Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

tirsdag 27. september 2011

Endelig er sexslaven min her

Selv om det ikke går mange dagene mellom hver gang han er innom, synes jeg likevel det kan virke som evigheter. Kanskje ikke så rart, for jeg tror ikke jeg har møtt noen i mitt liv som gir meg så intense og voldsomme orgasmer. Tror jeg har vært innom de erogene soner og punkter som finnes i fitta og baken min. Da tok jeg ikke med klitten som ligger på utsiden sammen med en haug av andre erogene soner.
Det ble baccalao i går kveld også, moro å servere noe nytt. Var nesten sånn at jeg håpet han ikke skulle like det, slik at jeg skulle få gleden av å se han slite med å få det i seg. Noe tortur må en jo tåle når en er slave, men han synes det var kjempe godt.
Hadde vel så vidt fått lagt fra oss bestikket før vi bare limte oss sammen. Den lille nye electro saken skulle jo testes og den funka meget bra. Begge var veldig spente. Moro med nye ting og særlig når slaven er så åpen for å teste det ut også.

Etterpå var det min tur, ja han må jo sørge for at jeg når mine høyder også, og det er noe jeg gjør til de grader.
Skal ut en liten tur nå, men skriver mer senere.............

Så var slaven på vei ut döra. Tida går jo så fort når en har intens sm og sex. Slaven er så dyktig til å la meg komme mange ganger med dype orgasmer. Ved å stimulere meg bak og i fitta samtidig. Hadde vel aldri drömt om at jeg skulle klare å få inn 4 fingre og vi har så vidt begynt å trene. Når hånden går så langt inn den kan og samtidig bli massert bak mens tungen roterer rundt klitten, må jeg si at jeg föler jeg ekspoderer fullstendig. Ord blir for lite, det er så dyp og sterk orgasme som kommer og jeg spruter i ett. Er som vakumsug som går igjennom meg. Og han holder på bare ved å la fingeren ligge stille over klitten mens orgasmene bare rir i meg.
Godt å kjenne en lever med hele kroppen. Og ser fram til neste gang slaven kommer. Mine egne orgasmer blir liksom så små i forhold, men veldig gode dem også da.