Men min hverdag som sub er heller ikke sånn til vanlig, vet at Master gjerne vil snakke litt mer med Domina, sånn at hun kan bruke meg mer aktivt, så jeg er nok ikke så heldig hver gang.
TUSEN TAKK DOMINA, for en kjempe deilig kåt kveld.

Tror jeg skal få sove godt nå, mens jeg lukker øynene og bare tenker på hva som skjedde i kveld.

Så daua jaggu meg den også-

HJELP !!!! At det går an. Var klar for en lang kveld med masse kos. Slenger meg ned på sofan og tar frem mine favoritt dvd, smeller dem inn i spilleren og legger meg til rette.
For dere som ikke vet, så bruker jeg et supert massasje apparat fra E-kjøp, koster ikke mange kronene men den gjør skikkelig jobb. Klitten blir steinhard på kort tid og jeg nyter de første orgasmene som kommer i bølger. Bena får krampe aktige bevegelser, og det iler langs etter ryggraden da den siste orgasmen kommer og jeg glepper vibben ut av hendene.
Har lagt et håndkle under meg, for det blir vått, når en er såååå kåt. Har gått kåt i hele dag, så ille at jeg har mest lyst å sette meg på noe digert, fylle hele høle helt.
Etter å ha kost meg halvveis i filmen er jeg så svett og varm at jeg tar meg en lang deilig varm dusj. Stiller massasje dusjen på hard stråle, så kan jeg bare la den jobbe over klitten mens jeg lener meg inntil veggen. Og jeg kommer igjen, våt og varm og så skjelven prøver jeg å vaske meg og få skylt meg. Slenger bare badekåpa så vidt over meg og holder meg fast mens jeg går mot sofan igjen. Der ligger F 16 som jeg kaller den. Den som får meg i store høyder.
Nå slenger jeg beina opp på bordet mens jeg aker meg litt på utsiden av sofan. Setter i gang og kjenner orgasmen bygger seg opp. Men denne gangen ville jeg prøve å holde litt igjen, for jeg vet fra før at da blir orgasmen mye sterkere. Det er neimen ikke noe lett jobb, så så nære og slutt.
Så pån igjen så så nære og slutt. Men til slutt orker jeg ikke mer, og må bare komme.
MEN hva skjer da, jo da, da begynner den trofaste F 16 å få fly trøbbel, det rasler og harker i motoren og jeg kjenner omtrent ikke vibrasjonene den liksom skal gi fra seg. Er det mulig..
akkurat nå liksom. Jeg blir så sint, at jeg er rød i ansiktet, og ikke mindre svett.
Vet jeg har vikaren på soverommet, men han tar liksom ikke den biten der. Og hva gjør man når man er så til de grader klar, jo da. Da er det rett i dusjen med fitta og spyle den ned med kaldt vann. Få roa klitten og prøve å bite tenna sammen.


Lurer på om jeg skal lage en liten RIP samling på alle de vibratorene jeg har hatt som har blitt utslitt, jaja det kan jo være noe feil med dem og da.
Hadde jeg hatt penger nå, så hadde jeg vært i byen i morra, men jeg får ta det som ei lekse og trening.
Eller jeg får spørre Master om jeg kan ha en liten sex-hjelper, det hadde kledd meg veldig.
Det får jeg ta opp med han i morra kanskje.
Men nå skal jeg prøve å sove da, fortsatt våt og varm, får drømme om en playrape til da.
Det er kanskje ikke så lurt det heller, kanskje jeg sklir ut av senga. Nei, tørrles, det hjelper.

Bare en liten info. Jeg får besøk av Domina og hennes slave den 19. Der jeg skal kun være passiv mens Domina styrer slaven sin. Gleder meg helt vilt til det.
Så vindusvaskemiddel er kjøpt inn, Jif, grønnsåpe mm. Alt er klart for slaven.

tirsdag 9. mars 2010

Tre skift på en dag.

Ja så var dagen kommet at vi skulle møtes "real" å se om vi fant kjemien. Etter en lang tid på msn og flittig tlf. samtaler gikk praten lett. Litt små styring var vi begge enig om at var lov, men ikke noe mer.Måtte jo se om det var noe mellom oss, som vi kunne bygge videre på.
Etter en samtale med Master, skulle han komme etter kl. 12.oo. Fikk beskjed om at jeg bare fikk lov å ha på meg to plagg. Så da ble det svart thits og overdel. Ikke så lett for en som går kronisk kåt hele tida og må bruke truseinnlegg for ikke at en skal gå med den våte flekken i buksa.
Klokka nærmet seg halv ett, da var det bare å skifte bukse. Ok at en er våt, men ikke så våt. Stresser rundt i stua, prøver å være litt på nettet, men tankene svirrer og pulsen slår som bare den.
Heldigvis har jeg selskap på chatten av en Master jeg kjenner godt, som bakker meg opp og gjør at tida går litt kjappere.
Og klokka går, halv tre så må jeg skifte igjen. Ikke mindre stressa, men får av meg buksa og på med ny.
Lager meg en ny kopp kaffe og prøver å roe meg ned. Lenge siden jeg har hatt sånn puls og vært så kåt som jeg er nå. Nesten som første skoledag. Kjempe nervøs, samtidig som det er drit godt å være så kåt.
Så ringer tlf. og jeg kjenner pulsen øke og føler at jeg mister nesten pusten i det jeg tar den.
Det er Master som må ha nærmere adr. phuuu merker jeg har nesten problemer med å snakke.
Vet at det tar ikke lange biten fra byen og opp til meg, så jeg rekker siste turen inn på do.
PLING PLING det er Master som ringer på døra, nå eller aldri. Mange tanker flyr i hodet mitt, for det har ikke vært så lett den tida uten, man blir frustrert og føler en mangler noe.
Jeg går inn i gangen, trekker pusten og lukker opp døra. Der står det en kjekk høyreist mann. Strekker frem hånda og hilser pent. Viktig med godt inntrykk med en gang, jeg er da litt oppdradd.
Vi setter oss i sofan og bare ser på hverandre. Det første jeg legger merke til er øynene. Strenge men samtidig gode. Noen øyne jeg kjenner jeg vil tro på. Begge er nok bra spente og jeg lar Master ta ordet.
Samtalen går lett og jeg merker at spenninga stiger og stiger. Trodde jeg skulle klare å slappe av, men nei da. Jeg er som en pianostreng, den minste berøring kjenner jeg går nedover ryggen som iling og gjør meg kjempe kåt. Plutselig tar bare Master tak i brystvorta mi og klemmer til, og jeg kjenner jeg gir meg helt til han. Litt rart, men noen ganger er det vel bare sånn, at det bare skjer.
Det blir en del orgasmer på meg denne ettermiddagen og Master måtte jo få prøve de hjemmelagde piskene mine. Etter en del orgasmer er jeg så tørr i halsen og svett at Master må hente litt vann til meg. Beina mine er som gele og dirrer godt. Var godt å få kjenne piskene igjen og ikke minst de røde pinnene.
Dessverre må Master videre pga. jobb, men vi er begge enig om at dette vil vi bygge videre på.
Og føler begge at vi har kommet mye nærmere hverandre som Master og sub. Det har vært en lang vei å gå, men føler at jeg har gjort det riktig.
Så her sitter jeg da, salig i blikket og kjempe kåt.
Og skifta for fjerde gang.