Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 29. september 2012

Noen som er kreative her???

En sånn en som dette kunne jeg tenkt meg. Noen som er litt kreative her. Trekket ordner jeg selv, men selve stålkonstruksjonen må jeg ha hjelp til.




Tips til rimelige vibratorer.


Ikke alltid en trenger å bestille sexleketøy i en sexshop butikk. Selv har jeg brukt E-kjøp i mange år. Er vel tredje eller fjerde massasje apparatet jeg har. De blir flittig brukt her.





 EL-KJØP


 CLAS OHLSON




BILTEMA



Denne kan være meget deilig. Fint med at en kan kjøpe nye børster.

Ja det var noen av dem en kan bruke. Mitt råd, ha på trusa, for dette er kraftige saker. Ellers må du være forsiktig, ellers daukjører du klitten helt.

De 7 orgasmer

Visste du at vi damer kan få 7 ulike orgasmer? 
Er så heldig at jeg får oppleve dem, og vil gjerne at andre også skal få det til. Tror nok at mange av dem som kanskje ikke får det til, kan med hjelp og trening få til en orgasme.
Ikke alle kvinner kan få orgasme, mener jeg leste at rundt 40% av kvinner får det, og da kan en tenke seg hvor få det er som får til g punkt orgasme.
Uannsett om en får eller ikke får, er vel hovedsaken at en har det godt, at det er deilig og at en kjenner en er kåt.

Her er litt info i fra et innlegg i abc nyhetene:

Først er det klitt orgasme, som ikke er så vanskelig å få til. Så er det den en kan få når en putter kuken eller dildo i fitta, altså vaginal/livmororgasme. G-punkt orgasme, analorgasme og fantasi/mentalorgasme. Er vel ikke alene om å våkne opp våt og kåt.
Videre er det bryst orgasme, munnorgasme

Har du ikke lest noe av Betty Dodson, så anbefaller jeg det på det varmeste.




FRITTALENDE DAMER: Sexologene Betty Dodson (t.v.) og Gro Isachsen (t.h.). © FOTO: Sexolog.no

Tre områder samtidig

«Å stimulere de tre orgasme-områder samtidig: vagina, klitoris og livmorhalsen (cervix) har en avhengighetsskapende effekt fordi man produserer flere omfattende orgasmer, eller hva som er beskrevet som blandingsorgasmer», står det å lese i The science of orgasm.
- En vanlig kombinasjon kan, i tillegg til det som nevnes i The science of orgasm, også innbefatte stimulering av G-punkt og anus. Det er også de som forteller om en forsterket orgasme ved kjæling av brystknoppene på en spesiell måte. For andre er måten de puster svært viktig for at de går inn i transen som også kalles orgasme, sier Isachsen.

Tenk klitoris

- Min forståelse er at klitoris er sete for alle orgasmer så ikke tenk punkter, tenk klitoris, er Dodsons tips når vi snakker om omfattende, ekstra intense orgasmeopplevelser.
Hun forteller at dersom vi ser for oss indre klitoris vil til og med såkalte vaginalorgasmer involvere indre klitoris, som klitorisbena og flere svamplegemer.
Alt dette er erektilt vev som kvinner har nesten like mye av som menn, bare at det befinner seg innvendig.
Ifølge sexolog Gro Isachsen er de som er multi- og serieorgastiske, ofte de samme som også får blandingsorgasme, eller totalorgasme.
- Disse kvinnene stiler gjerne litt høyere og ønsker seg understellsbehandling på helt bestemte punkter og deler av kjønnet. Hvilke punkter hun ønsker stimulert, og hvordan, varierer fra kvinne til kvinne, men konstant stimulering av klitoris er for de fleste en forutsetning for å holde på tenningen, sier hun og forteller at dette krever god kommunikasjon med partneren.
 Kilde: ABC Nyhetene

A- og u-punktet
Man snakker også om to andre nyere punkter i forbindelse med sprutorgasmen i dag, a- og u-punktet.
A-punktet eller øvre deepspot sitter litt høyere oppe enn g-punktet, ca. 6-7 cm inne. Det kan i likhet med g-punktet svelle ved opphisselse (til en ert), men først og fremst er det et punkt fylt med nerver. Stimulering av dette punktet skal kunne forsterke g-punktsorgasmen.
U-punktet eller lower deepspot er det glatte området mellom urinrørsåpningen og vaginalåpningen og kan stimuleres ved å stryke opp og ned med en eller to fingre mens det er vått og glatt.


Sæd uten sædceller

Men hva er det som får noen kvinner til å sprute av vellyst? Det er delvis g-punktet, og delvis noen kjertler som ligger langs urinrøret som sammen trigger den kvinnelige ejakulasjonen. Disse kjertlene som produserer væsken, beskrevet som kvinnens prostata, er velutviklede hos noen, og nærmest ikke-eksisterende hos andre.

En fersk amerikansk studie viser at ca. 50 prosent har en slik kvinnelig prostata.
Prostata, sammen med sædblærene, produserer væske for sædcellene. Den væsken som kommer ut ved en kvinnelig utløsning ligner derfor på sædvæske, men er uten sædceller.
- Noen spruter noen dråper, andre en hel kopp. Men om du spruter eller ikke er uansett ofte noe som må øves opp over tid. Det blir som kjertlene i brystene. Når melken i brystene blir tømt ofte, bygger det seg opp mer væske over tid, utdyper sexolog Gro Isachsen.
Kilde: Din Kropp

**********************************************

Ja ja, det var dagens lille tips.