Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 7. mai 2011

Lørdag og masse tid

Ja en får jo bare ri så lenge en kan, jeg blir jo bare kåtere og kåtere for hver runde. Kanskje det ikke er så bra for meg, hehehehe drit og dra,
shooooohojj her kommer vi.

Skattepenger

 Skulle du ha fått for mye skatte penger i år og ikke helt vet hva du vil bruke dem til, så sjekk her !!!



http://www.pretty-small-shoes.com/acatalog/small_size_shoes_sandals.html

fredag 6. mai 2011

Jeg bare lurer

Lurer på hva jeg skal finne på i helgen.
Knulle maskina mi er blitt fiksa på og skal etter planen funke sånn den skal. Gildemiddel er på plass om jeg skulle trenge det. Døra er låst og jeg er klar.

mmmmmm

Første runde er allerede tatt men Master ville ha en runde på webcamen også. Må jo dele litt på godene. Har lagt ut plast på gulvet så det ikke skal bli for vått.

*****

Gud hva maskina mi er god nå. 1000 1000 1000 1000 takk til deg som har hjulpet meg med å få gjort den litt om. Fått kobla sånn at den ikke starter i kjempe rask hastighet men jobber sakte men sikkert mot mange mange våte orgasmer.
Bare få kjøpt seg litt ulike dildoer nå og evt vibratorer, sånn at jeg har litt å veksle mellom. Den jeg har nå, er nok best på en ting og det er sprut orgasmer. Ikke vondt det da, men ok med litt kos også.

Og dem kom i kveld. Master beordret meg på maskina mens camen sto på. Første økt kom jeg flere ganger men ingen sprut orgasme. Vet at dem må jobbes med for at jeg skal få det til.
Jeg er klar som egget til å sette meg på maskina igjen, men nei da. Da får jeg ikke lov av Master, får bare beskjed om å vente. Og det var neimen ikke min klitt klar for. Fader den fikk jo nesten anfall.
Dekket stolen jeg sitter på med et håndkle for nå ble det bra vått her.
Endelig får jeg lov å ta en runde til, og nå glir dildoen rett inn og den første sprutorgasmen er like ved å komme.
Det ble tre deilige sprutorgasmer nå og det er jo bare så skjønt. Blir kjempe skjelven i beina og kroppen og en deilig rusfølelse i hele kroppen.
Får tørket opp på gulvet og setter meg ned for å slappe av litt.

Jaggu ble det en runde til, og denne gangen kom jeg som en foss flere ganger. Nesten sånn en glemmer hvor deilig det er i det det skjer. Himmelsk + enda mer. Fått tørka opp på gulvet og må få hivd håndkle på vask for det var bra vått nå.
Tusen takk Master for at jeg fikk bruke maskina i dag. Goooooood.

torsdag 5. mai 2011

Snart helg

Jammen er det snart helg igjen. Føler det bare er ett par dager siden jeg lå på bordet her, fastbundet og så kåt at det rant av meg.

Blir nok en litt mer stille helg denne helgen. Fått i oppgave av Master å skrive ned ulike ting vi skal ha i settinger. Dele det opp og begrunne hvert punkt.

I alt skal det være 5 punker med 5 underpunkter.
Alt dette skal være klart innen søndag, tror det skal gå, men jeg jobber og prøver å tenke ut noen spennende ting.

Kanskje du kan hjelpe meg?
Ting skal være gjennomførbare og at det går an å ta bilder av det.

mandag 2. mai 2011

Tusen takk

Bøyer meg dypt ned og takker Master for en flott setting og kjempe fine bilder. Uten bilder hadde nok ikke bloggen vært stort.
Så tusen tusen takk skal du ha.

Setting 30 april

Ja som dere ser, fikk brøstene virkelig kjørt seg i helgen.
Både med tau og pinner. Det ble tatt mange bilder, så vil du se flere kan du gå inn på fotogalleriet. Der har jeg lagt ut flere.
Noen bilder blir nok bare mellom Master og meg.
Det ble mye svart/hvit bilder denne gangen, noe jeg synes var kjempe moro. Blir liksom en helt annen effekt.

Bitte liten økt bare.

Å for en deilig dag det har vært. Sola har skint så godt den har kunnet med noen få unntak av noen skydotter.
Heldigvis ikke solbrent lengre, lærte noe der. Ikke godt å bli piska på solrøde brøster.

Snakket med min gode subvenninne på nett i dag. En stund siden vi hadde kontakt, men vi glemmer hverandre ikke. Håper hun får til å ta seg en tur til sommeren. Kanskje det blir noe nytt sm utstyr på deg vettu "subjenta"

Etter praten skulle jeg liksom slappe av litt på soffan men sånn ble det ikke. Tok ikke lange tida før dvd,en sto i spilleren og lyden av hard spanking var nok til at jeg var klar. Frem med apparatet og la det stå til. Ble ikke overrasket at klitten var stiv og det tok ikke lange tida før jeg var helt der. Jeg presset hardt mot klitten og håpet jeg kunne ri en bitte liten stund, sånn ca 7-8 orgasmer. Og de sviktet ikke for med et kom dem som perler på en snor, trillene som små kramper i kroppen.
Ble liggene litt før jeg fikk slått av apparatet og tørket svetten. Da var det bare å stabbe seg på beina og kommet seg på do. Kan jo ikke gå rundt å lukte kåt fitte tilfelle det skulle dukke opp noen, så en god dusj måtte til nå.

DEILIG, kan ikke sløve vekk en fin mandags ettermiddag heller. Ja for dagen er ikke over enda.

Den beste og mest intense og kraftige orgasme fikk jeg nok i helgen av Master. Har ikke ord på hvordan det var. Det var bare helt sjukt godt.
Pr. dags dato har jeg nok ikke hatt maken orgasme. Kroppen overrasker stadig, ikke vondt det.

Jeg kjente grøsseringene fra hodebunn som bare rant nedover overkroppen og knøyt seg som den spasma i klitten, samtidig som riene jobbet seg fra tærne og oppover mot hoftene og bandt seg sammen i samme muskelkrampa.

Tror jeg sa noe sånt som: hva faen gjør du med meg????
Så merker jeg Masters varme tunge og munn over det ene brøste, ja dauer jeg ikke nå så dauer jeg aldri tenker jeg i det jeg prøver å gå i bru.

Kjentes ut som jeg skal deles på midten. Håra står opp på hele kroppen. Samtidig som det bare jobber  nedover og oppover kroppen.
Minste vinddrag eller pust merker jeg kjempe godt. Fy fader sååå godt. Bare det å skrive om det nå, gjør at jeg grøsser nedover ryggen bare ved tanken.

Da jeg kom til meg selv og skulle opp, var jeg våt helt opp i håret og det rant av meg. Det gikk helt rundt for meg og jeg holdt på å velve ut av soffan.
Nå var det viktig å få i seg nok med væske og helte innpå.

HVA SYNES DERE ?

Seriøst, hva synes dere om de nye fargene på bloggen og sånt ellers?

Feil farger, var den gamle bedre, andre farger?

BLOGGEN

Siden er under opppussing, så den er ikke helt ferdig enda.
Håper jeg blir enig med meg selv utover dagen.

søndag 1. mai 2011

Dagen derpå

Så har vi fått krabba ut av senga da. Det vil si Master var tidlig oppe mens jeg lå noen timer ekstra.
Kanskje ikke så rart etter 10 timer med aktiv setting i går. Kroppen er merket og er små støl, men sååå godt det kjennes.

Det ble tatt mange bilder i går og dem vil etter hvert bli lagt ut både her og på photogalleriet etter hvert som dem blir fiksa på litt.

Tror jeg slo min gamle rekord med orgasmer i går, men som vanlig kom jeg ut av tellingen. Godt og vått ble det også. Var så våt der jeg lå at jeg ble våt i håret også. Det rant av ryggen min.

Og Eddie, du skal få bilde av sprutorgasmen min, men da ligger den i panna mi og på benken. Det ble mange av dem.



En ting jeg fant ut, eller vi fant det vel ut begge to. Er at en trenger ikke å ha lager salg for så å slippe inn hele hurven.. For sånn føltes det nesten. Så masse utstyr og så mye godis, smerte og opplevelser. Er bare det at når jeg skal skrive om alt som skjedde i går, så er det nesten svært lite jeg husker.

Får nok holde oss til treretters og ikke åtte, hehe Sånn at en kan nyte, sanse og oppleve alt til det fulle.
Det betyr ikke at jeg ikke ville ha opplevd alt jeg opplevde i går, nei nei, det var gull verdt.

Nå sitter jeg og venter på Master skal sende meg bilder som vi skal legge ut. Tenker han er bra sliten etter gårsdagen. Ti timers økt er jaggu er bra jobb.

Tusen tusen tusen takk Master for en meget minnerik helg sammen med deg. Var kanskje ikke så dyktig som før, men trening gjør mester. Er en stund siden sist + at jeg var så dum å bli solbrent på brøstene. Det var ikke smart. Håper du blir fornøyd med meg igjen, skal gjøre så godt jeg kan.
TAKK


Må bare få tilføye litt her.
Får ofte spørsmål om ting som skjer innen settingen, og må dessverre si at jeg ikke alltid er like våken.
Da er det bare å spørre her, så kan kanskje jeg eller Master svare.
Fikk et spørsmål i sta om hvor mange orgasmer jeg klarer å få, men det kan jeg ikke svare på. Tror Master er flinkere til å observere det enn det jeg er.