Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 2. juli 2010

Stockholm


 
Så var torsdagen kommet, venter på toget som skal gå til Stockholm. Har i flere dager vært døds spent og ikke minst kåt med tanken på reisen til Master. 
Nesten 7 timer på toget tar jo sin tid og tankene får god tid til å jobbe. Det samme er det med fitta. Tok en hel pakke med truseinnlegg i sekken som jeg har med meg, sammen med litt lesestoff, kryssord og drikke.
Ble verken kryssord eller konsentrasjon til å lese, men fire skift med truseinnlegg.
15 min før toget siger inn på sentralstasjonen i Stockholm starter Master med å sende meg sms. Akkurat som jeg trengte noe påminnelse på hva som ventet meg. Ikke gikk det an å bli mer våt en jeg var heller tror jeg.
I det jeg stiger ut av toget ser jeg meg rundt, det knyter seg i magen. Har jo ikke sett Master real men flere ganger på cam, men likevel. Dette var spes. her kommer jeg, suba som jeg er og skal selge meg for en uke som 24/7 sub.
Ser fort til venstre at Master kommer, kjenner han fort igjen. Rekker så vidt å si hei til hverandre før han tar godt tak i håret bak. Wow, skal vel ikke komme her på stasjonen, jeg biter tenna hardt sammen så det nesten gjør vondt i kjeven.
Så er det å finne en taxi og hjem til Master. Vet så godt hva som venter meg. Bena rister og jeg jobber med å holde dem rolig.
I det jeg går inn døra ser bare Master på meg og jeg vet hva jeg må. Alle klærne går av. spør pent om jeg kan ta meg en dusj, noe jeg fikk lov til, men da skulle Master vaske meg. 

Ja ja, kunne jo ikke nekte, så det var bare å følge taket i håret og inn på badet. Etter grunndig vask gikk Master oppi dusjen og forlangte en skikkelig avsuging, noe jeg selvfølgelig gjorde.

Etterpå ber Master meg gå bort til veggen, for jeg skal avstraffes. ???? For hva?? Har jo nettopp kommet inn døra. COLLARET slyna??? Faen, det hadde jeg glemt å ta på, så det var bare å stille seg klar for rottingen (spanskrøret)
Alle slagene skulle telles, først 10, så 5 og så 10 igjen.


Dette kjente jeg godt. 

Etterpå ble butpluggen og håndjerna satt på mens Master tok meg bakfra. Må si det er en stund siden jeg har opplevd dette, men det tok ikke mange takene før jeg synes det var kjempe godt.
Men Master vil suges igjen og jeg suger så godt jeg kan, mens jeg kjenner det renner nedover låra.Master vet godt hvor R punktet mitt er i ryggen, så jeg er så nær så nær ved å komme mange mange ganger, men hver gang det bare er rett før, stopper han.
Får vel et lite snev av orgasme og Master synes jeg var flink. Tar ikke lang tid før Master skyter hele sædspruten i ansiktet mitt og munn.
Det ble en sen kveld og jeg får beskjed om å legge meg, mens Master fortsatt overvåker meg.

FREDAG 
Denne dagen hadde Master avtale med noen og måtte ut, men jeg skulle få mine oppgaver så jeg ikke skulle kjede meg. 
Badet skal rengjøres og det skikkelig. Setter igang så fort Master er ute av døra, skrubber fliser og badekar, vasken mm. Siden det ikke er så stort bad tar det ikke så lang tid før jeg er ferdig.
Tørker litt støv rundt omkring og lager meg litt kaffe. Slapper litt av på min faste plass i sofan før jeg sovner.

Dette ble min plass den uka jeg var hos Master.

Når Master kommer tilbake får jeg lov å ta meg en tur ut for å handle litt. Litt brus og melk til kaffen. Får en viss tid på meg så jeg stresser avgårde.
Deilig å kjenne lufta ute, deilig vær, men stresser avgårde. Til min store fortvilelse når jeg kommer tilbake har jeg fått surmelk i steden for vanlig melk. Jævla filmjölk .Og hva skjer da, jo da, den skal drikkes om jeg vil eller ikke.
Han låser meg mellom bena sine og truer i meg skje for skje, mens jeg brekker meg. Valget er 10 slag med spanskrøret og så inn i skapet eller drikke opp alt. 
SORRY meg, men dette klarte jeg ikke, så da var det tilbake mot veggen og vente på nye 10 slag med rottingen på en bakend som allerede bar merke etter første runde. Og så rett inn i skapet. 
Master var nok litt snill den dagen, for jeg ble ikke der inne så lenge, heldigvis.
 

Men Master var langt i fra ferdig med meg den dagen. Ble dradd over fanget hans, der det ble slag med padden, hånden, padden, hånden for så igjen å pirre meg til jeg nesten gikk i oppløsning.


I kåthet nå, er jeg vel på 99,99% er så jeg føler jeg mister pusten og hjerte er iferd med å hoppe ut. Svetten bare siler av meg, snakk om tortur.
Blir liggende på sofan dyvåt og drit kåt med øyebind og håndjern. Der blir jeg liggende mens Master ser tv, er tross alt VM i fotball, men han sørger stadig for at jeg ikke går ned med kåtheten min. Den skal være å ligge på 99,99%.
Endelig er kampen ferdig og Master tar frem dildoen og jeg får mange etterlengtet orgasmer. 
Sovner til slutt bra sliten.

LØRDAG
Våkner ikke før halv tolv dagen etter. WOW. kryss i taket. 
Kanskje ikke så rart med tanke på gårsdagen.  
Lager meg litt kaffe, i det jeg tar ut melka skuler jeg bort på surmelka i kjøleskapet. Ikke faen om den skal inn i meg i dag og. Nevner den ikke med et ord og går og setter meg.

I det jeg går forbi Master, sier han at det kanskje er litt lite rødt på baken min, og før jeg vet ordet av det, ligger jeg nok en gang over fanget hans mens jeg får gjennom gå med hånda samtidig som han masserer R punktet mitt i ryggen og det iler i fra ryggen og rett ned i klitten,  F..... faen det kjennes godt. 
Føler nesten som om fitta jobber ut fittesafta samtidig som Master masserer punktet mitt. Blir ikke lite våt heller og jeg knyter bena godt sammen, for jeg er livredd for å komme uten lov. 
Til slutt skriker jeg at nå kommer jeg: 
Prøv deg slyna sier Master, du vet hvem som bestemmer! 
Men faen da, det går ikke lengre, jeg blir gal, hele kroppen føles som en streng og krampene i fitta er nesten ikke til å holde ut, kjenner den varme safta som renner ut av meg pumpvis. 
Griper godt tak i buksa til Master og biter alt jeg kan , pusten kommer støtvis og hjerte hamrer som galopp. Rett før, en promille fra at jeg kommer, stopper Master. 
Hadde jeg kunnet hadde jeg gått løs på han, men det er ingen vits, får bare dobbelt så mye igjen.


SØNDAG

I dag har Master bestemt at slynan skal få trent seg skikkelig med rotting og smerte. Først er det ved veggen. Denne gangen går jeg neimen ikke frivillig, så Master må dra meg etter håret og bort til veggen. Jeg vet jo hva som venter meg, samtidig som jeg også vet at jeg både liker og hater det.
Først er det 15 X 2 altså 30 slag med spanskrøret. Og Master slår ikke LØST kan en si. 

Han legger  pisken på ryggen min og ett spanskrør. Detter dem av ryggen mens han slår meg med spanskrøret starter han tellingen på nytt.
Det første slaget kommer som lyn fra klar himmel og jeg har trøbbel med å stå på bena. 
Teller jeg ikke, blir det bare nytt slag. Jeg banner høyt og får frem ett EN. Så er det bare å vente på to. Merker hvordan jeg knyter baken og trekker meg innover mot veggen, men da er Master der med benet og drar meg frem.
Er du klar? spør Master.
Klar og klar, jo da. Lukker øynene og bare venter, og venter og venter. FAen, kom igjen da. 
Og der, kjenner jeg det svir som f... og varmen fra slaget forplanter seg i fitta. Husker ikke helt når den ene pisken detter ned fra ryggen min, men Master starter om fra nytt igjen. Biter tenna sammen, kjenner tårene renner nedover kinna.
Da vi kommer til 11 motsier jeg Master, og hva skjer. Jo da, da starter vi på nytt da. Faen, ingen bønn bare å bite tenna sammen.


Etterpå når de 30 slagene er tatt eller det ble vel egentlig 41,  er det rett opp på bordet. 
Blir godt fastbundet, for nå blir det ingen nåde.
Master veksler mellom padden og spanskrøret og så gummi pisken. 

Han vifter padden hardt over baken og det kjennes ut som tusen nåler stikker i meg.
Jeg ligger opp på en tynn dyne som jeg holder alt jeg kan i samtidig som jeg stapper munn full. 
Er jo ikke noe særlig om naboen skulle ringe på døra heller.

Må jo si at jeg aldri har fått smake spanskrøret før, og ble i grunn ganske overrasket over hvor kåt den gjorde meg selv om det gjorde pokker så vondt. 
Tok ikke mer enn par minutter det, så var jeg der oppe.

Når Master var ferdig, ville han ha fred og satte seg ved datan. Og hvor var jeg, jo da under skrivebordet som en fotskammel. Ga jeg fra meg en lyd eller så vidt rørte på meg, så fikk jeg smake padden. 
Og da ligger en så stille en kan, for en stund i allefall.

 






 

Det begynner å kjennes godt på baken nå. Har trøbbel med å sitte i sofan samtidig som jeg bare blir mer og mer kåt. Bare noen minutter etter slagene kjenner jeg kåtheten sprer seg i hele kroppen og jeg går og er dyvåt hele tida. Har lagt ett par badehåndkler på sofan, så det ikke blir vått på selve sofan.








Denne gummi pisken var meget kjennbar. Den lugget skikkelig.

MANDAG

I dag skal vi ta en tur ut. Litt godt etter flere dager inne, selv om jeg har hatt mine gjøremål, så er det godt å få litt luft.

Dette hadde vært stedet for suber, hehe

Men en får jo ikke lov å gå ut uten at en har varmet opp først, så da er det bordet igjen. Baken skal være bra øm og varm og jeg skal være bra kåt før vi går.
Dere som kjenner meg vet jo hvordan mine utflukter er og med brosten og høye fortauskanter så ble det en spennende tur. 
Om jeg var litt rød i fjeset så kunne en jo skylde på sola, og godt at en var på et sted der  ingen vet hvem en er, ikke minst.
Når vi kommer hjem til Master, må Master ut en tur. Mens han er ute får jeg tredd på meg en diger bleie. Den skal være på til kl. 24.00  Nåde meg om jeg går på do eller tar den av. 
Ikke det, det hadde jeg aldri tørt. Så da blir det å holde seg da, små nippe til kaffen og brusen, bevege seg minst mulig.

Er ingen bleie fetisj, men vet at Master liker å ydmyke meg på denne måten noe han klarte meget godt. Fader så flaut og ydmykende. Klarte å holde meg i 7 timer, men til slutt måtte jeg bare tisse. Og det kom liksom ikke lite heller. Beila seig nedover og ble kjempe kladdete, æsj. Blikket mitt var bra nede etterpå, mens Master sjekka bleia.

TIRSDAG

Master er opptatt ute, mens jeg sorterer tøy og tørker litt støv, støvesuger og vasker opp. Har litt hodepine, så jeg prøver å sove litt. Når han kommer hjem, ber han meg gå ut å plukke brenneslen vi så dagen før. 
Så ut bærer det med plastpose hansker og saks. Må si jeg brukte lannnnng tid, men måtte jo komme meg tilbake også. Merket han at jeg somla så straffa det seg bare.
Master binder meg godt fast på bordet og tar frem brenneslen med hanskene og starter å piske meg.
Det gikk greit til ett viss punkt, men så hogg det i. Og det ble RØDT  tvert- 
Ligger der på bordet og prøver å samle meg litt etter piskingen, og hva kjenner jeg, jo da, det er noe som kravler oppover låret mitt. Jeg tror jeg skal få panikk og spenner alt jeg kan med beina, grøsser over hele meg.
Master kan ikke annet å le, for det er noen få små sukkermaur som har fulgt med brenneslen.

Hele kvelden og natten, kjente jeg det kriblet i huden og varmen. Egentlig så var det ikke så ille som jeg trodde det skulle være, men en dose holdt. Det tok litt tid å sove den natten.

ONSDAG

Er på en lengre tur ute. Prøver å få tak på minnebrikke til camera mitt da det plutselig røyk og etter å ha gått i flere kvaltal rundt, så kom vi heldigvis over en fotobutikk. Og jaggu så var det en til rett rundt hjørnet etter at vi hadde vært i den første.
Prøver å finne Söderkåkar, men det var ikke så lett. Det er en deilig da og vi bestemmer oss for å spise ute.
 
Og hvorfor ikke SHUSHI, noe jeg aldri har smakt før. Men hva sier man når en er med en Master, jo takk gjerne. 
Fikk i meg halvparten og det var ikke så ille som jeg trodde, men tviler det blir noen favoritt for min del.
Når vi kommer hjem, bare slapper vi av. Baken har fått sin dose føles det og ingen pisk i kveld.
Deilig å bare ligge opp på Master og kjenne varmen fra kroppen hans. 
Tar meg en lengre varm dusj og begynner å små pakke.

En uke har gått fort, selv om det noen ganger gikk ganske tregt, så gikk nå dagene.



Dette er tatt en av de siste dagene. Noen av merkene har begynt å bli mindre, mens andre kommer nok til å forbi en stønn tenker jeg. Og om ikke det er merker så kjenner jeg godt at jeg har hatt en lengre setting over flere dager. DEILIG...


Når enden er rød er allting godt, eller var det flott.
Stripene er røde, baken er blå. Kan suba få lov å komme nå??. hehe




Ble jo tid til litt tur ute også. Nydelig sommervær.




Jasmine, det luktet så nydelig.


Mitt lille gule hus med flott utsikt over Stockholm. 

Hvis jeg skal summere sånn fra min side, så synes jeg at livet som 24/7 sub gikk ganske bra. Det jeg opplevde var egentlig ikke noe jeg ikke hadde regnet med. Trodde nok kanskje det ville bli noen hakk verre, men alt i alt var det bra.
Min største mareritt slapp jeg også, tømming av tarm og bruken av el. Ikke det, jeg vil jo prøve det en gang, men vet ikke om jeg var klar for det nå.
Så dette skremte langt i fra livet av meg og gjør det gjerne igjen.
Vil takke Master for husrom og at han tok seg tid til meg og oppdra meg den tiden jeg var der.
TAKK Master