Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 21. januar 2012

Litt teori om Fisting.

Dette sammendraget er ikke tilgjengelig. Klikk her for å se innlegget.

Noen morsomme linker som er verdt å se på

Dette sammendraget er ikke tilgjengelig. Klikk her for å se innlegget.

Shockspot sex maskinen som aldri blir sliten er snart min.

Ja nå er det neimen ikke lenge til Shockspoten min kommer til å stå i stua her. Da blir det besøksforbud noen dager tror jeg. Bare låse døra og nyte i vei. Godt med drikke så blir det forhåpentligvis en våt og lang nytelse. Regner med at jeg har den innen februar. Skulle nesten kjørt video snutter da, så dere fikk se hvordan det funker.

Har over lengre tid (år) ønsket meg en skikkelig knulle maskin og det er mange på marked nå. Desverre blir ikke så mange solgt her i Norge enda, men det håper jeg at jeg kan være med å endre på.

Vet at flere av disse maskinene som er bra koster en del penger. Heldigvis fikk jeg litt uventa penger her, så jeg har satt av til en ShockSpot. Først var det Sybian som sto øverst på lista, men så begynte jeg å tenke litt, hva passer meg best og hvorfor. En Sybian er du avhengig av at du sitter, noe som kan være litt vanskelig i min situasjon når orgasmene kommer. Ja ja, jeg kunne jo blitt bundet, men ok å nyte maskina alene også.
Sybian har ingen dildo som går inn og ut, men den roterer rundt. Det vet jeg heller ikke om er så ok for min del.
Med ShockSpot har du langt mere innstillinger, både på hvor lange drag han skal ha, hurtighet mm. Det er nesten ikke grenser for hva du kan justere osv. En kan sitte, stå, ligge når du bruker den. Forfra som bakfra.

Den er også kjempe fin å bruke i bdsm sammenheng, der den Dominante kan styre maskina via mobilen eller fjernkontrollen.

ShockSpot koster noen tusen mer enn Sybian, men akkurat nå, så fortjener jeg det beste.
En gang i livet er det lov å unne seg det beste.... Kanskje på tide hos deg også.

Vet også at flere har fått orgasme for første gang ved bruk av maskin. Ikke alltid naturen er den beste måten, selv om det er mega godt det også.
Kanskje får du oppleve din første sprutorgasme også, hvem vet.

Har du mulighet for å spare, eller kan ønske deg en slik en, så råder jeg deg til å gjøre det. Eller har du ei flott dame som fortjener kun det beste må ShockSpot være kremen. En maskin  som kan holde på i timesvis, så er det ikke noe å lure på.

*********************


Litt info om ShockSpot


Shockspot ingeniører har over tjue års erfaring  når det gjeder erfarinbevegelseskontroll og har patent for robot kontroll i den medisinske industrien
Deres erfaring innen bevegelseskontroll  inkluderer tilpasset designet mikroprosessor systemer for militære, farmasøytiske og medisinske anvendelser. Dem forpliktelser seg til kvalitet og ingeniørkunst fortreffelighet har resultert i en perfekt track record for suksess.

Dem vil ikke kompromittere kvaliteten på våre produkter for en eller annen grunn. Våre produkter er bygget med høyeste kvalitet komponenter og materialer tilgjengelig. Den Shockspot er bygget for å vare, noe som gir mange års feilfri ytelse.

Mens jeg venter på postmann og Master

Uff blir sprø av å vente på postmannen skal komme med tingene jeg har bestilt på nett. Hver dag står jeg med hue nedi postkassa i håp om å finne en hentelapp fra posten. En lapp har kommet, tauet.

Nydelig tau som jeg gleder meg til å kjenne på kroppen. Og siden det ikke har vært tid til det enda, tenkte jeg at jeg kunne teste det med sex kompisen min. Han går med på alt jeg vil, så og si.
Etter å ha bundet han ganske bra, testet jeg litt elektro sex med han.

Lekte meg litt med camera, ikke sikkert det ble så bra kvalitet, men litt moro å prøve litt forskjellige måter å ta bilder på.

Tror jeg mangler litt til, før vi får det slik vi ønsker, men vi er ganske nære og det var slettes ikke vondt uti fra stønnende som kom fra han. Hadde litt moro der jeg satt og så på en som var så nær ved å komme. Samtidig som jeg masserte mellomkjøttet bak pungen.
Melka han skikkelig før han fikk lov å få utløsningen. Skal si han kom, godt det etter så lang forspill stakkar.

Etterpå var det min tur. Fikk deilig oljemassasje før han tok frem glassdildoen. Og som det var med han ble det også med meg. Så lang forspill uten å få orgasme kom jeg som en foss mange ganger. Deilig nytelse for begge.
Takker for en nydelig fredagskveld sexslaven min. Og husk, neste gang skal du få drikke min champis, som du liker så godt. 

tirsdag 17. januar 2012

Første pakka kommet.

ÅÅååå se her. Masse deilig hampetau. Gleder meg veldig til å få testa dem ut på kroppen. Håper inderlig at det er en som har veldig lyst å leke snart.