Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

tirsdag 29. januar 2013

Nok en "vann"vittig aften.

Endelig hørte jeg døra ble åpnet og visste at slaven var på vei inn. Har ventet på han og er små skjelven av kåthet.
Kjenner det iler igjennom kroppen bare ved tanken på hva som skal skje, men prøver å beherske meg litt og sitter "avslappet" foran datan.
Ja ja, avslappet og avslappet, kjenner det renner varm fittesaft fra fitta ned i trusa. At slaven elsker våte kåte truser gjør det ikke noe bedre, for jeg får småkramper og prøver å gli ut av stolen så normalt som mulig.
Er ikke så kåt jeg vet du, hehe. Når jeg snur meg ligger slaven strakt ut på sofan kliss naken og med den stive kuken. At gardinene ikke er trukket for har han helt glemt. Begge er klare som det går an, men jeg prøver å holde litt igjen.

Lar han ikke få tilgang til den våte fitta mi enda, først skal slaven bindes og behandles. Planen er klar, og underlagene er lagt klare på sengen. Er bare for slaven å ta ned plasteskene å legge seg på sengen når arbeidet er gjort.
Tar frem hampetaueg og binder han godt. Hver sprinkel i senga og i sengebunn blir tvinnet med tau for videre rundt slaven. Armene blir låst totalt og bena. Legger tauet som slags spindelvev over kroppen.
Videre finner jeg frem utstyret for å sette inn kateteret.
Sprit, sterile kluter, hansker, serilt glidemiddel, engangs sprøyter, kateter og urinposene.
Vasker hendene i sprit før jeg tar på hansker. Legger på en serviett over kuken med hull i, så vasker jeg kuken godt.

Ser at slaven små skjelver av kåtet og kuken er bra stiv og stor nå. Fyller sprøyta med det sterile glidemiddelet og sprøyter det inn i urinrørsåpningen.
Hører bare et lite kåt ynk fra slaven. Tar frem kateteret smører godt på med glidemiddel og fører det inn i kuken. Helt inn går kateteter og jeg rekker så vidt å koble på urinposen før det små renner litt urin fra slangen. Etterpå fyller jeg litt luft i ballongen som er på kateteret og fester til to poser sånn at urinen kan renne fritt.

Der ligger han godt fastbundet og så kommer det han ikke helt regnet med. Tar frem trusa jeg tissa oppi i går og legger den i masken,  legger den godt over ansiktet hans. Nå blir han så kåt at han har problemer med å ligge rolig.
Jeg slikker kuken hans forsiktig og onanerer han litt. Ikke så mye, for han kan og skal få lide litt.
Han trekker pusten alt han kan, for han liker wet meget godt. Når han har fått jobbet nok starter jeg med raskere tak og onanerer han kjappere.

Tar ikke mange min. før han kommer som et skudd med kateter i.

Som belønning setter jeg meg på han over ansiktet sånn at han kan slikke meg. Kjenner bare tunga som jobber fort over klitten min. Er så nær så nær ved å sprute han midt i ansiktet, men det er litt vanskelig når jeg sitter slik.
Tar og snur meg så vi ligger i 69 stilling, suger han godt og slikker , små biter i kuken hans, mens han stimulerer klitten til jeg splasher orgasmen rett i fjeset hans.

Så er det min tur til å bli bundet fast i sengen. Godt en kan bytte litt på rollene.
Han binder opp bena så dem er bøyd bakover, og armene er godt bundet i senge enden.
Bare at tauet glir over fitta får det nesten til å gå for meg igjen.

Kjenner to fingre som glir langt inn i meg og første store ladning av sprutorasme kommer bare etter noen få sek. sexslaven min har noe på lur, for plutselig kjenner jeg noe over munn og nesa og han taper godt rundt hode. hmmmmm noe vått, tankene spinner litt før jeg kjenner at det er min egen våte truse jeg har over munn.
Han legger hånda godt over hele munn og nesa, mens han håndknuller meg med to fingre. Det surkler og spruter om hverandre og jeg har ikke tall på hvor mange ganger det går for meg.
slaven er like overrasket og sier at det er ikke snakk om dl her, mer litervis.

Etter å ha fylt en del underlag og runda en del antall med orgasmer, blir jeg bundet opp.
Vi setter oss i stua og skal liksom slappe av litt. Fyller på med litt cola og slenger meg nedpå sofan.

Men hvem har sagt at det er over, kjenner at kuken kommer inn i meg og jeg er like kåt som før vi starta, tar bare noen tak før det er rett før jeg spruter igjen.
Finner ut at det er litt trøblete stilling så sexslaven tar fingrene i bruk igjen og så splasher det ut igjen, surkle surkle, nydelig våt lyd.


Rart at en kan bli så ille kåt, når en treffer hverandre så og si hver uke. Hver gang føles som evighet siden. Godt en har gleden av masse sex enda og håper virkelig det ikke avtar på mange år.
Tusen takk for en flott reise sexslaven min.

Godt det ikke er så lenge til neste uke. hehe

Tirsdag !!!!

Ja så er endelig dagen her. Begynte planleggingen i går ved å tisse i en truse han skal ha i gassmasken, videre har jeg gjort det samme i dag. Tømt meg litt, for det er bare en fordel og ikke være så full.

Planen var nå at han skulle komme kl. 17.00 og bli til formiddagen i morgen, men så får jeg tlf. om at han må på et møte i morgen tidlig. Jeg banner inn i meg, men hører han sier, jeg kommer nå jeg, så har vi hele dagen. Trenger ikke dra før sent på kvelden.

Kan ikke klage da, det er faktisk noen timer mer enn jeg hadde regnet med.
Kåt jeg nå??? Nei da, ikke i det hele tatt.
Venter bare på at det skal plinge på døra og et siklende kåt dyr står i døra. hehehe

søndag 27. januar 2013

Måtte tirsdagen være her snart.

Bokstavelig sikler mot tirsdagen. Endelig kommer slaven igjen. Får nesten spasmer når det har gått over en uke siden sist, og g punkter er så hovent og klart for ny økt at det formelig renner av fitta.

I kulda som har vært nå, er jeg sikker på at det ble rimfrost på fitta. Ikke bra å være ute når en er så våt og kåt når det er så kaldt ute.
 Godt ikke fittesafta fryser sånn at åpningen tetter seg, som vannrør, hehehe Ja det hadde tatt seg ut.

Når han kommer nå på tirsdag, skal jeg rett og slett voldta han mens han ligger godt fastbundet i sengen. Og der skal han jaggu få ligge lenge, mens jeg rir han til han ber om nåde.
Denna gangen er det min tur.
Nei, får vel finne vibben vel, er helt gåen jeg nå.