Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 20. august 2010

Bleie og ute i det offentlig.

Hører at flere etterlyser at jeg må skrive på bloggen, men ikke så lett når en ikke har hatt noen settinger.
Men jeg kan jo skrive litt om hva som skjer i hverdagen min, for litt er det jo.
Siden jeg ikke har fått meg fast Master her hjemme, bruker jeg fortsatt Master i Sverige og det fungerer meget bra til tider. Er jo ikke så lett når den ene jobber, men har vi tid og mulighet benytter vi den tida.
Min Master tenner veldig på at jeg blir ydmykt og for å få til det på en bra måte er det jo bare å sette på meg en bleie. Uff, må si jeg føler meg bra dum og liten, men det er vel litt av vitsen også.

Fra onsdags kveld til torsdag kveld hadde jeg på meg bleie hele tiden.

Vi hadde en lengre camrunde på onsdagen og det ente med at jeg måtte i skapet da jeg ikke fikk camen min til å funke. Ikke min feil da, men det var ikke noe å diskutere, der med basta. Hadde på japanske pinnene over en time og det var drit vondt, men gud så kåt en blir også. hehe Så der står jeg i skapet med bleia på, pinnene på brøstene og er sååå jævla liten og skamfull og drit kåt.
Har også merket de siste gangene jeg har måttet ta på meg bleia at jeg har blitt kjempe kåt. Det skyldes nok like mye den makta Master har, ved å beordre meg til å ta den på. Vite at han også blir kåt av å se meg. Tvangen ikke minst.
Slapp å tisse i bleia foran camen denne kvelden, noe jeg har måttet gjøre flere ganger og det er ikke lite flaut.
Master ba meg også gå ut med bleia dagen etter og jeg fikk ikke lov å ta den av før jeg hadde tisset i den.
Må si jeg var både svett og bra rød i ansiktet da jeg gikk ut. Følte at alle kunne se på meg at jeg hadde på meg bleia.
Før da jeg har hatt på bleie, har jeg fått lov å ta den av på morgen mot at jeg spurte først. Var bra trengt etter å ha holdt meg hele natta, så det var bare å hive seg på do så fort en kunne.
Nå er det blitt mye strengere. Får ikke lov å ta den av fra jeg tar den på og frem til dagen etter kl. 12.00 Blir bleie for full kan jeg skifte men må spørre først om lov.
Det er ikke lite ydmykende å ligge med tisse våt bleie om natta. Men hva gjør en ikke for å fremskynde at en får lov å onanere.

I dag skulle jeg bli med Madam en tur til byen, og hadde fått beskjed om å ta på meg bleia to timer før jeg gikk ut. . Kobla ikke helt det med to timer før, men det skjønte jeg jo fort. For da jeg kom ut tok det ikke lang tid før jeg kjente jeg måtte tisse.. Vi var innom Biltema og andre butikker. Tror Madam likte seg godt, siden hun visste at jeg måtte ha på bleie. Hadde også fått beskjed om å ta bilde, for å sende Master som bevis.
De på Biltema skulle bare ha visst der jeg sto å tissa på meg mens jeg betalte i kassa. Uff, godt jeg ikke ser selv hvor rød en blir og mens det hagler svette av meg i panna.. Om det var fordi det var varmt der, eller om jeg var så opphissa at det føltes som jeg skulle revne vet jeg ikke.
Synes jeg er litt flink da, som gjør som Master ber meg om, men valget var ikke vanskelig. Og ikke få onanere resten av aug. mnd. fristet ikke.
Kom hjem med putekasse, hehe akkurat passe til å stenge suba i. + litt småtteri som jeg skal bruke til å lage pisker med.

Nå er det helga og jeg håper inderlig Master lar meg få lov å onanere. Selv om det kanskje bare blir i 15 min, men jeg rekker flere orgasmer på den tida, bare jeg er kåt nok.

Har søkt etter en ekstra "høyre hånd" og det ser ut som jeg har funnet det jeg leter etter.
Nå er det sikkert noen som lurer hva jeg mener, men det er litt privat
Men for dere som kjenner meg, kan dere nok kanskje tenke hva det kan være eller bety. Godt er det i allefall..