Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 18. november 2011

Planer neste år??

Tenk å dra på en slik leir da. Vet ikke om jeg hadde tørt, men det frister veldig.


http://www.bdsmcamp.se

onsdag 16. november 2011

Denne må sees.

For deg som er litt tvilsom til hvor detta g punktet skal være så er dette en bra info film, men må også tilføye noe veldig viktig og det er at det ikke er ALLE som får til det å sprute og må ikke se på det som noe nederlag. En annen ting er at du blir ikke dårligere ved å øver litt, trene litt, så kan det jo hende at du får det til.






mandag 14. november 2011

Kåtmandag.

Nesten flau her jeg sitter og er varm og kjempe våt. Bare tenker på en tunge som brer seg over fitta mi mens den leker rundt klitten med tungespissen. Ett par fingre i baken og glassdildoen i fitta, mens jeg tar imot dene ene orgasmen etter den andre. Hører den deilige surklelyden av den våte fitta og det bare renner ut av den. Kjenner at tungespissen bare ligger helt rolig over klitten og det bygger seg opp til den voldsomme orgasmen. Nesten som å få støt i hele kroppen. Starter med småiling i klitten, så brer det seg utover hele kroppen. Små grøsser og jeg gir fra meg et stønn.

Underlaget er så vått at det limer seg til hele kroppen. Bare å rive det av å legge på nytt. Det er lenge til tanken er tom her virker det ut som. Bare kjøre på igjen og igjen. Litt påfyll av drikke og pån igjen.

Håper det ikke blir så mange dagene til før jeg får gleden av flere anal orgasmer, for det var kjempe digg. Får nok bare kjøre på med massasje apparatet igjen. Gått noen ganger i dag den alerede. Ikke så rart da, det er jo en kåtmandag.