Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

onsdag 19. september 2012

Fontena

Her sitter jeg med et stort glis om munnen. For en kveld og morgen. mmmmmm
Etter å ha satt opp feste i taket med kjettinger og fotlenker, mansjetter mm. Lagt på en madrass på salongbordet og underlag over. Ja for en må ikke søle, det blir fort vått.


Jeg er så tissatrengt men han vil ikke at jeg skal gå på do, han vil ha den gleden av å få den dusjen i ansiktet. Står skrevs over han på bader der han ligger på gulvet. Sliter litt med å få det til, men setter spingen litt på og det gjør underverket, for det renner og renner. Slaven under stønner og tar imot.


Første mann ut er sexslaven min. Får kneblet han skikkelig, ligger der på rygg med vidåpne ben. Ja en må jo komme skikkelig til.

Starter først med elektro stimulering, både mansjetter og padd. Skrur opp styrken litt sånn at han får skikkelig reisning. Hører bare noen koseynk i fra den andre siden av bordet.

Etterpå er det kateter, gjør i stand, vasker og renser det jeg skal bruke, før jeg setter en sprøyte med sterilt glidemiddel inn i kuken på han. Detteretter fører jeg katetert helt inn, låser det og starter med å onanere han. Har koblet til urinpose sånn det bare kan renne ut.
Det er en som begynner å ligge litt urolig, han er bra kåt nå. Og det tar ikke lang tid før han skyter og det bra mye.
Etterpå tar vi litt kaffe og slapper av litt.
Kjenner jeg er drit kåt nå, etter å ha holdt på med slaven en stund, så nå er det jaggu min tur til å nyte i fulle drag. Og det skal jeg si det ble også. Har vel aldri spruta så hardt og så mye før. To ganger sto strålen rett i fjeset på sexslaven. Noe han elsker, så han var nesten like borte som meg da jeg kom.
Og det ga seg ikke, det rant og rant og rant. Etter mange orgasmer og masse deilig sprutorgasmer var det på tide å ta en liten pause. Alt jeg lå på var kliss vått, også igjennom underlaget og ned i madrassen og på bordet. På gulvet var det vått og på siden av sofan. Spurte slaven hva som hadde skjedd. Og han svarer litt i ekstase, det bare fossa ut og rant og spruta. hehehe
Har sagt det før, det er veldig vansklig å beskrive en sprut orgasme, uansett så er det bare rå deilig.

Dagen i dag ble jeg vekket av at han trer inn i meg bakfra. Var ikke helt våken før jeg skjønte hva som var i ferd med å skje. Ikke tok det så lang tid før kroppen var klar og jeg var god og våt.
Klarer ikke helt å få til noe sprutorgasme men kjenner jeg er såååååå nær. Finner ut at det kanskje er fordi jeg ikke har lagt noe  underlag i senga. slaven finner det frem og legger det under meg og innen 30 sek. spruter jeg som bare den. Ja alt må være iorden før en klarer å slappe helt av.

Nå er sexslaven reist og jeg ser han ikke på over en uke, hehe uff. Skal vel ikke klage, men jeg er kåt enda jeg. Hadde vel ikke takka nei til en runde til eller fler.

mandag 17. september 2012

Endelig tirsdag i morgen



Endelig er det tirsdag i morgen og slaven kommer som vanlig. Er 14 dager siden nå og det kjennes som evighet. Tenk vi har snart kjent hverandre i to år alt, noen ganger er det som i går, men tiden går fort når en har det bra og ikke minst deilig.

Denne gangen har jeg bestemt å ha varm oljemassasje, skikkelig erotisk massasje fortjener Miss nå, etter så mange dager vent.
Det blir deilig å bare kjenne den varme olja som bare renner på kroppen, finner veien i sprekker og bare renner nedover lår, rygg og min kåte fitte.




Er sikker på at olja finner veien inn, så åpen jeg må være. Har mikset oljen selv med ulike essenser som skal gi meg den kåthet og varme som jeg liker. Samtidig som en blir passe avslappet før slaven setter igang med fingre og effektive tunge.
Tar ikke mange sek. før jeg kommer, og kommer, og kommer.
En overraskelse venter han også, jeg har nemmelig fått fiksa knullemaskina av en snill slave som var på besøk her på lørdag. 
Den skal kjøres på slaven nå, dypt inn i baken. Skal nok bli deilig det mens jeg onanerer han samtidig med kateter i seg, noe han liker meget godt. Med andre ord blir det en deilig kveld for han, men også for meg.

Som vanlig må slaven tjene og sørge for at Miss får den behandling hun fortjener.
Og det er ikke snakk om å gi meg en orgasme eller to, minst 50 før han får slappe av.
Dette fikser han lett, han er meget flink til den jobben han må utføre.

Skal se om jeg kan huske å ta noen bilder av han der han ligger fastbundet mens maskinen jobber iherdig i han bak og han ligger der med en kjempe stiv kuk som bare venter på å få lov til å spurte.