Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 15. oktober 2011

Pain klinikken

Ja nå er det lørdag og nok en sm dag. I går var vi tre stykker her, kjempe moro.
Tøsa har jobbet iherdig å orden og vasket i leiligheten. Så det må vanke litt bonus på henne i kveld.

I går fikk jeg ordna en sub duell mellom slaven og tøsa. Hvem som tålte mest slag og spank. Det ble uavgjort. Flinke var dem begge to. Ente opp med røde fine rumper på dem begge.
Etterpå ble det godprat og kos. Ble sittene i flere timer å hygge oss foran tv,n.


Hvordan det blir i kveld vet en jo ikke, men vet at slaven pasienten kommer, så det blir spennende. Tenker det blir lek med elektro. Tøsa skal markeres som den slaven hun er.

Snakket med Master på msn i sta, tror han våkna litt da han skjønte jeg var begynt å strekke grensa en del, med å være Domina, hmmmmm Digg det også.
Så lenge jeg får lov å ha min sexslave, er jeg fornøyd. Litt umulig må jeg jo få lov å være, lenge siden jeg har blitt oppdradd nå. hehehe
Må ærlig innrømme at jeg svaner skikkelig spank, men men, det kommer nok. Enn så lenge spanker jeg andre og trives med det også.

tirsdag 11. oktober 2011

Endelig har jeg fått meg ei slavetøs.

Ja, etter lang tids leting har jeg endelig funnet min slavetøs tror jeg. Første møte blir til helgen og jeg gleder meg noe sinnsykt. Godt å ha en slavinne også, må jo stelle pent med slaven min. Sånn at han får litt goder han også når han er flink.
Ja for min faste sexslave har jeg fult ut. Han slipper jeg ikke fra meg.

Slavinna skal tjene meg i alt jeg forlanger, så fremst det er avtalt på forhånd da. Hun skal også stå som min ass. når jeg har andre slaver her.
Styringen blir både offentlig (med hensyn) og hjemme.

Ser virkelig frem til helga og det må feires med vin og litt pain. Tøsa Ofelia vet selv hva smerten går ut på og både gleder og gruer seg. Ser for meg en spennende tid i møte, tror ikke denne høsten skal bli så kald og grå som i fjor, ikke vinteren så kald heller. Er det kaldt ute, så lager en varme inne. Har alt begynt å bli varmt her.
Gleder meg virkelig til å møte deg Ofelia. Må du ikke være for nærvøs, du overlever, tro meg.


Kjøpte meg en ny dildo her forresten som jeg trodde var av gummi som skulle være så fin, men da pakka kom så jeg at det var en glass dildo. Må innrømme at jeg ble en smule skuffa, men shit au. Må jo få testa den.
Så i går da slaven holdt på med meg, og jeg var så våt at det rant av meg. G punktet mitt var sprekk ferdig, men ville ikke briste. Det rant mer eller mindre i ett men ikke sånn skikkelig sprut orgasme. Ble nesten sinna på meg selv der jeg lå og lot orgasmene bare komme og komme.

Til slutt ber jeg slaven om å hente den nye glass dildoen, tenkte at det kanskje var en ide å få testa den nå.

Det var neimen ikke dumt. Fy f...... og jeg kom. Det bare eksploderte i vei, den ene etter den andre. Måtte skifte liggeunderlag flere ganger. Det er kjempe lenge siden jeg har hatt så kraftig sprut orgasme. Ikke siden Master ga meg den. Merket fort forskjellen på wet og g punkt orgasme.

Jeg ba slaven om å drikke av den, for at han skulle få kjenne forskjellen. Urin og saltvannsmak. Og han ble mektig imponert og bare satte igang med dildoen igjen. Det ble mange sprut orgasmer i går og lange deilige klitt orgasmer.
Føler meg nesten støl her jeg sitter hehehehe tenk knulla seg støl i magen. Det var visst ikke bare noe jeg følte, er kjempe støl i magen, hehe Bra trim da. Ja ja, kan vel skje det også.

Slaven er ute en tur, mens jeg har hatt tøsa på cam. Nå overlever jeg nok 10 dager uten slaven, når jeg endelig har fått meg en ny slavinne.