Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 17. april 2010

Spasmene ebber ut

Sitter her i sofan med laptopen, ny dusja for andre gang i dag.
Nettopp hatt en rekke sprutorgasmer og mange multi orgasmer.
Hva skulle en ikke gjort uten latex laken. Da er jeg redd jeg måtte kaste madrassen.
Skulle ikke mye til i dag, før første ladning renner ut. Lurer på om det kan komme av gårsdagens tur inne på chatten. Går jo med hovent g punkt hele tida her.
Deilig var det i alle fall og få ut alt som lå og venta, g punktet som var sprekk ferdig.

Sitte nå og slapper av, må få i seg noe å drikke og bare la spasmene i kroppen ebbe ut. Tar sin tid, men det gjør ikke noe, for det er bare så deilig.
Det knyter seg fortsatt i fitta og er fortsatt våt.
Blir kanskje en tur i dusjen til i dag, men hva gjør det.
Kvelden har så vidt begynt og jeg har masse tid.

Kommer på chatten i kveld, kanskje jeg ser deg?? hehe

søndag 11. april 2010

Hvordan vi opplever pains subspace

Master W:

Det å sette sin sub/slave i subtrance er noe helt spesielt og som krever mye oppmerksomhet og varsomhet fra Master. I subtrance blir sub'en virkelig fullstendig viljeløs og i en tilstand der hun/han ikke er istand til å sette egne grenser og der evt. stoppsignal ikke fungerer fordi sub'en/slaven ikke lengre er i stand til å føle eller kjenne sine egne begrensninger.

I utgangspunktet kan man ikke tvinge en sub/slave over i subtrance. Det er en tillstand sub'en/slaven selv velger å sette seg i. I slike forhold er selvsagt tillit og trygghet alfa omega ellers vil ikke det være mulig å havne i denne tilstanden.

Slik jeg har opplevd painsub's subtrancer, går hun inn i sin egen verden, mister kontroll over kropp, tid og sted og rett og slett "flyter" avgårde i nytelse og en trancelignende tilstand.

Det å kunne dele denne stunden og ikke minst "oppvåkningen" i etterkant, en oppvåkning som er utrolig følsom og som er følelsesladet ettersom sub'en returnerer fra en tilstand der hun nærmest har vært "bevisstløs" i forhold til det som skjer eller det som har hendt.

Episoden i dusjen som jeg brakte på banen var en utrolig spesiell situasjon. Etter lang tids bruk av flogger/pisker/tau/rep/bambusrør i en lang kvelds setting river jeg med henne inn i dusjen og spyler henne ned med en kraftig vannstråle. Alt dette, den brå overgangen, painsub's "tenning" på waterbondage og tidligere opplevelser denne kvelden bringer henne inn i subspace raskt og hun står og nyter og skjelver og jeg merker hun blir mer og mer borte i sin egen verden, uten i stand til å ta imot inntrykkene.

Vannspylingen fortsatte en stund til og der inne, skjelvende i kroken forlot jeg henne, etter fem minutter går jeg tilbake, og hun står fortsatt der skjelvende og i sin egen verden, jeg geleider henne forsiktig ut, lar henne tulle seg inn i et håndkle, og bringer henne sakte tilbake til denne verden, og det er da følelsene kommer og det er viktig å være der for å ta imot slik at hun føler at alt er trygt.


Madam Jancka:


Hun kom i subspace for meg på fredag den 9.4.2010

Det vil si hun ble helt borte, å når hun begynner å komme til seg selv så begynet hun å riste og gråte, og da må en erfaren dominant ta seg om suben med en gang.
Å holde henne inn til seg å trøste og varme henne, samt at du god snakker med henne hele tiden. Hun vil da føle seg trygg, selv om hun ikke er til stede.
Må ikke finne på å gå fra en sub i en slik tilstand.
Når hun kommer til seg selv er det viktig å prate om tingene som har hendt og at suben også får ut sine følelser.